Sopimusehdot ja etämyyntisopimuksen ennakkotiedot


Yrityksen omilla sopimusehdoilla ei rajoiteta kuluttajansuojalainsäädännöstä tai muusta pakottavasta lainsäädännöstä taikka Huuto.netin säännöistä käyttäjälle johtuvia oikeuksia. Tutustu kuluttajan oikeuksiin tarkemmin verkossa Kilpailu- ja kuluttajaviraston sivuilta.


Yrityksen omat sopimusehdot:

Sopimusehdot (Huuto.net-ostoissa)

Voimassa 7.8.2023 alkaen
Verkkokauppa : Camosmo
Y-tunnus 0966800-7
Vallikallionkatu 7
02650 Espoo
Sähköposti: info@nordicsapphire.com

Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron, jos ei muuta mainita. Jotkut käytetyt tuotteet voivat olla arvolisäverottomia. Nämä tuotteet ilmoitetaaan erikseen. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

1. Tilaaminen
Tuotteet ostetaan Huutonet-kaupan kotisivuilla. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tuotteet ostetaan Huuto.net ehdoilla.

2. Maksaminen ja maksutavat

a. Ennakkotilisiirto

Pankin tilinumero ja maksun määrä lähetetään automaattisesti voittaneelle ostajalle. Maksuosoituksen kirjauduttua tilillemme lähetämme tilauksen.


4. Toimitustavat ja -kulut

Tilauksesi toimituskulut näkyvät automaattisessa viestissä. Toimitamme tilaukset pakettina tai kirjeenä, vain pakettia voi seurata lähetystunnuksella.

5. Toimitusaika

Yleisimmät toimitusaikamme Suomeen ovat tilauksesta ja toimitustavasta riippuen, omasta varastosta 1-3 arkipäivää

6. Peruutusoikeus ja palautusehdot
Asiakkaalla on kuluttajansuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksensa 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Peruutusilmoitukseen sinun tulee merkitä nimesi, osoitteesi, tilauspäivä, tuote ja se tulee lähettää sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu@camosmo.com tai postitse alla olevaan palautusosoitteeseen. Tuote tulee palauttaa postitse 14 päivän kuluessa peruutusilmoituksesta alkuperäiskunnossa ja alkuperäispakkauksessa. Palautuskustannukset ovat asiakkaan vastuulla. Liitä kopio peruutusilmoituksesta tuotepalautuksen yhteyteen. Mikäli tuotetta on käytetty, pidätämme oikeuden laskuttaa arvonalennuksesta. Jos haluat palauttaa tai vaihtaa tuotteita tarkistusajan jälkeen, ole suoraan yhteydessä meihin. Palauttaessasi toimitetun tilauksen, liitä siihen mukaan nimesi ja yhteystietosi sekä tilinumerosi rahojen palautusta varten. Palautamme tuotteesta maksamasi summan kokonaisuudessaan 14 päivän kuluessa peruutusilmoituksen saapumisesta, mikäli tuote on palautettu tai se on todistettavasti annettu postin kuljetettavaksi palautusosoitteeseen. Tilauksen yhteydessä mahdollisesti maksettuja toimituskuluja emme hyvitä palautuksen yhteydessä.

Palautusosoite:
Sinikalliontie 14
02630 Espoo

7. Tuotevirheen korjaaminen
Jos toimitettu tuote on vioittunut, voit tehdä tuotteesta virheilmoituksen ja jättää vioittuneen tuotteen ns. asiakaspalautuksena postiin. Postimaksua ei sinun tällöin tarvitse maksaa. Samalla pyydämme ilmoittamaan, palautatko tuotteen ja haluatko rahat takaisin vai toivotko, että lähetämme vastaavan tuotteen vioittuneen tilalle. Rahojen palautusta varten pyydämme ilmoittamaan tilinumeron.

8. Lunastamaton paketti
Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Lunastamatta jätetystä paketista, josta ei ole tehty erillistä peruutusilmoitusta, perimme 20 euron maksun.

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa kirjallisesti Peruutusoikeus ja palautusehdot -kohdassa mainittuun osoitteeseen tai soittamalla yhteystiedoissa mainittuun puhelinnumeroon. Jos paketti on vioittunut Postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio Postiin.

10. Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Camosmo käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti. Camosmo sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.

11. Toimitustavat

Toimituksen lähetyskulut näkyvät myytävän tuotteen Huuto.net-sivulla.

a. SmartPOST - Nouto Postin pakettiautomaatista
Nouda tilaamasi tuotteet valitsemastasi Postin pakettiautomaatista. Katso lähin automaatti. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä paketin saapumisesta ja voit noutaa lähetyksesi automaatista heti. Lähetyksen kulkua voit seurata lähetystunnuksen perusteella. Lähetys kuljetetaan ilmastoystävällisesti. Paketin koosta tai painosta riippumatta. Mikäli pakkauksen koko on suurempi kuin 59x36x60 cm lähetämme paketin lähimpään Postin toimipisteeseen.

b. Nouto omasta Postista
Nouda tilaamasi tuotteet omasta Postista. Katso noutopisteesi. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla paketin saapumisesta ja voit noutaa lähetyksesi postista heti saapumispäivänä klo 16 jälkeen. Lähetyksen kulkua voit seurata lähetystunnuksen perusteella. Ota henkilöllisyystodistus mukaan kun noudat lähetystä. Lähetys kuljetetaan ilmastoystävällisesti. Paketin koosta tai painosta riippumatta,


Yhteystiedot

Yrityksen nimi Camosmo
Y-tunnus 0966800-7
Osoite Vallikallionkatu 7, 02650 Espoo
Puhelinnumero +358453324819
Sähköposti info@nordicsapphire.com