SIISTIT LEFFAT
*
Jos ostaa yhden myyntikohteeni, niin sen postituskulut on siinä ilmoituksessa kerrottu.
*
Linkistä tietoja ostamiseen: www.huuto.net/yritys/sopimusehdot/show/id/688859
*
Noudot sovittaessa (mieluiten päivä ennen noutoa) n. klo 17-19 lähes joka päivä
*

Kuvaus

Jkr100 (SIISTIT LEFFAT) VALIKOIMASTA VOIT OSTAA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, TV-SARJOJA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ. Tervetuloa ostoksille! T. Juha

TIEDOKSI: En alenna hintojani tarjouksien mukaan. Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa näytölläsi, kun klikkaat kohtaa Osta, hyväksyt sopimusehdot ja taas klikkaat Osta. Maksuohjeet myös lähetetään sähköpostilla Huuto.netistä sen jälkeen, kun edellä mainitut klikkaukset on tehnyt. Lähetän ostokset postin kautta, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni tai sovittaessa saa noutaa. Ilmoitan postituksestani sähköpostilla (myös pyytämättä) ja liitteenä on kuva lähtevästä kirjekuoresta, jos sähköpostisi ei ole täynnä. Postipaketista lähetän myös tiedot ja seurantakoodin. HUOM! En lähde tuomaan tuotteita, kuin korkeintaan ulos etupihalleni. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huuto.netille minulta ostetuista myynti-kohteista ja jos niitä ei makseta, niin valitettavasti on annettava negatiivinen palaute, että saan perittyä sen Huuto.netistä takaisin.
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskuluni ovat vain 2€ C5 kirjekuoressa ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Lähetän konsolipelit ainoastaan yksistään (1kpl/C5 kirjekuoressa h.2€), että saan ne paremmin suojattua lähetykseen. Jos ostat samalla kerralla minulta esim. 2 peliä, niin niiden postikulut ovat silloin 4€ ja lähetän ne molemmat isossa C4 kirjekuoressa suoraan kotiin, jos niiden yhteispaino ei ylitä 0,5 kg. Mikäli jostain syystä niiden paino ylittää sen 0,5kg, niin sitten lähetän ne 2 peliä omissa 2€n kirjekuorissaan. HUOM! Jos ostat kerralla yli 40€, niin silloin ei tarvitse erikseen maksaa postituskulujani Manner-Suomeen. Yli 40€:n ostokset lähetän edullisimman postitustavan mukaisesti, eli enintään 2kpl C5 kirjekuorta, tai jos eivät mahdu niihin, niin sitten Postipaketissa. 
*********************************************
TUOTETIEDOT  (Kuvien tuote)

Tom Clancys HAWX 2 - XBOX 360

Hyväkuntoinen peli 

Ohjekirja on mukana.

Mikäli pelissä on ollut jotkin koodit, niin ne ovat käytetty, kun ei ole uusi peli kyseessä.

Ikäraja 12

***********************************************************

 

H6 (17122020)

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

14,90 €
Sulkeutuu 44 vrk 11 h 2 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

14,90 € Sulkeutuu 44 vrk 11 h 2 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.