Kuvaus

Tuotteen A4Tech 7100N desktop keyboard Mouse included RF Wireless QWERTY English Black kuvaus


A4Tech 7100N työpöytä näppäimistö Hiiri mukana RF Langaton QWERTY Englanti Musta

Haluatko tehokkaan ja luotettavan näppäimistön ja hiiren yhdessä paketissa? A4Tech 7100N työpöytä näppäimistö tarjoaa sinulle tämän mahdollisuuden. Tämä langaton näppäimistö ja hiiri -paketti on suunniteltu tarjoamaan sinulle mukavuutta ja suorituskykyä päivittäiseen tietokoneen käyttöön.

Laitteen toiminnot ja edut:

  • RF langaton yhteys: Tämä näppäimistö ja hiiri -paketti toimii RF langattoman yhteyden avulla, joka tarjoaa jopa 10 metrin kantaman. Voit käyttää tätä pakettia mukavasti ilman sotkeutuvia johtoja.
  • QWERTY-näppäimistö: A4Tech 7100N työpöytä näppäimistössä on QWERTY-näppäimistöasettelu, joka on yleisimmin käytetty näppäimistöasettelu maailmassa. Tämä takaa, että voit kirjoittaa helposti ja nopeasti.
  • Mukana tuleva hiiri: Paketti sisältää myös langattoman hiiren, joka täydentää näppäimistöä täydellisesti. Voit käyttää hiirtä tarkasti ja tehokkaasti päivittäisissä tehtävissäsi.
  • Luotettava suorituskyky: A4Tech 7100N työpöytä näppäimistö tarjoaa luotettavan suorituskyvyn ja kestävyyden. Voit luottaa tähän pakettiin pitkäaikaiseen käyttöön ja nauttia sen sujuvasta toiminnasta.
  • Tyylikäs musta muotoilu: Tämä työpöytä näppäimistö ja hiiri -paketti on muotoiltu tyylikkäästi mustalla värillä.
Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 56 vrk 3 h 34 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.