Tuote on myyty käyttäjälle Wrath777 hintaan 251 €

Kuvaus

Myydään yugioh kortteja n. 1500 kpl muutaman vuoden takaisista seteistä. Joukossa secret rare, ultra rare, super rare, common, golden ja secret golden rare kortteja.

Mm. runsaasti näiden arkkityyppien kortteja (pakka-aihioita/kortteja pakan rakennusta varten):
Red-eyes
Metalfoes
Lunalight
Dinomist
Odd-eyes
Dark magician
Yosenju

Mukana mm. nämä kortit: trishula dragon of the ice barrier, number 11 big eye, Lunalight panther dancer, blue-eyes white dragon, dark magician, artifact sanctum, spellbook magician of prophecy, wisdom eye magician, evolzar dolkka, mystical space typhoon jne...

Kortit hyvässä (uudenveroisessa) kunnossa ja menen korttien aitoudesta takuuseen.

Mieluiten nouto Helsingistä, Otaniemestä tai Hyvinkäältä. Toimituskin onnistuu rahat tilille - > paketti postiin perjaatteella ostajan kustannuksella ja vastuulla.


Tagit: yu gi oh, yugioh, yugi, yuugi, seto, kaiba, monster, spell, trap, xyz, synchron, fusion, link, pendulum, keräilykortit, joey, tea

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
251 €
Ilmoitus on sulkeutunut 5.12.2019 21:11
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
4.12. klo 11:29

Siinä tapaukses poikas saa kyl pitää koko potin. Ja jos on jotain muita korttei mitä hän erityisesti etsii, multa voi niitä kysellä. Mun osoite on olli.kunttu95@gmail.com.

2.12. klo 15:31

Kortit olisi menossa pojalle joululahjaks. Voin välittää viestin hänelle.

28.11. klo 12:58

Ollik, e-mailini on sworddancer999@hotmail.com

28.11. klo 7:21

Hei, -Kuukkeli-, jos nyt käy niin että sä saat ton potin, niin oisko mahollista pitää yhteyttä mun ja Wrathin kanssa? Tossa on meinaan sellasii korttei jotka kiinnostais mua ja Wrathia.

28.11. klo 7:18

Ok. No, mikäs on sähköposti-osoittees?

27.11. klo 20:22

Facebookkia ei tule juuri käytettyä nykyään, joten puhelin tai sähköposti saattaisi olla hyvä ratkaisu.

27.11. klo 13:26

Ok. No, milläs tavoin suhun saa yhteyden? Onks sulla Facebookkii vai tavoittaaks sut helpoiten puhelimen kautta?

26.11. klo 22:25

Kyllä se käy, Ollik - tosin isoin "saalis" mitä tällä hetkellä jahtaan (ja toivon mukaan tämän potin seasta sattuisi löytymään) on fuusiohirviö Predaplant Chimerafflesia. Boosterit josta sitä saa vedettiin pois kaupoista parisen kuukautta sitten... :3

26.11. klo 21:00

No, sulla kävi tuurii, Wrath. Toi 70 euroo ja 10 senttii oli meinaan mun viimeine tarjous. Ja jos sua kerta performapalit, odd-eyesit ja magicianit kiinnostaa, niin multa löytyy kyl niitä kans ylimääräsenä. Voidaa pitää yhteyttä jos kiinnostaa.

26.11. klo 20:35

Nyt kyllä kelpaisi itselle tuollanen potti - ettiskelly performapal-, odd yes- ja magician kortteja - mutta juuri meikäläisen tuuria että posti on lakossa... >.<
... No, tarjoan kuitenkin.

26.11. klo 20:58

Tietääkseni paketit kulkevat edelleen, joskin viiveellä. Jos posti kuitenkin tuntuu epäluotettavalta niin matkahuoltoon olen ainakin itse tähän asti luottanut.

Näytä lisää (2) Näytä vähemmän