Kuvaus

Myymme yksinoikeuden mainostaa sekä myydä mainoksia webbipohjaisessa kansainvälisessä Vehikill.io -autopelissämme eniten tarjoavalle seuraavaksi kolmeksi kuukaudeksi.

Verkkopelissämme on ollut 13,6 tuhatta uniikkia pelaajaa viimeisen 30 päivän kuluessa. Yksi pelaaja on pelannut keskimäärin noin 10 minuuttia. Pelikertoja on edellisen 30 päivän kuluessa ollut 222 888 kpl. Pelaaminen on aloitettu 53 770 kertaa ja 169 118 kertaa jatkettu väliaikaruudun jälkeen uudelleen.

Peliämme voi pelata suoraan webbiselaimessa joko työpöydällä tai kännykällä. Peli ei vaadi asentamista.

Peliin voidaan järjestää mainoksia mainostajan kanssa yhdessä sopimalla joustavasti. Tällä hetkellä mainoksia on pelin väliruudussa bannerimuodossa. Olemme myös testanneet mainoksia pelin sisälle postereina areenalle. 

Pelaajien sijainti on ollut 20% USA, 7% turkki ja loput hajautuneesti ympäri maailmaa 160 eri maasta 3-0.01% osuuksilla. Kuva hajautumisesta maailmankartalle ohessa.

Mainoksien on oltava asiallisia ja kaikille ikäryhmille sopivia. Ne eivät saa koskea aikuisviihdettä, lainoja tai uhkapelejä.

Verkkopelin palvelimista ja tästä huutokaupasta vastaa Sendanor. Peli pyörii useilla palvelimilla hajautettuna kolmella mantereella ja palvelimia voidaan helposti lisätä tarpeen mukaan.

Pelin jatkokehitystä hoitaa Hangover Games Oy. Pelin on alunperin kehittänyt PixelFace Oy, jonka konkurssipesältä Sendanor osti pelin oikeudet syyskuussa 2019.

Kauppaan sisältyy mahdollisuus myydä tuotteita kansainvälisesti Hangover Gamesin verkkokaupan kautta

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
13,24 €
Sulkeutuu 2 h 43 min 48 s
tai 5 minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria
Hinta nyt 13,24 € Sulkeutuu 2 h 43 min 48 s

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.