Sopimusehdot ja etämyyntisopimuksen ennakkotiedot


Yrityksen omilla sopimusehdoilla ei rajoiteta kuluttajansuojalainsäädännöstä tai muusta pakottavasta lainsäädännöstä taikka Huuto.netin säännöistä käyttäjälle johtuvia oikeuksia. Tutustu kuluttajan oikeuksiin tarkemmin verkossa Kilpailu- ja kuluttajaviraston sivuilta.


Yrityksen omat sopimusehdot:

Ostaja maksaa toimituskulut. Toimituskulut sisältää pakkauskulut. Tuote mahdollista myös noutaa liikkeestämme etukäteen sovittuna ajankohtana. Odotamme yhteydenottoa ja maksua 3 vrk. Lunastamattomista huudoista perimme kohteen mainostamisesta aiheutuneet kulut sekä laskutuskulut. Lasku lähtee automaattisesti ja on ulosottokelpoinen.
Postitamme tuotteen viimeistään viiden arkipäivän sisällä maksun kirjauduttua järjestelmäämme. Käytämme pääsääntöisesti Matkahullon huutopakettia jos kuitenkin haluat kohteesi Postin kautta niin ilmoita se meille.
Kohteet myymme siinä kunnossa kun ne myynti hetkellä ovat eikä niillä ole takuuta. Kohteet ovat käytettyjä ellei erikseen mainita kohteen oleva uusi/käyttämätön. Mikäli kohde ei vastaa kuvausta kaupan purku on mahdollista. Pyrimme kuvailemaan kohteet mahdollisimman tarkasti. Kaupanpurku/palautus tilanteessa ostaja vastaa kaikista palautuksesta aiheutuneista kuluista. Ostosumma palautetaan ostajalle 14 vrk:n sisällä tavaran takaisin saapumispäivästä lukien.


Yhteystiedot

Yrityksen nimi Revontuli Finland
Y-tunnus 2948004-4
Osoite Pehtoorintie, 32700 Huittinen
Puhelinnumero +358465838688
Sähköposti revontulifin@gmail.com