Kuvaus

Tuotteen Clatronic DR 3653 Kannettava höyrypesuri 0,25 L 1050 W Musta Keltainen kuvaus


Clatronic DR 3653 Kannettava höyrypuhdistin 0,25 L 1050 W Musta Keltainen

Tuo kotiisi ylivertainen puhdistusratkaisu Clatronic DR 3653 kannettavalla höyrypuhdistimella. Tämä tehokas ja monipuolinen puhdistuslaite tekee kodin siivouksesta helppoa ja vaivatonta. Siivouspäivästäsi tulee tehokkaampi ja nopeampi tämän höyrypuhdistimen avulla.

Ominaisuudet:

  • Tehokas puhdistus: 1050 W moottoriteho takaa tehokkaan höyryntuoton, joka irrottaa ja poistaa tehokkaasti likaa, rasvaa ja bakteereita eri pinnoilta.
  • Kannettava ja kätevä: Kompaktin muotoilun ansiosta tämä höyrypuhdistin on helppo kuljettaa ja käyttää eri huoneissa ja pinnoilla. Pieni 0,25 litran säiliö on helppo täyttää ja tyhjentää.
  • Monipuolinen käyttö: Tämä höyrypuhdistin soveltuu erinomaisesti erilaisten pintojen, kuten lattioiden, laattojen, ikkunoiden, peilien, uunien ja jääkaappien puhdistukseen. Se poistaa myös tehokkaasti pölypunkkeja ja allergeeneja.
  • Nopea lämmitysaika ja jatkuva höyryntuotto: Laite lämpenee nopeasti ja tarjoaa jatkuvaa höyryntuottoa, joten voit suorittaa siivouksen tehokkaasti ilman turhia keskeytyksiä.
  • Turvallinen käyttö: Höyrypuhdistimessa on lapsilukko ja ylikuumenemissuoja, joten voit käyttää sitä huoletta kotona. Lisäksi höyrypuhdistin on ympäristöystävällinen vaihtoehto, sillä se p
Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 54 vrk 6 h 23 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää
Kilpailuta sähkösopimus

Aloita syöttämällä kenttään postinumero tai osoite. Osoitetta käytetään vain sähkönkulutuksen arviointiin.

Hae

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.