Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Isokokoinen yönkuningatar (yönprinsessa). Kukkii kesäisin valtavan suurin kukin (halkaisija noin 30 cm). Kuvissa yksi viime kesän kukista. Viihtyy huonekasvina tavallisessa huoneenlämmössä ympäri vuoden, eikä vaadi mitään erityisiä ososuhteita kukkiakseen (esim. viileää kautta). Valoisa ja aurinkoinen kasvupaikka, mutta ei välttämättä kovaa paahdetta. Talvella vain niukkaa kastelua, kesällä runsaammin. Lannoitetaan 2-3 kertaa kasvukaudella.

Ruukkuun on istutettu alun perin kaksi pistokasta, jotka on otettu hyvin vanhasta emokasvista Kreikasta. Pistokkaat on tilattu Saksasta vajaa 10 vuotta sitten. Koko kasvi on käytännössä virheetön ja erittäin hyvin voiva. Mukaan saa kuvassa olevan lasitetun ruukun sekä siinä olevat kasvituet (metallinen ja puinen). Kuvissa oleviin tukiin tällä tavalla kieputettuna korkeus on 90 cm (ruukun kanssa 120 cm) ja leveys 45 cm. Kasvin voi irrottaa tukikehikosta ja kieputtaa millä tavalla tahansa toisenlaiseenkin tukeen. Ruukussa on kaksi kasvia, ja toisen voi istuttaa eri ruukkuun. Köynnöksen koko on siis muunneltavissa maun mukaan. VAIN HYVÄÄN KOTIIN!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

90 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 23.6.2021 13:18
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
14.6. klo 14:59

Jos sinulta nyt "katkee" sopiva oksa, ostan sen :)

14.6. klo 15:14

Laita viestiä pkleppanen@gmail.com

14.6. klo 14:37

Okei, on niin upea kasvi!!

14.6. klo 14:41

Kiitos!

14.6. klo 14:36
Kysymys poistettu.
14.6. klo 14:32

On niin hankala ja myös todella kallis paketoida ja postittaa ruukkuineen, että valitettavasti vain nouto on mahdollista. Espoon/Helsingin lisäksi voin järjestää noudon Porvoosta tai Salosta. Postitettaessa on myös iso riski sille, että oksat katkeavat.

14.6. klo 5:42

Kuinka korkea ja leveä kasvi on? Kiitos!

14.6. klo 10:14

Kuvissa oleviin tukiin kieputettuna koko on 90 (ruukun kanssa 120) x 45 cm. Sen voi irrottaa ja kieputtaa millä tavalla tahansa toisenlaiseenkin tukeen. Ruukussa on 2 kasvia, toisen voi istuttaa eri ruukkuun. Köynnöksen koko on muunneltavissa maun mukaan.