Tuote on myyty käyttäjälle minetta hintaan 8,50 €

Kuvaus

YUCATA' - Taktiikkapeli - BRIO

Taktiikkapeli, jossa tarkoituksena on saada haltuunsa mahdollisimman monta "hyvää kiveä" päästäksesi Maya jumalien suosioon...

Meksikon syvissä metsissä on jäänteitä Maya-intiaanien aurinkotemppelin raunioista. Näiden jännittävien arkeologisten löytöjen raunioseinät vastaavat täysin Yucata-pelialustan ruutujen järjestystä.

Vaaleat kivet pelialustalla symboloivat hyviä voimia, kiviä, joita kannattaa kerätä, tummat kivet taas pahoja voimia, joita kannattaa välttää. Maya-intiaanien papit pelasivat todennäköisesti Yucataa tarkoin määrättyjen rituaalien mukaan. Voittajasta tuli jumalien suosikki, kun taas häviäjä pahimmassa tapauksessa uhrattiin...

Koska kyseiset papit ovat harvinaisia tänään, me tavalliset "kuolevaiset" uskallamme pelata Yucata-peliä tarvitsematta pelätä jumalien vihaa. Yucata on nopea ja helppo ja jännittävä taktiikkapeli lapsille ja aikuisille. Peli sallii myös puhumisen pelin aikana.

  • Ikä 7+
  • 2 - 4 pelaajaa
  • peliaika n. 15min


Huutokuva.net


Huutokuva.net

 

Huutokuva.net

 

Huutokuva.net

Kaikki osat ja ohjeet hyväkuntoisia ja tallella.
 

Kaikki myytävät kohteeni ovat yleensä käytettyjä, joten niissä saattaa olla normaalia käytön aiheuttamaa pientä kulumaa. Selvistä vioista yms. pyrin ilmoittamaan erikseen.


Odotan maksua 7 päivän kuluessa, ellei toisin sovita. Kirja lähtee postissa, kun maksu näkyy tilillä.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

8,50 €
Ilmoitus on sulkeutunut 18.1.2018 23:43

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.