Kuvaus

 

Painettu vain 100 kirjaa
216 sivua  
1996
Nidottu
koko A4-
Villehard Vilhusen värikäs elämäntaival

Lukematon 


Multia

Multiaista Satoa

 

 

Multiaista Satoa on kulttuuri- ja viihdetapahtuma Multialla, keskisuomalaisessa pitäjässä. Kesäfestivaali järjestettiin ensi kerran 1998. Järjestäjänä on Multiaista Satoa ry [1], jonka puheenjohtajana on multialainen filosofian maisteri ja draamakasvatuksen opettaja Satu Olkkonen. Hän valmisteleeTeatterikorkeakoulun esittävien taiteiden tutkimusyksikössä väitöskirjaa äänenkäytön opettamisesta. Olkkonen on toiminut harrastajateatterissa 23 vuotta näyttelijänä, 15 vuotta Työväen Näyttämöiden Liiton luottamushenkilönä ja 12 vuotta yliopisto-opettajana. Multiaista Satoa ry:n ensimmäinen puheenjohtaja oli Teatterikorkeakoulun teatteritaiteen laitoksen johtaja ja lausuntataiteilija Marja-Liisa Kuuranne-Autelo[2]. Kuuranne on sukujuuriltaan multialainen. Kesätapahtuman johtoajatuksena on elvyttää ja kehittää paikallista kulttuuri- ja viihde-elämään kokoamalla joka kesä yhteen multialaisia taiteilijoita ja taitajia välittämään omaa osaamistaan ja luovan työnsä tuloksia multialaisille, Multian kesävieraille ja muille suomalaisille. Kesällä 2007 kävijämäärä oli noin 10 000. Asukkaita Multialla on vajaa 2000.

Multiaista Satoa –tapahtuma on hyvin poikkeuksellinen ja persoonallinen verrattuna muihin kesäfestivaaleihin. Multiaisen Sadon taiteilijoiksi ja taitajiksi hyväksytään vain syntyperäiset multialaiset eli multiaiset ja Multialla asuvat tai heidän jälkeläisensä sekä Multialle naidut tai sukujuurensa Multialla omaavat. Kesätapahtuman kymmenvuotisen historian aikana on mukana ollut puolisentuhatta esiintyjää mm. musiikin, näyttämötaiteen, kuvataiteen alueelta.[3]

Vuonna 1998 tapahtuma oli yhdeksänpäiväinen, sen jälkeen vuosittain yleensä 4-5 -päiväinen. Kunakin festivaalipäivänä on useita eri tapahtumia. Laajat taidenäyttelyt kestävät parisen viikkoa. Tapahtuman anti sisältää lisäksi mm. klassisen ja kevyen musiikin konsertteja, nuoriso- ja lastenkonsertteja, runoiltoja, teatteriesityksiä, elokuva- ja videonäytöksiä, toritapahtumia, yhteislaulutuokioita, jameja, tansseja sekä multitaidetapahtumia. Joka kesä yksi Multian kylistä [4] vuorollaan saa järjestettäväkseen Multiaiseen Satoon liittyvän kylätapahtuman. Multiaista Satoa toteutetaan miltei kokonaantalkootyönä. Keskeisin yhteistyökumppani ja avustaja on ollut Multian kunta, jolta festivaali on saanut taloudellista tukea ja jonkin verran työvoimaa.

Multiaisen Sadon viidestä ensimmäisestä vuodesta on tehty myyntivideo Viisi Satoisaa Vuotta. Tuotantoyhtiö Sunny Notes Oy [5], ohjaus Erkki Pohjanheimo.


Kuvassa huudettava tuote.
Klikkaa kuvaa
Lähes kaikissa kohteissa on enenmän tai vähemmän käsittelyn/varastoinnin  jälkiä esim kirjojen kansissa.
Voit myös kysyä tarkemman katsauksen kohteen kunnosta.

Huomioi huutaessa toimituskulut ei välttämättä vastaa postituskuluja.
Ei lisää maksettavaa.Voittajalle tulee tilitiedot Huuto.net automaattisen vakioviestin lopussa ( alhaalla).
Muista ilmoittaa maksaessasi kohteen nimi.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

5 €
tai
Sulkeutuu 2 vrk 7 h 58 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

5 € Sulkeutuu 2 vrk 7 h 58 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.