Sopimusehdot

Sopimusehdot

1. Tuotteen tilaaminen

Asiakasta kehotetaan tarkistamaan tilauksensa sisältö huolellisesti ennen tilauksen vahvistamista, mielellään paikan päällä Skannon liikkeessä (Mannerheimintie 4, 2.kerros). Asiakas ymmärtää ja hyväksyy, että tilaukseen liittyy maksuvelvollisuus. Koska tuotteita on rajoitetusti, Skanno saattaa olla hyväksymättä tilausta esimerkiksi sen vuoksi, ettei tuotetta tai sitä korvaavaa tuotetta ei ole enää saatavilla. Näin esimerkiksi tapauksessa, jossa asiakas on ostanut tuotteen paikan päältä liikkeestä jo ennen kuin toinen asiakas on varannut sen Skannon Outletista.

Skannon Outlet- tuotteet myydään siinä kunnossa kuin ne on ilmoitettu Huuto.netissa. Ostopäätös on sitova, eikä aletuotteilla ole oston jälkeen vaihto- eikä palautusoikeutta. Kun asiakas on tarkistanut tuotteen kunnon ja hyväksynyt oston, sitoutuu hän maksamaan tuotteen kertamaksuna Skannolle liikkeessä käteisellä (alle 100 € ostokset), korttimaksuna tai tilisiirtona.

2. Hinnat

Tuotteiden hinnat ovat voimassa toistaiseksi tai erikseen ilmoitetun ajan. Tuotteet veloitetaan asiakkaalta ennen noutoa tai toimitusta joko maksamalla ne myymälään tuotetta noudettaessa tai maksamalla pankkiin sopimusvahvistuksesta ilmenevän hinnan perusteella. Hinnat ilmoitetaan euroissa (EUR) ja ne sisältävät arvolisäveron. Tuotteiden hinnat eivät sisällä toimitus- ja käsittelykuluja.

3. Tuotteiden toimitus

Asiakas voi sopia myyjän kanssa tuotteiden toimitustavaksi noudon Skannon liikkeestä Helsingistä tai kotiinkuljetuksen pääkaupunkiseudun alueelle Skannon toimittamana. Kotiinkuljetus on 95 € pääkaupunkiseudulla ja sisältää tuotteen kantamisen paikoilleen, alle puoli tuntia kestävät asennustyöt ja pakkausroskien poisviennin. Tuotteesta riippuen tuote voidaan toimittaa erillisen hinnaston mukaisesti myös Postin tai Kaukokiidon kautta muualle Suomeen. Poikkeuksena ovat kuitenkin suuret sohvat, ruokapöydät ja muut särkyvät kalusteet, jotka toimitetaan ainoastaan Skannon oman kuljetuspalvelun kautta asiakkaalle. Halutessaan asiakas voi myös tilata asennuspalvelun, joka on 65 € / työtunti.

4. Peruuttamisoikeus

Jos asiakas ei nouda varaamaansa tuotetta kahden (2) päivän aikana Skannon myymälästä, eikä nimenomaisesti ilmoita tuotteen peruuttamisesta, asiakkaan katsotaan peruuttaneen tilauksen. Myyjä vahvistaa toimitusajan myyntisopimuksessa, joka on yleensä 1-7 päivää varaushetkestä. Toisin kuin varaus, ostopäätös on sitova, eikä aletuotteilla ole maksun jälkeen vaihto- eikä palautusoikeutta.

Yrityksen omilla sopimusehdoilla ei rajoiteta kuluttajansuojalainsäädännöstä tai muusta pakottavasta lainsäädännöstä taikka Huuto.netin säännöistä käyttäjälle johtuvia oikeuksia. Tutustu kuluttajan oikeuksiin tarkemmin verkossa Kilpailu- ja kuluttajaviraston sivuilla.


Yrityksen omilla sopimusehdoilla ei rajoiteta kuluttajansuojalainsäädännöstä tai muusta pakottavasta lainsäädännöstä taikka Huuto.netin säännöistä käyttäjälle johtuvia oikeuksia. Tutustu kuluttajan oikeuksiin tarkemmin verkossa Kilpailu- ja kuluttajaviraston sivuilta.