Sopimusehdot ja etämyyntisopimuksen ennakkotiedot


Yrityksen omilla sopimusehdoilla ei rajoiteta kuluttajansuojalainsäädännöstä tai muusta pakottavasta lainsäädännöstä taikka Huuto.netin säännöistä käyttäjälle johtuvia oikeuksia. Tutustu kuluttajan oikeuksiin tarkemmin verkossa Kilpailu- ja kuluttajaviraston sivuilta.


Yrityksen omat sopimusehdot:

Nämä yleiset toimitusehdot sisältävät Nelosnappi -kauppaa koskevat toimitus- ja sopimusehdot.

Kauppa on tarkoitettu yrityksille ja yksityishenkilöille. Tuotteiden hinnat sisältävät kulloinkin voimassa olevan arvonlisäveron. Veroerittely laskussa tai kuitissa. Yrityksen Nelosnappi pitämä asiakasrekisteri on luottamuksellinen. Tietoja ei luovuteta eteenpäin muille. Tilauksen yhteydessä tilaajan on ilmoitettava nimi, osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Tilaus on sitova tilaajan saatua kirjallisen laskun. Tilaaminen johtaa maksuvelvollisuuteen.

Nelosnappi -kaupan ylläpitäjä on Nelosnappi Oy, y-tunnus 2443255-3

Maksut ja hinnat

Tuotteista peritään kohtuullinen, kulloinkin voimassaoleva korvaus, joka on merkitty tuotteen yhteyteen. Huomaa, että tuotteen eri versioiden hinnat voivat olla erilaiset versiosta riippuen. Myyjällä on oikeus muuttaa hintoja vapaasti.
Tuotteet maksetaan etukäteen tilisiirtona tai paikan päältä noudettaessa käteisellä.

Toimitus

Toimituskulut ovat aina tapauskohtaisia. Toimitus tapahtuu joko postitse tai rahtina. Tuotteet toimitetaan kohtuullisessa ajassa, joka on normaalisti noin 2-5 vuorokautta maksusuorituksen vastaanottamisesta. Jos tuote on loppu varastostamme, toimitusaika voi olla pidempi. Ilmoitamme tapauksista aina tilaajalle erikseen sähköpostitse.
Mikäli tilaukseen sisältyy useampia laitteita, myyjällä on oikeus toimittaa tuotteet useammassa kuin yhdessä toimituksessa.

Omistusoikeus ja vaaranvastuu

Tuotteiden omistusoikeus siirtyy Asiakkaalle heti sopimuksen teon jälkeen. Tuotteen vaaranvastuu siirtyy Asiakkaalle, kun Asiakas on saanut tuotteen hallintaansa (esimerkiksi kuittaamalla sen postista).
Mikäli tuote on vahingoittunut kuljetuksen aikana, on siitä ilmoitettava välittömästi asiakaspalveluun, kuitenkin 5 vuorokauden kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.

Vaihto- ja palautus

Palveluntarjoaja myöntää tuotteilleen 14 päivän palautusoikeuden. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia, käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.
Virheellisestä toimituksesta, viallisesta tuotteesta tai mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, on Asiakkaan tehtävä ilmoitus viipymättä osoitteeseen posti@nelosnappi.fi tai soittamalla numeroon 050 592 55 66

Laitteiden takuu

Takuu määräytyy valmistajan määrittelemien takuuehtojen mukaisesti.

Virhevastuu

Myyjä ei vastaa mahdollisista palvelun, tuotteiden tai aineistojen virheellisyyksistä tai niistä johtuvista seurauksista. Myyjä ei myöskään vastaa mistään välittömistä, eikä välillisistä vahingoista tai haitoista, jotka johtuvat esimerkiksi siitä, että palvelu tai tuote ei vastaa Asiakkaan tarpeita tai tavoitteita.

Myyjän vastuu tehdystä tilauksesta rajoittuu aina sopimuksen purkamiseen ja mahdollisesti etukäteen maksettujen suoritusten palauttamiseen.

Muutokset

Myyjällä on oikeus muuttaa näitä ehtoja yksipuolisesti. Käyttäjä hyväksyy myyjän kulloinkin voimassaolevat ehdot suorittaessaan oston.

Peruuttamisoikeus
Teillä on oikeus peruuttaa tämä sopimus 14 päivän kuluessa.
Peruuttamisen määräaika päättyy 14 päivän kuluttua siitä, kun tavara on vastaanotettu.
Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi teidän on ilmoitettava meille
Nelosnappi Oy
Kaukolantie 401
25130 Muurla
puh: 050 592 55 66
email: posti@nelosnappi.fi
päätöksestänne peruuttaa sopimus yksiselitteisellä tavalla (esimerkiksi kirjeellä postitse tai sähköpostilla). Voitte käyttää Nelosnappi.fi -sivustolla olevaa peruuttamislomaketta, mutta sen käyttö ei ole pakollista.
Peruuttamisen määräajan noudattamiseksi riittää, että lähetätte ilmoituksenne peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisajan päättymistä.
Peruuttamisen vaikutukset
Jos peruutatte tämän sopimuksen, palautamme teille kaikki teiltä saamamme suoritukset, myös toimituskustannukset (paitsi lisäkustannuksia siitä, että olette valinnut tarjoamastamme edullisimmasta vakiotoimitustavasta poikkeavan toimitustavan), viivytyksettä ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen saatuamme. Suoritamme palautuksen sillä maksutavalla, jota olette käyttänyt alkuperäisessä liiketoimessa, ellette ole nimenomaisesti suostunut muuhun, ja joka tapauksessa siten, että teille ei aiheudu suoritusten palauttamisesta kustannuksia. Voimme pidättyä maksujen palautuksesta, kunnes olemme saaneet tavaran takaisin tai kunnes olette osoittanut lähettäneenne tavaran takaisin.
Teidän on lähetettävä tavarat takaisin tai luovutettava ne meille viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Määräaikaa on noudatettu, jos lähetätte tavarat takaisin ennen kyseisen 14 päivän määräajan päättymistä.
Teidän on vastattava tavaroiden palauttamisesta johtuvista välittömistä kustannuksista.
Olette vastuussa vain sellaisesta tavaroiden arvon alentumisesta, joka on seurausta muusta kuin tavaroiden luonteen, ominaisuuksien ja toimivuuden toteamiseksi tarvittavasta käsittelystä.


Yhteystiedot

Yrityksen nimi Nelosnappi Oy
Y-tunnus 2443255-3
Osoite Kaukolantie 405, 25130 Muurla
Puhelinnumero +358505925566
Sähköposti posti@nelosnappi.fi