Kuvaus

Tuotteen Activejet DRL-E120N rumpu (korvaa Lexmark 12026XW:lle, Supreme, 25000 sivua, musta) kuvaus


Activejet DRL-E120N rumpu (vaihto Lexmark 12026XW:lle, Supreme, 25000 sivua, musta)

Activejet DRL-E120N rumpu on täydellinen korvaus Lexmark 12026XW -rumpulle. Tämä korkealaatuinen rumpu tarjoaa erinomaisen tulostusjäljen ja kestävyyden, ja se on suunniteltu täyttämään ammattimaiset tulostustarpeesi.

Rumpu on suunniteltu erityisesti Lexmark Supreme -tulostimille ja se tarjoaa uskomattoman suorituskyvyn. Voit tulostaa jopa 25000 sivua ennen kuin rumpu tulee vaihtaa, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan suurta tulostustarvetta vaativille käyttäjille.

Activejet DRL-E120N rumpu on musta, mikä tarkoittaa, että se tuottaa erittäin tarkkoja ja syviä mustan sävyjä. Näin saat ammattimaisia tuloksia jokaisella tulostuskerralla.

Tämä rumpu on helppo asentaa Lexmark-tulostimeesi ja se on suunniteltu kestämään pitkään. Sen luotettava suorituskyky takaa, että tulostat virheettömästi ja tehokkaasti jokaisella tulostuskerralla.

Valitse Activejet DRL-E120N rumpu Lexmark-tulostimesi lisävarusteeksi ja nauti ammattimaisesta tulostuslaadusta sekä kestävästä suorituskyvystä. Tilaa nyt ja varmista virheetön tulostus jokaisella tulostuskerralla!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 54 vrk 5 h 35 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.