Tuote on myyty käyttäjälle GomezAddams hintaan 2 €

Kuvaus

LUE ALLA ANNETUT OHJEET HUOLELLISESTI ENNEN HUUTOASI

 

 

Yöjuttu kauhulukemisto 11 1992 Noidanyö

 

Yöjuttu (saks. Geisterjäger John Sinclair) on saksalainen kauhulukemisto, jota on kirjoittanut Helmut Rellergerd salanimellä Jason Dark, paremmin Jerry Cottonin tekijänä tunnettu kirjoittaja. Lehteä ilmestyi Suomessa 1982–1993 ja yksi numero vuonna 2002.

Lehdessä seikkailee Scotland Yardin ylitarkastaja, ”haamuetsivä” (saks. Geisterjäger) John Sinclair ystäviensä Sukon, Will Mallmannin ja Bill Conollyn kanssa. Lehden keskeisinä teemoina ovat oudot ja yliluonnolliset olennot ja mysteerit.

 

 

Kuntokuvaus:

Lehti on ajan hengen mukaisessa kunnossa . Kaikissa myymissäni lehdissä on osoitetarran jäljiltä pieni kauneusvirhe . Lehtien sisältä en löytänyt töherryksiä tai muita selviä poikkeamia . Joissain kansissa saattaa olla pieniä repeämiä , mutta yleisesti ottaen lehtien kunto on hyvä . Katso kohteiden myyntikuvat tarkasti . Se on paras tapa todeta kohteessa myytävän yksilön kunto .

Kaikki lehdet toimitetaan yksilöpakattuna laadukkaaseen ja kirkkaaseen suojamuoviin , joka ei vahingoita lehden pintaa millään tavalla .

 

 

Tuotteet myydään sellaisina kuin ovat eikä niillä ole vaihto tai palautusoikeutta ilman erittäin pätevää syytä.

 

Maksuaikaa viisi arkipäivää. Jos maksua ei tuossa ajassa ole suoritettu, katson kaupan peruuntuneeksi ja tästä seuraa huutajalle negatiivinen palaute.

 

Tuote lähtee Matkahuollon Huutopakettina suorituksen näkyessä tililläni. Ostaessasi useamman tuotteen, maksat vain yhdet postimaksut. Jos ostostesi koko kasvaa suureksi, saattaa postimaksujen määrä jonkin verran nousta. OSTAESSASI USEAMMAN TUOTTEEN, OTA ENNEN MAKSAMISTA YHTEYS MYYJÄÄN SOPIAKSESI KULJETUSKULUISTA.

 

Katsothan muutkin myynnissä olevat tuotteeni.

 

Kiitos kiinnostuksestasi myyntikohteitani kohtaan -huutelemisiin! :)

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

2 €
Ilmoitus on sulkeutunut 10.6.2022 7:49
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.