Sopimusehdot ja etämyyntisopimuksen ennakkotiedot


Yrityksen omilla sopimusehdoilla ei rajoiteta kuluttajansuojalainsäädännöstä tai muusta pakottavasta lainsäädännöstä taikka Huuto.netin säännöistä käyttäjälle johtuvia oikeuksia. Tutustu kuluttajan oikeuksiin tarkemmin verkossa Kilpailu- ja kuluttajaviraston sivuilta.


Yrityksen omat sopimusehdot:

Tuhannentusinaa (Y-tunnus 2542210-3, Rajakatu 2, 30420 Forssa, puhelin 0451370060, sähköposti tuhannentusinaa@gmail.com myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille [Suomeen ja Ulkomaille]. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Toimituskulut Suomeen ilmoitetaan kunkin tuotteen tuotetiedoissa tuotekohtaisesti.
Ulkomaille lähetettävien tilausten lähetyskulut ilmoitetaan erikseen.

Tuotteet myydään Huuto.net sivujen kautta joko huutokaupalla tai "Osta heti"-hintaan.
Asiakas saa huutokaupan päätyttyä tai oston jälkeen automaattisen sähköpostiviestin sisältäen maksutiedot.
Kaikki Huuto.net palvelusta saadut asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Huutokaupan päättyttyä tai ostojen jälkeen saatuja yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen, ellei erikseen toisin mainita.
Ennen huutokauppaan osallistumista tai ostoksen tekemistä sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Ostetut tuotteet maksetaan pankkisiirtona automaattisessa viestissä lähetettyjen maksutietojen mukaisesti. Tuotteet lähetetään, kun maksu on kirjautunut pankkitilillemme.

Odotamme maksu enintään 14-vuorokautta huutokaupan päättymisestä tai ostoksen tekemisestä. Maksamattomista tuotteista annamme 14-vuorokauden kuluttua negatiivisen palautteen.

Maksun kirjauduttua saat meiltä sähköpostilla vahvistuksen maksun vastaanottamisesta. Lähetämme tuotteet Huuto.netistä saaduilla lähetystiedoilla.
Lähetämme ostetut tuotteet maksun kirjautumisen jälkeen Postin kautta. Asiakkaan toivomuksesta lähetys voidaan tehdä myös Matkahuollon kautta ja paketti lähetykset ohjata asiakkaan haluamaan pakettiautomaattiin.
Yleisimmät toimitusaikamme Suomeen ovat maksun kirjauduttua 2-3 arkipäivää.
Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Kerromme poikkeavista toimitusajoista profiili -sivulla.

Peruutusoikeus ja palautusehdot - Sinulla on kuluttajansuojalain mukainen oikeus peruuttaa ostoksesi 14 vuorokauden kuluessa lähtyksen vastaanottamisesta.

Peruutusilmoitukseen sinun tulee merkitä nimesi, osoitteesi, tilauspäivä, tuote ja se tulee lähettää sähköpostilla osoitteeseen tuhannentusinaa@gmail.com. Tuote tulee palauttaa postitse 14-vuorokauden kuluessa peruutusilmoituksesta alkuperäiskunnossa ja alkuperäisessä lähetyspakkauksessa.
Palautuskustannukset ovat asiakkaan vastuulla. Liitä kopio peruutusilmoituksesta tuotepalautuksen yhteyteen. Mikäli tuotetta on käytetty tai se ei ole alkuperäisessä kunnossa pidätämme oikeuden laskuttaa arvonalennuksesta.

Palautusosoite:
Jammu Mattila / Tuhannentusinaa
Pusurinkatu 20, 30100 Forssa

Lunastamaton lähetys/paketti
Lähetyksen/paketin lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai tilauksen peruutus. Lunastamatta jätetystä ja automaattisesti palautuneesta lähetyksestä/paketista, josta ei ole tehty peruutusilmoitusta, perimme 20 € palautusmaksun. 20 € palautusmaksu vähennetään asiakkaan maksamasta tilauksen hinnasta mahdollisen tilaushinnan palautuksen yhteydessä.

Ongelmatilanteet
Mikäli epäilet saamasi paketin vahingoittuneen postin käsittelyssä, tee heti paketin saadessasi vahinkoilmoitus postiin. Postin säännöt vaativat että vahingoittunut paketti avataan postissa virkailijan läsnäollessa.

Mikäli tuote on kadonnut tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa kirjallisesti Peruutusoikeus ja palautusehdot -kohdassa mainittuun osoitteeseen tai soittamalla yhteystiedoissa mainittuun puhelinnumeroon.


Yhteystiedot

Yrityksen nimi Tuhannentusinaa
Y-tunnus 2542210-3
Osoite Rajakatu 2 B, 30420 Forssa
Puhelinnumero +358451370060
Sähköposti tuhannentusinaa@gmail.com