Kuvaus

Xbox konsoli mod-piirillä ja ison mallisella ohjaimella sekä tarvittavilla johdoilla. Virtajohto onnettoman lyhyt, ääni- ja kuvajohdosta löytyy digital audio reikä.

Konsolilla pelailtu tovi muutamaa peliä ongelmitta. Ohjaimessa kaikki napit toimii ja lentokonekki meni Crimson Skies pelissä suoraan. Ohjaintesti sovellus näytti että eihän nuo tatit kuitenkaan 0 lukemia antaneet eli eivät täysin keskellä lepotilassa palaa/pysy.

Konsolista en hirveästi osaa varmuudella kertoa, enempi pleikkareiden kanssa saikannut. Alla tekemiäni havaintoja.

Tuli levykelkkavikaisena ja testatessa käynnistyi alkuperäiseen käynnistysvalikkoon. Ensimmäinen huomio oli että kotelon sekä levy ja kovalevy kehikoiden kiinnitysruuvit lienee mod-piirin asentajan jäljiltä hukassa.

mod-piirin kontaktit vaikutti olevan jollain jousilla joten aseman kanssa leikkiessä löystytetty ja kiristelty uusiksi kuvassa neljä näkyvää ruuvia.

Touhuilun jälkeen levyasema aukeaa ja sulkeutuu ja laite luki niin alkuperäisiä kuin ei niin aidonkin levyn. Kuten kuvasta näkyy niin alkoi ainakin joksikin toviksi taas käynnistymään evolutionx dashboardiin.

Valmiina konsolissa on asenneltuna jotain emulaattoreita (ainakin nes ja snes) ja itse asentelin koneeseen tuommoisen Xbox Gamepad Tester (TestLaunch) sovelluksen jolla pääsi kokeilemaan ohjaimen toimintaa ja varmistamaan kaikkien ohjainporttien toimivuuden.

Konsolin sivupeltiin on revitty aukkoa (jää muovikuoren alle piiloon) ilmeisesti sen näkemiseksi mitä valoa mod-piiri polttelee.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 6 vrk 9 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

35 € Sulkeutuu 6 vrk 9 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.