Kuvaus

Tympeä komisario Andy Dalziel ei mielellään katso hölmöjä, mutta vielä vähemmän hän sietää ?neropatteja?. Kun kokematon Peter Pascoe määrätään hänen yksikköönsä, ennusteet eivät todellakaan näytä hyvältä. Pascoe nimittäin edustaa uuden sukupolven poliiseja ? tutkinnolla aseistettuja, lempeämielisiä älykköjä. Silti, juuri kun Pascoe alkaa arvostaa karskean pomonsa vaistonvaraisia menetelmiä, Dalziel panee hänkin merkille uuden etsivänsä lahjakkuudet...

1. Rugby-tähden vaimon kuolema (A Clubbable Woman)
Wethertonin Rugbyseuran kultapoika, Sam Connon, herää kotonaan ja löytää vaimonsa luoti päässään. Kantaako joku seuran jäsenistä pariskunnalle kaunaa ? vai löytyykö murhaaja lähipiiristä?

2. Oppia ikä kaikki (An Advancement of Learning)
Holm Coltramin yliopistolta löytyy sattumalta tuntemattoman, keski-ikäisen naisen ruumis. Tutkimusten alkaessa Andy tuntee olevansa kuin kala kuivalla maalla, hänen aisaparinsa viihtyessä loistavasti luennoitsija Ellien seurassa.

3. Syysmysteeri (An Autumn Shroud)
Peterin ollessa häämatkalla, myös Dalziel sallii itselleen hieman lomaa. Hän ihastuu vasta leskeksi jääneeseen Bonnie Fieldingiin ja viettää aikaa tämän luona maaseudulla. Kun Bonien poika Nigel katoaa, Dalziel on yllättäen vastakkain petosten, murhien ja perhejuonittelujen värittämän mysteerin kanssa.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 108 vrk 17 h 47 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

10 € Sulkeutuu 108 vrk 17 h 47 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.