Vantaan Antikvariaatti Oy
Olemme alan suurimpia toimijoita Suomessa. TUOTETIEDOISTA POIKETEN KIRJOJA EI VOI NOUTAA. Toimitamme tilatut tuotteet postin välityksellä hyvin pakattuina. Tiedustelut: huuto@vantaanantikvariaatti.fi, 050 362 6620.

Kuvaus

Wolfgang Ruge : Punainen paratiisi
 

Ainutlaatuinen silminnäkijäkertomus Neuvostoliiton vankileirien ytimestä

Berliini kesällä 1933. 16-vuotias Wolfgang seuraa natsipuolueen voitonmarssia ja tekee poikkeuksellisen päätöksen: hän lähtee veljensä kanssa Neuvostoliittoon, maahan jossa unelmat toteutuvat.

Neuvostoparatiisi osoittautuu pian harhaksi. Wolfgang seuraa kasvavan pelon vallassa puolueen puhdistuksia, näytösoikeudenkäyntejä ja Stalinin vainoja. Kun Saksa hyökkää Neuvostoliittoon, vannoutunut sosialisti onkin kansan vihollinen ja hänet lähetetään Siperiaan vankileirille.

Punainen paratiisi on poikkeuksellinen selviämistarina Stalinin vainoista, mutta se kertoo myös vankasta vakaumuksesta, jota vankeusvuodet koettelevat. Vuodet vankileirillä ovat täynnä pakkotyötä, nälkää ja väkivaltaa – mutta myös ystävyyttä ja rakkautta.


Painovuosi: 2013
Painos: 1.
Sivumäärä: 411
Sidosasu: Sidottu kansipaperein
Kustantaja: Atena

Toimitus: Posti / Nouto

Varastopaikka: 604

Kun tilaat kirjojamme Huuto.netin kautta, saat Huuto.netiltä vastausviestin, joka sisältää maksuohjeet. Pyydämme maksamaan tilauksen viestissä olevien ohjeiden mukaan. Postikulut sisältyvät kirjan hintaan. Postitamme kirjan heti, kun suorituksesi näkyy tilillämme. Sovittaessa voi tilauksen myös noutaa liikkeestämme Myyrmäestä; tästä on vahvistusviestissä selkeät ohjeet.

Yhteydenpito ja tiedustelut: vantaan.huuto@antikka.net / 050 362 6620.

YRITYS

Vantaan Antikvariaatti Oy on alan suurimpia toimijoita Suomessa. Varastossamme on yli 100.000 kirjaa. Kirjojamme on myynnissä myymälässämme Myyrmäessä sekä Antikka.netissä ja Huuto.netissä. Osallistumme myös alan messuille.

Lisätietoja: Vantaan Antikvariaatti

 

  

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korko 0 %, kulut 0 €
Kuukauden kuluton maksuaika ostoksille.

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

15 €
Sulkeutuu 17 vrk 22 h 44 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

15 € Sulkeutuu 17 vrk 22 h 44 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.