Kuvaus

Portviini on maailman suuriin viineihin lukeutuva klassikko, joka on löydettävä aina uudelleen. Meille suosmalaisille löytäretki on erityisen palkitseva, sillä,pohjoinen ilmastomme sopii täydellisesti portviinin nauttimiseen,. Takkatuli ja lasillinen tummanpunaista rubya!

Tämä teos esittellee Portugalin lahjan maailmalle kiehtovasti ja rakkaudella. Se kattaa portviinin historian alkaen Douron laaksosta 1700-luvulla ja päätyen nykyisten portniivnitalojen toimintaan ja tuotteisiin., Se havainnollistaa portviinin valmistuksen sadonkorjuusta kypsytykseen, esitelee tärkeimmät rypälelajikkeet sekä portviinityypit rubysta, tawnysta ja colheitasta juhlavaan vuosikertaportviiniin. Liitteenä on portviinisanasto.

Kirja neuvoo myös portviinin varastoinnissa ja tarjoilussa sekä tuo uusia ulottuvuuksia portviinin ja ruoan yhdistelyyn. Portviinin monikäyttöisyys yllättää!

1. p. 2003, Otava, 192 s. Kovakantinen kirja kansineen on mielestänim TODELLA HYVÄKUNTOINEN KIRJASTOPOISTO MUOVITUKSINEEN JA LEIMOINEEN.

Postimaksut huutajalel

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

9 €
tai
Sulkeutuu 84 vrk 21 h 15 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

9 € Sulkeutuu 84 vrk 21 h 15 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.