Tuote on myyty käyttäjälle ksophia hintaan 7,90 €

Kuvaus

Witcher - Yennefer - Kaulakoru - Choker

Todella hieno :)

Antiikinhopean sävyinen kaulakoru

Riipuksen koko n. 30 mm x 30 cm.

Materiaali: Hopeansävyinen metalliseos

Kaulanauhan / remmin (keinonahka) pituus n. 32 cm + 5 cm ketjujatke. Leveys n. 1 cm.

Huutokuva.net

Huutokuva.net

Huutokuva.net

Huutokuva.net

Huutokuva.net

Huutokuva.net

Hieno kaulakoru

Koru on uusi.

Ostaja maksaa huutohinnan tililleni, jonka jälkeen lähetän.

Odotan maksua 7 päivän kuluessa, ellei toisin sovita. Koru lähtee postissa, kun maksu näkyy tilillä.

Noituri (puol. Wied?min, engl. The Witcher) on puolalaisen Andrzej Sapkowskin kirjoittama fantasiakirjasarja, johon kuuluu kaksi novellikokoelmaa ja kuusi romaania. Sarjan päähenkilö on noituri Geralt Rivialainen. Noiturit ovat mutantteja, joiden kyvyt ylittävät normaalin ihmisen rajat ja jotka surmaavat hirviöitä maksua vastaan. Kirjasarjan pohjalta on tehty elokuva ja televisiosarja, kolme videopeliä (The Witcher, The Witcher 2: Assassins of Kings ja The Witcher 3: Wild Hunt) sekä sarjakuvia.


    Geralt Rivialainen, joka tunnetaan myös Valkeana sutena, on sarjan päähahmo. Hän on ammatiltaan noituri, joka tappaa ihmisiä uhkaavia hirviöitä rahasta. Geralt on myös mutantti, jolla on muun muassa normaaleja ihmisiä paremmat refleksit, aistit ja paranemiskyky. Hän pystyy myös näkemään pimeässä ja kaventamaan pupillinsa kissojen tavoin. Kokeellisten menetelmien sivuvaikutuksena hänen hiuksensa ovat lumivalkoiset. Monet pitävät Geraltia kylmäverisenä tappajana, mutta hän vetoaa usein itse keksimäänsä noiturisäännöstöön, jonka nojalla hän kieltäytyy usein tarjotuista töistä: hän ei esimerkiksi tapa älyllisiä olentoja, kuten dryadeja.

    Yennefer Vengerbergiläinen on Geraltin rakkauden kohde ja velho. Heidän suhteensa on kuitenkin ongelmallinen, ja heillä on usein pitkiä jaksoja jolloin he eivät tapaa toisiaan. Kuten useimmat velhot, myös Yennefer on hedelmätön, mutta hän etsii siihen parannuskeinoa.

    Valvatti on maailmankuulu trubaduuri sekä Geraltin paras ystävä. Häntä on kuvattu Geraltin täydelliseksi vastakohdaksi. Valvatti on huoleton henkilö ja avaa usein suunsa väärässä paikassa, mikä aiheuttaa usein Geraltille päänvaivaa. Hän on myös naistenmies, ja lumoaa usein runotaidoillaan nuoria naisia. Hänen tunnusmerkkejään ovat röyhelökaulus sekä hattu, jossa on haikaransulka.

    Ciri on pikkutyttö, jonka kohtalo on kiedottu Geraltin omaan Yllätyksen lailla ja joka on Cintran kuningattaren lapsenlapsi. Kun Geralt pelasti kuningattaren tyttären aviomiehen kiroukselta, hän pyysi tältä ”sitä, mikä hänellä jo on mutta josta hän ei vielä tiedä”; paljastui, että kuningattaren tytär oli raskaana kenenkään tietämättä.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

7,90 €
Ilmoitus on sulkeutunut 20.1.2020 18:37
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
9.1. klo 8:54

Morjes! Luovutko kirjasta ja korusta yhteensä 40€ ????

25.11. klo 16:57

Moikka. Onko tuo kirja myynnissä ?