Kuvaus

Going for the One on brittiläisen progressiivista rockia soittavan Yesin kahdeksas studioalbumi. Se julkaistiin vuonna 1977. Levyllä oli mukana myös vanha tuttu kosketinsoittaja Rick Wakeman, joka erosi Tales from Topographic Oceans -kiertueen jälkeen. Relayer albumilla ja kiertueella soittanut Patrick Moraz erosi yhtyeestä epäselvissä olosuhteissa äänitysten alla, mutta ne päätettiin silti aloittaa.

Sessioavuksi pyydettiin lopulta Rick Wakeman joka kuultuaan materiaalin päätti liittyä takaisin. Albumi onkin paluu lyhyempiin sävellyksiin Tales- ja Relayer- albumien laajoista kokonaisuuksista. Yhtye sai sille harvinaisen Britannian Top 10 singlehitin kappaleesta "Wonderous Stories." Albumi nousi Suomessa sijalle 17. heinäkuussa 1977.

Albumi oli yhtyeelle ensimmäinen, jonka kansitaide ei ollut Roger Deanin käsialaa, vaan tällä kertaa tehtävä oli annettu Hypgnosis -taiteilijaryhmälle.

Muusikot levyllä:

  • Jon Anderson: Laulu, lyömäsoittimet, harppu
  • Chris Squire: Bassot, laulut
  • Steve Howe: Sähkö- ja akustinen kitara, lap steel -kitara, laulut
  • Rick Wakeman: Piano, koskettimet, Polymoog
  • Alan White: Rummut, lyömäsoittimet

LP-levy on hyväkuntoinen. Kuvassa näkyy pieni läikkä hintalapun pois ottamisen takia. Kun ostosumma näkyy tililläni, panen heti levyn postiin, toimituskulut huutopakettina 5,95 euroa. Samoilla toimituskuluilla kulkee useampikin LP-levy ja cd-levyjä. Myös nouto mahdollinen. Otan pian yhteyttä, kun kaupankäynti on päättynyt. Koetetaan hoitaa maksut 7 päivän sisällä kohteen sulkeutumisesta.

Kannattaa huutaa useampia kohteita. 2,25 euron maksulla kulkee 2 normaalipaksuista cd-levyä tai 4 normaalipaksuista cd-singleä tai 2-3 kasettia. 4 normaalipaksuista cd-levyä kulkee 4 euron postimaksulla. Muistetaan myös palautteet puolin ja toisin.

Kappalelista:

Going for the One (Jon Anderson) – 5:32

Turn of the Century (Jon Anderson/Steve Howe/Alan White) – 7:56

Parallels (Chris Squire) – 5:53

Wonderous Stories (Jon Anderson) – 3:49

Awaken (Jon Anderson/Steve Howe) – 15:31

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
8,50 €
Sulkeutuu 13 vrk 9 h 20 min
tai 5 minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria
Lähtöhinta 8,50 € Sulkeutuu 13 vrk 9 h 20 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
27.4. klo 5:55
Kysymys poistettu.