Tuote on myyty käyttäjälle TupeDD hintaan 6,70 €

Kuvaus

Sukupolvi tulevaisuudessa, saari kaukana muusta maailmasta. Siellä sijaitsee ensiluokkainen oppilaitos Otteluakatemia! Tämä erityinen laitos valmentaa nuoria lupaavia ottelijoita, jotta he voisivat saavuttaa täyden tehokkuuden. Nyt saapuvien uusien opiskelijoiden joukossa on eräs kaikkien aikojen loistavimmista ottelijoista...

Opiskelijat on jaettu kolmeen eri asuntolaan heidän ottelu –ja koemenestyksensä perusteella. Edistyneimmät opiskelijat asuvat Obeliskin Sinisessä, keskitason Ran keltaisessa ja alimman tason Sliferin Punaisessa. Yhteenotot ovat yleisiä ylimmälle tasolle sijoitettujen ja alempien asuntoloiden välillä, mutta tämä tilanne on tulossa muuttumaan uuden tulokkaan myötä!

OTTELEVA APINA
Chazzin kadotessa Jaden ja muu ryhmä lähtevät etsimään häntä, mutta sen sijaan että löytäisivät Chazzin he löytävätkin ottelevan apinan, joka ottaa yhden Alexiksen ystävistä panttivangiksi!
KUTSUTTU HENKI
Eräät oppilaat kutsuvat vahingossa hengen esiin. Jadenin tehtäväksi lankeaa otella henkeä vastaan ja pelastaa oppilaiden sielut.
ALEXIKSEN KOSIJAT
Jaden löytää itsensä äärimmäisen tiukasta paikasta otellessaan maineensa puolesta urheiluhullua, Alexiksen sydämestä taistelevaa ottelijaa vastaan.

 

Kuvasuhde: 4:3 (1.33:1)
Ääni: Dolby Digital 2.0 - Suomi
Tekstitys: --------
Kesto: n. 1 h 02 min
Ikäraja: K-7Tuote on uusi, vielä muoveissa.
Hinta sisältää ALV 24%.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

6,70 €
Ilmoitus on sulkeutunut 28.9.2018 11:06
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.