Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Sterling 925 leimattua lähes puhdasta hopeaa.Valmistajan leima myös merkissä.

Näitä on 3 eri luokkaa, ja tämä on korkein lentäjän merkki.

Ehjä aito merkki ja ehjä alkuperäinen neula.

Raskas merkki kokoonsa nähden, koska hopeaa.

-Raha tililleni ja posti tuo

-Suomeen lähetys + 4,50 lis.huutoon.

Saksa oli ilmalaiva-alalla johtava maa ensimmäisen maailmansodan jälkeenkin. Ilmalaivoja rakennettiin Englannissa ja Yhdysvalloissa sodan jälkeen pitkälti saksalaisia zeppeliinejä kopioiden ja edelleen niiden pohjalta.

Saksassa Versailles’n rauhansopimus poisti pelistä Zeppelinin yhtiön kilpailijan Schütte-Lanzin, joka oli erikoistunut sotilasilmalaivoihin. Zeppelinin yhtiö sai valmiiksi elokuuhun 1919 mennessä LZ120 Bodensee-nimisen ilmalaivan ja myös LZ 121:n. Vuonna 1921 ensimmäisessä maailmansodassa taistelleet ympärysvallat vaativat näitä sotakorvauksiksi, ja Yhdysvaltojen oman ilmalaivaohjelman ajauduttua vaikeuksiin Zeppelin rakensi LZ 126:n, joka lensi Atlantin yli Lakehurstiin 12. lokakuuta. LZ 126 nimettiin uudella nimellä ZR-3 USS Los Angeles.

Saksassa koitti ilmalaivojen kultakausi 19281933, jolloin rakennettiin todella suuria ilmalaivoja, muun muassa 236-metrinen LZ-127 Graf Zeppelin ja suurin koskaan rakennettu ilmalaiva LZ-129 Hindenburg. Saksan ilmalaivat lensivät monesti Saksan ulkopuolellakin, Atlantin yli ja jopa koemielessä maailman ympäri. Graf Zeppelin vieraili matkallaan

 

Ilmalaiva ensimmäisessä maailmansodassa oli etenkin Saksan maavoimien ja laivaston ilmapommituksiin ja tiedusteluun käyttämä keksintö. Saksalaisilla ilmalaivoilla (zeppeliineillä) pommitettiin etenkin Britanniaa, muun muassa Lontoota. Niiden käyttö alkoi sodan alussa Saksan hyökätessä Belgiaan ja Ranskaan. Niitä käytettiin myös vihollislaivastojen liikkeiden tarkkailuun. Ilmalaivojen torjuntaan soveltuvien lentokoneiden kehittäminen Britanniassa vähensi ilmalaivojen käyttöä vuoden 1916 lopulta lähtien ja siirsi Saksassa painopisteen pommikoneiden kehittämiseen. Ilmalaivoja oli Saksan lisäksi myös muilla sotaan osallistuneilla mailla.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
350 €
Ilmoitus on sulkeutunut 12.7.2018 20:15
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 3 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
10.7. klo 13:19

mistä olet hankkinut,miten aitous näin arvokkaissa voidaan todeta ja onko yhtään tinkimistä? olen kiinostunu t jos on arvoisensa mukainen

10.7. klo 16:09

Kaveri toi sen minulle USA sta v.1982.Ostettu sieltä Antiikki liikkeestä.Aito varmasti.Sterling leima kertoo hopea pitoisuuden.Raskas kädessä kokoonsa nähden.
Leimoista voi todeta aitouden.En ole ennen nähnyt Suomessa myynnissä.
Vanha patina pinnassa.