Kuvaus

Myytävänä upea sävyinen onnittelukortti kirjoituksissa menestyneelle ylioppiaalle. Onnittelukortissa on hienosti anime-tyylisesti tietokoneella piirretty YO-kuva. Kuvassa ylioppilaslakkipäinen nuori. Postikortti on tehty paikallisen erityisnuoren ja harrastelijataiteilijan työstä.  Näitä on myynnissä vain pieni erä, etkä saa näitä kortteja mistään muualta.

Osta kortti tai kortteja valmiiksi odottamaan. Tällä kortilla poikkeat porukasta ja kukaan tuskin samanlaista on ostanut uudelle ylioppilaalle, ellei ole ostanut minulta.

Salamasta ylimääräisiä "välähdyksiä". Kortin toinen puoli valkoinen, ei viivoitusta. Keskimmäisessä kuvassa oleva tummuus vain varjon häivähdys.

2,00 € kpl. Kortin lisäksi pakettiin kuuluu laadukas kirjekuori.

Kuvan grafiikka myynnissä myös spreadshirt.fi-sivustolla.  Tilaa erilainen ja yksilöllinen lahja ylioppilaalle:

https://www.spreadshirt.fi/ylioppilas-A105620229/vp/105620229T812A348PC168554142PA1667PT17X64Y58#/detail/105620229T812A348PC168554142PA1667PT17X64Y58

Ilahduta kirjoituksista menestynyttä nuorta erilaisella ja uniikilla kortilla. Näitä et saa muualta, ovat myynnissä vain Huutonetissä!

Muina kohteina myynnissä lisää kortteja yksittäin tai pakettina. Kaksi myynnissä olevista postikorteista SUOMI- ja YO-kortti ovat  saman valokuvausta ja piirtämistä harrastavan erityisnuoren kuvaamat.

Pahoittelen huonoa kuvan laatua, salamat ja valot heijastuivat pinnasta. Kortti on paljon  kauniimpi luonnossa. 

Katso myös muut kohteeni! Jokaisen makuun löytyy omat uniikit korvakorut ja paljon myös muitakin koruja.Myynnissä paljon erilaisia, eri värisiä, näköisiä ja kokoisia koruja. Materiaaleina mm. muovi, lasi, kivi, jalokivet(hiotut ja luonnon muovaamat), metallit. Metalliosien materiaalit nikkelittömiä, yleensä platinaa, väreinä pronssi, hopea, kulta ja antrasiitti/musta. 

Yhdistän huutoja samaan pakettiin, huuda useampi tuote yksillä postikuluilla!

Kortti, posti, postikortti, kulkematon, lukio, lukiot, lukiotodistus, YO-todistus, yliopppilastodistus, YO-tutkinto, valmistua, valmistus ylioppilaaksi, laudatur, magna, abi, abit, abiturientti, YO, Ylioppilas, ylioppilastutkinto, ylppäri,ylioppilaslakki, ylioppilaskirjoitukset, lyyra, YO-lyyra, mustavalkoien, karjalan värit, Suomi, lakki, lakitus, juhla, juhlat YO-juhlat, , syksyn ylioppilas, kevän ylioppilas, syksyn kirjoitukset, gaudeamus igitur, lakkiaiset, anime, magna, kiitos kiitoskortti, taide, taideteos, taide, uniikki, yksilöllinen. Erityis, erityispiirteet, erityinen, oppimisvaikeus, Asperger, ADHD, ADD, dysfasia, erityisvaikeus, autismi, erilainen, erilaisuus, erikoispiirteet, lahjakas, lahjakkuus.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korko 0 %, kulut 0 €
Kuukauden kuluton maksuaika ostoksille.

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

2 € / kpl
Sulkeutuu 81 vrk 12 h 22 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

2 € Sulkeutuu 81 vrk 12 h 22 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.