Kuvaus

TEKIJÄ: Petri Hellqvist
TEOKSEN NIMI: Yrityksen rahoitusopas
Kustantaja: Business Books
Painos: 1
Painovuosi: 1985
Sivumäärä: 298
Sidostyyppi: Pehmeät ylivetokannet
Muuta: Hyvässa kunnossa. Sisällä nimmari

Kunto: 3 -  (K 5=uusi, K 4=erinomainen, K 3=hyvä, K 2=tyydyttävä, K 1=kehno)

PUMPWÄRKET - HYLLY 1 - TOINEN VASEN

Kaupankäynnin päätyttyä saat Huutonetiltä automaattisen viestin, jossa on toiminta ohjeet. Toivottavasti luet ne, jotta homma sujuu molemmin puolin mahdollisimman kitkattomasti.

Jos ostat useita kohteita yhdellä kertaa, liitän kohteet yhteen lähetykseen ja lähetän halvimmalla mahdollisella kululla.

Voittaja maksaa tilille ja tuote lähtee – tässä järjestyksessä. Sinulla on tuotteeseen täysi palautusoikeus. Jos katsot, ettei laatu vastaa kuvausta, maksan rahat takaisin, kulut maksat itse, niitä en korvaa.

Huomioithan sen, että lähes kaikki tavarat, joita myyn, ovat käytettyjä ja niissä on luonnollisesti eritasoisia käytön jälkiä, joista kerron niin tarkasti kuin mahdollista.

En vastaa kuljetusyhtiöiden virheellisestä hinnoittelusta, kadonneista lähetyksistä ja muista yhtiöiden tekemistä kämmeistä eli kuljetusyhtiöitä koskevat asiat hoidat heidän kanssaan. Sama koskee kaikkia tavaran kuljetusyhtiöitä.

Jos toimit nopeasti ja maksat tuotteen heti, saan sen lähetettyä viimeistään seuraavana päivänä, kun suoritus näkyy tililläni. Ensimmäisen yhteydenoton ostajalta toivon tapahtuvan viikon kuluessa, muuten katson, että kauppa on peruuntunut.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

5 €
Sulkeutuu 36 vrk 3 h
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

5 € Sulkeutuu 36 vrk 3 h

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.