Sopimusehdot ja etämyyntisopimuksen ennakkotiedot


Yrityksen omilla sopimusehdoilla ei rajoiteta kuluttajansuojalainsäädännöstä tai muusta pakottavasta lainsäädännöstä taikka Huuto.netin säännöistä käyttäjälle johtuvia oikeuksia. Tutustu kuluttajan oikeuksiin tarkemmin verkossa Kilpailu- ja kuluttajaviraston sivuilta.


Yrityksen omat sopimusehdot:

Noudatan ehdoissa huutonetin käyttöehtoja sekä kuluttajansuojalakia.

Tuotteet toimitetaan huutonetissä näkyvien osoitetietojen perusteella lähimpään postiin tai kirjeenä postilaatikkoon. Muistathan päivittää osoitteesi, olet itse vastuussa mahdollisesta toimituskulujen nousemisesta mikäli olet ilmoittanut väärän osoitteen.
Mikäli haluat postin lisäpalveluita tai toimituksen eri osoitteeseen, otathan yhteyttä ennen kuin olet maksanut niin katsotaan niille hinta. Kuitin saa halutessaan ja lähtökohtaisesti sähköisenä.

Huomioithan että ilmoitetut toimituskulut koskevat toimitusta Manner-Suomeen. Ahvenanmaalle ja ulkomaille toimituksen hinta katsotaan tapauskohtaisesti.


Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Ostaja on itse vastuussa palautuksesta aiheutuvista kuluista sekä tuotteiden tulee olla yhtä hyvässä kunnossa kuin ne on saapuessaankin olleet. Tuotteiden palautusoikeus raukeaa mikäli niitä on itse muokattu merkittävällä tavalla. Tuotteet ovat pääosin käytettyjä ja myydään siinä kunnossa kun ne kaupankäynti hetkellä ovat. Palautusoikeus ei koske käyttämättömiä, sinetöityjä pelejä, joiden sinetti on avattu.

Ota yhteyttä sähköpostiini tai laita tekstiviesti, mikäli haluat palauttaa ostamasi tuotteen. Tuotteen noutamatta jättäminen postista ei käy palautusilmoitukseksi.


Tuotteet viedään postiin yleensä 1-3 arkipäivän kuluessa maksun saapumisesta mutta toimitusaika voi pidentyä esimerkiksi lomien, sairastumisen tai muun inhimillisen syyn takia. Tuotteet ovat yleensä perillä viikon sisällä ostosta, mutta huomioithan että toimitusaika voi pidentyä Postin ongelmien takia.

Lisätietoa https://www.kkv.fi/Tietoa-ja-ohjeita/Ostaminen-myyminen-ja-sopimukset/verkkokauppa-posti-ja-puhelinmyynti-etamyynti/
sekä riita-asiat www.kuluttajariita.fi

Mikäli jäi kysyttävää, ota yhteyttä sähköpostiini niin kerron mielelläni lisää.
pelikotkafin@gmail.com

Kiitos!


Yhteystiedot

Yrityksen nimi Pelikotka
Y-tunnus 3202451-7
Osoite Pensastie 13, 48800 Kotka
Puhelinnumero 0456060038
Sähköposti pelikotkafin@gmail.com