Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

XEONiSTATiON™ W-2245 RTX 3070

 

 Tietokone on tämän hetken laadukkaimmista osista koottu joten ei tarvitse pelätä tietokoneen kaatumista missään tilanteessa. 

                    Voit halutessasi myös valita itsellesi sopivat osat, toiveidesi mukaan ja käyttötarkoitusten perusteella, johon tarjoamme myös konsultaatiota. Kaikki kokoonpanomme ovat Intel Xeon prosessoripohjaisia enterprisetasoisia (ammattitasoisia) Premium luokan Higj-End  kokoonpanoja. Kaikissa maailman serveri/työasemalaitteista 98% markkinaosuudella on Intel Xeon teknologiaan pohjautuvia. Olemme päättäneet tuoda tämän huipputeknologian myös kotikäyttäjien ja pelaajien ulottuville. 

XEONiSTATiON™ W-2245 tai W-2255 prosessori valinnaisena (+139€)

Komponentit ja kuvaus
Prosessori

Intel Xeon W-2245
8-ydintä / 16-hypersäiettä
3.90 GHz peruskellotaajuus
4.50 GHz turbokellotaajuus

OPTIO XEON W-2255 10C/20T 3.70/4.60GHz turbo (+139,00€)

Keskusmuisti 
-    4X8GB 4-ch DDR4 ECC REG 2933mhz
Keskusmuistina riittävät 32GB RAM-muistia takaa sujuvan käytön ilman ongelmia.

-Optiona 32>>64gb RAM 4x16GB 4-ch DDR4 ECC 2933mhz (+249,00€)


Emolevy 
-     ASROCK C422 ITX
-    

!!!!! HOX !!!!!
Näytönohjain VAIHDETTIINKIN TÄHÄN KOKOONPANOON UUSIKSI - JA IHAN VAATIMATTOMASTI TEHOA JA CUDA-COREJA ON TUPLATEN aiemmin ilmoittamaamme edellisen sukupolven RTX 2070 Super ohjaimeen nähden. ainoa yhdistävä tekijä on 8GB suuruinen muisti, tosin tässä se on huomattavasti nopeampaa.....   -, Kiitos tarkkaan valikoitujen huipputoimittajiemme tarjoamien vielä toistaiseksi kohtalaisen määrän heti hyllystä DHL:n kyydillä kasaus- ja testauspisteeseemme 48tunnissa toimitettavissa olevaan NVIDIAN RTX - sarjan luottovalmistajamme Zotacin mielenkiintoiseeen RTX 3070 Twin Edge OC 8GB uutuusohjaimeen, joka pienen kokonsa ansiosta ja edistyneen täysin uusitun jäähdytinflektijärjestelmän ansiosta ei turhaan kuumentele liikaa muita komponentteja - ei edes, vaikka pistäisit Ethereumin kolmannen nousujakson kunniaksi louhien 24/7 - ja kuittaat tämän hetken arvon mukaan sopivat viitisen kymmentä euroa CoinBackRewardina kuukaudessa, mikä lienee aika lähellä koko koneen rahoitushintaa kuluineen -  etenkin jos arvonnousu cryptopuolella jatkuu loogisesti samaan suuntaan , kun muita ei enää ole (ajoittaisia romahduksia ei kannata edes huomioida laskentakaava menee liian monnimutkaiseksi, mutta Ethereumin arvo nyt on vajaat 500usd ja 36kk kuluttua voin vannoa, että se on tuplat nykyiseen verrattuna vähintään. Kaiken lisäksi tällä Minimegajärjestelmällä on täysi 60kk tekninen takuu, joka sis. hintaan, tämän koko koneen kuukausimaksu 36kk osamaksukaupalla esim. Lendon kilpailuttamana koroista huolimatta on, niin loistava sijoitus jo luotettavuutensa, pitkäikäisyytensä, kompaktin kokonsa ja näyttävän designinsa johdosta, ettei kauaa kannata miettiälaittaako tähän vajaan huntin kerran kuussa kolmen vuoden ajan , jonka halutessaan saa takaisin hyvin suurella todennäköisyydellä jollain kertoimella, mitä kukaan meistä ei vielä osaa ennustaa, lisäksi viidenkin vuoden päästä tämä hakkaa alle tonnin markettimikrot mennen tullen!
- 1x ZOTAC GEFORCE RTX 3070 TWIN EDGE OC 8GB 5888 CUDA-COREA
Tähän ultratehokkaaseen näytönohjaimeen, joka takaa varmasti peleihin mahtavan grafiikan Riippumatta resoluutiosta ULTTRAHD-Pelit pyörivät AAA:asetuksilla 60fps hujakoilla tai yli vaikka telkkariruudulle sopivana siis ja FullHD, sekä 1440P pyörivät pitkälti 100fps yläpuolella Fullhd  pelit keskimäärin yli 140fps:llä   tai vaikka keskiraskaan tason mittakaavan vaativiin 3D-suunnitelu- ja renderöintihommiin CAD, 3DSMAX, CATIA...  ohjelmien käyttöön tämä riittää melko pitkälle!!!!
Kiintolevyt 
-    1x SILICON POWER 1TB P34A80 PCIE 3.0×4 SSD RAID-0/1
-     2x 2TB SATA HDD 6GBPS RAID-1
Vähän yli 4TB HDD tilaa emmân, nopeampaa tiedonsiirtoa ominaisuudet parantavat käyttökokemusta ja helpottaa töiden tekoa. Lisämuistina 2TB sata levytilaa käytössä , pitää huolen siitä ettei tila lopu hetkeen kesken. 

-optiona: 2x4TB SATA HDD 6GBPS (+179,00€)

Virtalähde - 650W INWIN PSU GOLD CERTIFIED
    Vähemmän lämmön tuottoa, vähemmän virrankulutusta ja vähemmän ääntä täydentämässä mukavamman käyttökokemuksen. Laadukas 650W Gold Certified virtalähde.
Kotelo
-    INWIN A1 PLUS
Tyylikäs ikkunallinen kotelo jossa tunnelmaa luova RGB-valaistu jalusta.

 
Virtalähde
-    650W INWIN PSU GOLD CERTIFIED
    Vähemmän lämmön tuottoa, vähemmän virrankulutusta ja vähemmän ääntä täydentämässä mukavamman käyttökokemuksen!
Suorittimen tuuletin
-    Noctua nh u ds14 Cpu-Cooler
Palkittu huippu tuuletin, joka pitää varmasti huolen suorittimen viilennyksestä, jolloin huolet ylikuumenemisesta voibheittâä roskakoriin.
Tämä tehopakkaus sisältää 5 vuoden täyden takuun joka kattaa 60kk osien vaihdon teknisten ongelmien sattuessa. 48H-tunnissa kotiovelle kaikkiin komponentteihin (todennäköisyys Alle 0.5%).
      Paketin hinta: 2890€ + 100€ lahjakortti Näytön hankintaan!
    Muista kysyä paketin kustomointia, jolloin hinta määräytyy komponenttien mukaan!!
Normaali toimitusaikamme on reilu viikko tulilauksesta.
    Vaadimme 50% ennakko maksun Paypalin kautta tai täyden maksun. Tietokoneen kasaus ja testaus aika 1-2vk, jonka jälkeen toimitamme sen kotiovelle DHL:än tai henkilökohtaisesti jos asiakas niin haluaa.
    Yritysasiakkaat ja euroopan sisäiset myynnit saavat 24% alv-vähennyksen.

XEONiSTATiON™
 

5-year full replacement warranty and guaranteed statisfaction for the whole 60mnth technical return to base / 48h shipping to door If technical failiour for Any component!

 

Ask for customizations!

includes express shippings! (Gigantti for example promises them for 25.01.2021!!!)

Delivery time 6-11days shipped to door by DHL (counts from confirmed payment).

XEONiSTATiON™

THE…site moving to PERFECTIONBUILDS.COM

& soon @ XEONiSTATiON.COM

xeonistation@tenhovuori.fi

-The size of the system is mini-itx and we have an ability to provide the VAT 24% receipe for the Corporate Clients or deduction for EU sales

 

ps. Päivitämme kuvat vastaamaan todellisia tietoja ja osia, komponenttiupgradejen johdosta.....!!! Kannattaa tilata niin kauan kun tavaraa riittä, nimittäin mm. esim. Powerilla näytti olevan hintavertailusivuston mukaan hyllyssä heti toimitukseen, mutta sivuilta kävi ilmi, että saatavilla 25.01 keskusvarastolle

-MEILTÄ ZOTAcin kaikkia RTX 3000-sarjan ohjaimia saatavuustilanteen mukaan vaihtelevalla valikoimalla ja pienellä hintavarianssilla löytyy myös pelkkiä näytönohjaimia 3070, 3080 ja 3090 sarjaa ja tuohon max 11pv toimitusaikaan - yleensä alle viikossa. (RTX 3080  - ohjainten megalomaanisen kysynnän johdosta me saamme niitä kyllä, mutta tällä hetkellä valitettavasti emme alle tuhannen € hintaan ja siinäkin on riski, että nimenomaan niiden saatavuus heikkenee kysynnän takia entisestään ja toimittajat nostavat hintaa sitä mukaa kun varastot tyhjenevät. Eli nopoeet louhii hitaat ottaa overwatcshis osumaa samalla ;)  tai jtn. !! (vähän lennokas myyntiteksti, mutta sellasta jo vuosi sitten museoon tuomittua kuraa, kun myydään Tehopelikoneena, joka pyörittää mitä vaan, niin diipadaa ja kaatu kymmenes minuutissa pelkillä nettiselaimilla et poweriin vaan lisää terkkuja., -Eli hehkutus ei ole tuulesta temmattua.

- juu ja käyttis tulee sitten vapaavalintaisena.. Linuxi asennettuna isolla läjällä sovelluksia ja louhintavalmiuksilla konfattuna tulee kaupanpäällisenä, muut kunkin hetken hinnaston mukaan pitää tarkistaa,....

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
2 999 €
Ilmoitus on sulkeutunut 25.11.2020 11:10
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.