Kuvaus

Piranha Bytes on ikävässä asemassa siinä mielessä, että he menettivät vastoin omaa tahtoaan oikeudet omaan pelisarjaansa Gothiciin, jota he olivat kehittäneet 2000-luvun alusta asti.

Studion viimeiseksi jääneen Gothic 3:n jälkeen kului muutama vuosi uuden teoksen parissa, joka on nyt valmistunut. Risen ei kanna Gothicin nimeä, mutta tuntuu muuten monella tapaa niiden henkiseltä jatko-osalta.

Vaivannäkö palkitaan

Juoni alkaa kliseisesti nimettömän ja muistinsa menettäneen sankarin haaksirikolla. Laivamatka päättyy massiivisen merihirviön takia saarelle, joka on poistumisen estävien myrskyjen ympäröimä. Pelaajalle käy vähitellen selväksi, että saarella on kaksi kilpailevaa osapuolta. Nykyisin pääkaupunkia hallitseva inkvisitio sekä kaupungin entisen hallitsijan johtama joukkio metsästäjiä ja maantierosvoja, jotka ovat paenneet suolle. Pelaaja voi itse päättää kumman osapuolen leiriin liittyy, olettaen ettei vaella vahingossa liian lähelle inkvisition leirejä pelin alkupuolella. Tämä vaikuttaa niin juonen kulkuun kuin tarjolle tuleviin tehtäviinkin. Päällekkäisyyksiäkin on, mutta ei niin paljoa etteikö toinenkin pelikerta pysyisi mielenkiintoisena pelistä pitäville.

Katso myös muut kohteeni! Image result for clipart

Löytyy paljon videopelejä uutta, vanhaa, retroa, tulevaa, käsikonsolia, tietokonetta:

Nintendo

Virtual Boy/Gameboy/Color/Advance/Ds/3ds/Lite/Dsi

Nes/Snes/Saturn/N64/Famicom/Gamecube/Wii/WiiU/Switch

Xbox

Xbox360/Xbox One/X/Elite

Playstation

Ps1/Psx/Ps2/Ps3/Ps4/Ps Vr

PC

Windows/Microsoft/Apple/Sony/Samsung

Elokuvia:

Lasten, Draama, Toiminta, Kauhu, Tieteiselokuva, Sci-fi, Komedia, Erotiikka, Anime, Dokumentti, Kotimainen, Ulkomainen

Kirjoja:

Bestselleri, Uutuus, Vanha, Koulu, Aku Ankka, Dekkari, Trilleri, Elämänkerta, Muistelma, Historia, Musiikki, Seksi, Ruoka, Juoma, Manga, Psykologia, Terveys

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 15 vrk 5 h 15 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

15 € Sulkeutuu 15 vrk 5 h 15 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.