Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Pehmeäkantinen pokkari
220 sivua

Yrjö Keinonen: Kärkijoukkona Syvärille
Kymmenes painos
Tammi 2009 (ensipainos vuodelta 1970)

Myöhemmin kenraaliksi ylenneen Yrjö Keinosen sotakuvaus on iskevää ja intensiivistä ja sitä sävyttää karhea huumori. Kirjoittajalleen kuvatut polkupyöräkomppanian taistelut toivat Mannerheim-ristin.
Nuori luutnantti Yrjö Keinonen aloittaa 9.prikaatin polkupyöräkompaniassa joukkueenjohtajana. Kun koulutusjakso päättyy ja alkaa kesäkuu 1941 liikekannallepano, hänen yksikkönsä siirtyy ripeästi hyökkäyskannalle 7.divisioonan erillisenä yksikkönä.
Karjalan armeijan sadantuhannen miehen on tarkoitus murtaa vihollisen puolustus, saavuttaa nopeasti Laatokka ja valtakunnan vanha raja idässä. Sen jälkeen Karjalan armeijan tulisi edetä Syvärille ja Äänisjärvelle.
Tavoite toteutuu kuudessa kuukaudessa. Nopeasti etenevä iskukykyinen polkupyöräkompania, peitenimeltään "Pinna", heitetään aina sinne missä tarvitaan nopeita hyökkäyksiä vihollisen selustaan. Ja niitähän tarvitaan.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

4 €
Ilmoitus on sulkeutunut 27.10.2017 20:00

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.