Sopimusehdot ja etämyyntisopimuksen ennakkotiedot


Yrityksen omilla sopimusehdoilla ei rajoiteta kuluttajansuojalainsäädännöstä tai muusta pakottavasta lainsäädännöstä taikka Huuto.netin säännöistä käyttäjälle johtuvia oikeuksia. Tutustu kuluttajan oikeuksiin tarkemmin verkossa Kilpailu- ja kuluttajaviraston sivuilta.


Yrityksen omat sopimusehdot:

Ostaja maksaa toimituskulut. Toimituskuluissa huomioidaan postimerkit/huutopaketin hinta, pakkausmateriaalit sekä pakkaamiseen menevä aika. Odotamme yhteydenottoa ja maksua 3 vrk. Lunastamattomista huudoista perimme kohteen mainostamisesta aiheutuneet kulut sekä laskutuskulut. Lasku lähtee automaattisesti ja on ulosottokelpoinen.
Lähetämme tuotteen viimeistään viiden arkipäivän sisällä maksun kirjauduttua järjestelmäämme. Käytämme pääsääntöisesti Matkahullon huutopakettia jos kuitenkin haluat kohteesi Postin kautta niin ilmoita se meille.
Kirjeessä toimitettava kohde tulee Postin kautta automaattisesti ilman seurantatunnusta.
Kohteet myymme siinä kunnossa kun ne myynti hetkellä ovat. Kohteet ovat käytettyjä ellei kohteessa toisin mainita, eikä niillä ole takuuta. Kaupanpurku/palautus tilanteessa ostaja vastaa kaikista palautuksesta aiheutuneista kuluista.
Kaupanpurku on mahdollista tehdä 14 vrk:n aikana kohteen sulkeuduttua. Huutosumma ilman toimituskuluja palautetaan ostajalle 14 vrk:n sisällä tavaran takaisin saapumispäivästä lukien.


Yhteystiedot

Yrityksen nimi Revontuli Finland
Y-tunnus 2948004-4
Osoite Pehtoorintie, 32700 Huittinen
Puhelinnumero +358465838688
Sähköposti revontulifin@gmail.com