Sopimusehdot ja etämyyntisopimuksen ennakkotiedot


Yrityksen omilla sopimusehdoilla ei rajoiteta kuluttajansuojalainsäädännöstä tai muusta pakottavasta lainsäädännöstä taikka Huuto.netin säännöistä käyttäjälle johtuvia oikeuksia. Tutustu kuluttajan oikeuksiin tarkemmin verkossa Kilpailu- ja kuluttajaviraston sivuilta.


Yrityksen omat sopimusehdot:

1.Tuotteen tilaaminen

Tuote tilataan valitsemalla Huuto.net valikoimasta tuote. Asiakasta sitova tilaus syntyy, kun Asiakas lähettää tilauksensa Huuto.net:n kautta (katso kuitenkin kohta 4. ”Peruuttamisoikeus”). Asiakasta kehotetaan tarkistamaan tilauksensa sisältö huolellisesti ennen tilauksen vahvistamista. Asiakas ymmärtää ja hyväksyy, että tilaukseen liittyy maksuvelvollisuus.
Vepsäläisellä on oikeus olla hyväksymättä tilaus tai tarjous. Tilaus sitoo Vepsäläistä, kun Vepsäläinen on toimittanut Asiakkaalle kauppasopimuksen. Vepsäläinen saattaa olla hyväksymättä tilausta esimerkiksi sen vuoksi, ettei tuotetta tai sitä korvaavaa tuotetta ole enää saatavilla.

2. Hinnat

Tuotteiden hinnat ovat voimassa toistaiseksi tai erikseen ilmoitetun ajan. Tuotteet veloitetaan asiakkaalta ennen toimitusta joko maksamalla ne myymälään noudettaessa tai maksamalla pankkiin viitesiirrolla, sopimusvahvistuksesta ilmenevän hinnan perusteella.
Hinnat ilmoitetaan euroissa (EUR) ja ne sisältävät arvolisäveron. Tuotteiden hinnat eivät sisällä toimitus- ja käsittelykuluja, vaan ne ilmoitetaan erikseen sekä välittömästi tilauksen yhteydessä, että tilauksesta Asiakkaalle lähetettävässä vahvistuksessa.

3. Tuotteiden toimitus

Asiakas voi valita tuotteiden toimitustavaksi joko noudon mistä tahansa Vepsäläisen myymälästä tai kotiinkuljetuksen Vepsäläisen toimittamana. Vepsäläinen käyttää sisäisiärahteja, jos tuote siirretään toisesta myymälästä toimitusaika näissä n. 1-2 viikkoa.
Kotiin toimitus on 25€ Manner-suomessa
Jos Asiakas ei nouda toimitettua tuotetta määräajassa valitsemastaan myymälästä, eikä nimenomaisesti ilmoita tuotteen peruuttamisesta 14 päivän kuluessa kauppasopimuksen saatuaan, Asiakkaan katsotaan peruuttaneen tilauksen.
Myyjä vahvistaa toimitusajan myyntisopimuksessa.

4. Peruuttamisoikeus

Asiakkaalla on oikeus syytä ilmoittamatta peruuttaa Huuto.netistä ostamansa tuote 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta ilmoittamalla siitä Vepsäläiselle. Asiakkaan tulee tehdä peruuttamisilmoitus viimeistään edellä mainitun 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Ilmoitus tulee tehdä Vepsäläisen myymälään josta tuote ostettu.


Yhteystiedot

Yrityksen nimi Vepsäläinen Kuopio
Y-tunnus 2111755-8
Osoite Kauppakeskus Cantti Kartanonkatu 4, 70700 Kuopio
Puhelinnumero 0291800017
Sähköposti kuopio@vepsalainen.com