Kuvaus

Tuotteen Activejet ATM-216CN -väriaine Konica Minolta -tulostimelle; Konica Minolta TN216C vaihto; Ylin; 26000 sivua; syaani kuvaus


Activejet ATM-216CN muste Konica Minolta tulostimeen; Konica Minolta TN216C vaihtopatruuna; Supreme; 26000 sivua; syaani

Uusi Activejet ATM-216CN muste Konica Minolta tulostimeen tarjoaa sinulle ylivertaista tulostuslaatua ja kestävyyttä. Tämä syaaninsininen muste on suunniteltu erityisesti Konica Minolta TN216C vaihtopatruunalle, joten voit olla varma täydellisestä yhteensopivuudesta.

Supreme-taso tarjoaa sinulle parhaan mahdollisen tulostuskokemuksen. Tämä muste tarjoaa erinomaisen värin toiston ja kirkkauden, joten saat aina ammattimaisen lopputuloksen. Lisäksi se tarjoaa erinomaisen sivun tuoton, jopa 26000 sivua, mikä tekee siitä erittäin taloudellisen valinnan.

Activejet ATM-216CN muste on helppo asentaa ja käyttää. Se sopii täydellisesti Konica Minolta tulostimeesi ja varmistaa virheettömän tulostusprosessin. Olipa kyseessä sitten kotitoimisto tai yrityskäyttö, tämä muste takaa luotettavuuden ja huippulaadun jokaiseen tulosteeseen.

Tämä syaaninsininen muste on suunniteltu kestämään. Sen ainutlaatuinen koostumus varmistaa, että tulosteet säilyttävät kirkkaat värit ja terävän tarkkuuden pitkään. Voit luottaa siihen, että tulosteesi näyttävät aina ammattimaisilta ja vaikuttavilta.

Valitse Activejet ATM-216CN muste Konica Minolta tulostimeesi ja nauti huippulaatuisista tulosteista. Tilaa nyt ja koe ero laadussa!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 56 vrk 3 h 46 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.