Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

BLURAY UUSI JA MUOVEISSA. ELOKUVA TEKSTITETTY SUOMEKSI.

Kun omia teitään kulkeva pikkukonna Randle P. McMurphy (Jack Nicholson) saapuu osavaltion mielisairaalaan, hänen levittää sekasortoa ympärilleen. Tulossa on sota, jossa rintamalinjan toisella puolella irvailee McMurphy. Toisella puolella on hirviömäinen hoitaja Ratched (Louise Fletcher).

Ken Keseyn ylistettyyn bestselleriin perustuva elokuva on palautettu alkuperäiseen, valovoimaiseen esitysasuunsa digitaalisesti. Klassikon timanttisen näyttelijäkaartin täydentävät Brad Dourif, Danny DeVito ja Christopher Lloyd, joka suorittaa ensiesiintymisensä elokuvassa.

Tarkempia tietoja DVD:stä/Bluraysta voi hakea esim. DVDPlazan leffatietokannasta: http://www.dvdplaza.fi/leffakanta/etusivu.php

Postikulut:

  • 1-2 DVD- tai bluray-elokuvaa (sarjaa): 2,15 euroa
  • 3-4 DVD- tai bluray-elokuvaa (sarjaa): 4,30 euroa
  • 5-20 DVD- tai bluray-elokuvaa tai sarjaa: 5,95 euroa
  • 21 – 40 DVD- tai bluray-elokuvaa tai sarjaa: 6,95 euroa

Joissain sarjoissa voi olla tilanne että niitä ei mahdu kahta kappaletta samaan kuoreen (kotelon paksuudesta johtuen). Sarjojen osalta pyritään antamaan tällöin ko. tieto kohteessa jos postitus poikkeaa näistä hinnoista (esim. kuoreen mahtuu vain 1 sarja). Kaikki elokuvat (1-2 DVD:n/levyn julkaisut) ovat sellaisia että niitä mahtuu 2 kpl yhteen kuoreen.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

5 €
Ilmoitus on sulkeutunut 14.8.2018 13:42
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.