Kuvaus

Tuotteen Activejet DRM-313MN drum (replacement for Konica Minolta DR-313M, Supreme, 75000 pages, magenta) kuvaus


Activejet DRM-313MN rumpu (korvaa Konica Minolta DR-313M, Supreme, 75000 sivua, magenta)

Activejet DRM-313MN rumpu on täydellinen vaihtoehto Konica Minolta DR-313M:lle. Sen huippuluokan suorituskyky ja laadukas magentaväri takaavat upean tuloksen jokaisella sivulla. Tämä rumpu on suunniteltu kestämään pitkään ja tarjoamaan jopa 75000 sivun tulostuskapasiteetin.

Activejet DRM-313MN rumpu tarjoaa:

  • Pitkäkestoinen suorituskyky - Rumpu on suunniteltu kestämään pitkään ja tarjoamaan korkealaatuisia tuloksia jokaisella tulostuskerralla.
  • Tarkka ja kirkas magentaväri - Rumpu tuottaa tarkan ja kirkkaan magentavärin, joka luo upeita tuloksia ja elävöittää tulostettuja asiakirjoja.
  • Sopii Konica Minolta DR-313M:lle - Activejet DRM-313MN on suunniteltu korvaamaan Konica Minolta DR-313M -rumpu, joten voit vaihtaa sen helposti ilman tarvetta uudelle laitteelle.
  • Valtava tulostuskapasiteetti - Tämä rumpu tarjoaa jopa 75000 sivun tulostuskapasiteetin, mikä tarkoittaa, että se kestää pitkään ennen kuin se tulee vaihtaa.

Activejet DRM-313MN rumpu on luotettava valinta, kun tarvitset laadukasta ja kestävää tulostusratkaisua. Tilaa omasi ja nauti upeista tuloksista jokaisella sivulla.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 54 vrk 7 h 20 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

99 € Sulkeutuu 54 vrk 7 h 20 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.