Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Testaa taitojasi maailman parhaita pokerinpelaajia vastaan kiertueella ja raivaa tiesi Tournament of Champions -turnaukseen.

Kutsuperiaatteella toimiva turnaus järjestetään vuosittain Las Vegasin Rio Resortissa, ja pöydässä on paikka myös sinulle. Mukana on enemmän pokeriammattilaisia kuin koskaan ennen. Pääset mittelemään taitojasi esimerkiksi Joseph Hachemin (2005 World Series of Poker Main Event -mestari) ja Jennifer Tillyn (Academy Award® -ehdokas ja World Series of Poker -turnauksen voittaja) kanssa.

Entistä enemmän ammattilaisia: Voit testata taitojasi yli 20 huippupelaajaa vastaan, mikä on ennenkuulumaton määrä videopeleissä. Vastaan asettuvat esimerkiksi Scotty Nguyen, Scott Fischman, Clonie Gowen, T.J. Cloutier, Antonio Esfandiari ja monta muuta. Pelimerkit likoon ja bluffaamaan! Esittelyistä ja luovasta selostuksesta vastaavat pettämättömät Norman Chad ja Lon McEachern.

Unohda amatööripelaajan ankea arki ja lähde kiertueelle viettämään pokeriammattilaisen elämää. "Jesus" Fergusonin valvovalta silmältä ei kuitenkaan pääse pakoon. Tämä viisinkertainen WSOP-mestari opettaa sinulle keinot ja konstit, jotka ovat tehneet hänestä eturivin pokeriammattilaisen. Lopussa olet kuitenkin omillasi, kun tietosi ja taitosi joutuvat koetukselle pokerin rankimmalla näyttämöllä: World Series of Pokerin Tournament of Champions -turnauksessa.

Voittamista helpottavat työkalut: Kun voittoja kertyy, saat käyttöösi hyödyllisiä työkaluja, jotka parantavat voittomahdollisuuksia entisestään. Mukana on esimerkiksi työkaluja, joilla voi selvittää tietyn käden todennäköisyyden jaon eri vaiheissa, tarkistaa oman käden vahvuuden ja jopa tarkistaa vastustajien kalastelemien käsien tilastot

Kotelon kunto: Hyvä
Manuaalin kunto: Hyvä
Levyn kunto: Hyvä
Tuotenumero: PC8996

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

6,90 €
Ilmoitus on sulkeutunut 26.6.2018 19:44

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.