Kuvaus

Tuotteen Actis TH-412A väriaine HP-tulostimelle; HP 305A CE411A vaihto; Vakio; 2600 sivua; keltainen kuvaus


Actis TH-412A muste HP-tulostimeen; HP 305A CE411A -korvaus; Standardi; 2600 sivua; keltainen

  • Korkealaatuinen suorituskyky: Actis TH-412A muste HP-tulostimeen tarjoaa erinomaisen tulostuslaadun ja luotettavuuden. Jokainen tulostettu sivu on selkeä ja ammattimainen.
  • Pitävät yhtä HP-tulostimen kanssa: Tämä mustekasetti on suunniteltu yhteensopivaksi HP 305A CE411A -mallin kanssa. Se asentuu helposti ja varmistaa saumattoman yhteensopivuuden tulostimen kanssa.
  • Pitkäkestoinen suorituskyky: Actis TH-412A mustekasetti tarjoaa jopa 2600 tulostussivun kapasiteetin, mikä mahdollistaa pitkäaikaisen tulostuksen ilman tarvetta usein vaihtaa kasettia.
  • Laadukas keltainen väri: Tämä mustekasetti sisältää laadukasta keltaista mustetta, joka tuottaa kylläisen ja elävän värin tulosteisiin.
  • Helppo käyttöönotto: Actis TH-412A mustekasetti on helppo asentaa ja käyttää HP-tulostimessa. Se sopii täydellisesti tulostimen kasettiasemaan ja varmistaa sujuvan tulostuskokemuksen.

Tehokas ja luotettava, Actis TH-412A muste HP-tulostimeen on täydellinen valinta ammattimaiseen tulostamiseen. Hanki oma mustekasettisi tänään ja nauti erinomaisesta tulostuslaadusta!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 55 vrk 19 h 56 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.