Kuvaus

harvinainen Zenith. Koneisto cal 120, Zenithin ensimmäinen varsinaisesti keskisekuntikoneistoksi suunniteltu kaliberi. Pilotin myyntipuheena oli hacing-toiminto, jolla saadaan nuppi ulos vetämällä sekuntiosoitin pysähtymään. Tämä oli aikanaan erittäin hankalasti toteutettava komplikaatio, 50-luvulla Doxa ja LeCoultre olivat harvoja valmistajia Zenithin lisäksi. Nimensä mukaisesti Pilotin kohderyhmänä olivat lentäjät, kello voitiin asettaa tarkkaan radioaikaan.

Pilot oli 50-luvulla Zenithin lippulaivamalli, tehty kilpailemaan mm. Omega Constellationin kanssa. Zenithillä ei ollut vielä Pilotin aikaan omaa roottori-automaattikoneistoa.

Koneistoa valmistettiin 1953-1963, hiukan päälle 100 000 kpl, eli valmistusmäärä ei ole iso. Koneistoista osa päätyi Sportoon malliston lakkautuksen jälkeen. Pilotit alkavat olemaan erittäin harvinaisia.

Tämä yksilö on isommilla teräskuorilla, kuoria oli kahta kokoa. Halkaisija n. 35 mm ilman nuppia. Nuppi ei logolla. Teräskuoret ikäisekseen hyväkuntoiset. Taulussa pientä patinaa/pistettä, osoittimet ja indeksit melko hyvät. Upeat art deco-indeksit, harvinainen tauluvariaatio! Lasikkeessa naarmua, saisi ehkä pelastettua kiillottamalla. Kello käy ja pysyy ajassa, viime huollosta ei tietoa. Mukaan Zenith-vanha rasia. Ranneke huono. Kuvien mukainen.

Lisäilen kohteita pitkin viikkoa, päättyvät sunnuntaina 27.11.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
202 €
Sulkeutuu 3 h 26 min 24 s
tai 5 minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria
Hinta nyt 202 € Sulkeutuu 3 h 26 min 24 s

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.