Kuvaus


Laserlämpömittaria, infrapunalämpömittaria voidaan käyttää esimerkiksi rakennusten lämpövuotojen paikannukseen ja erilaisten esineiden pintalämpötilojen mittaukseen. Laserosoittimella varustetulla infrapunalämpömittarilla tarkastat helposti moottorin, jäähdytysnesteen, ilmastointilaitteen, pakoputkiston, koneen osien, sähkötaulujen, lämmittimien jne. lämpötilan tarkasti ja turvallisesti.
* Lämpömittarin lämpötila-alue on -50 asteesta aina +600 °C asteeseen.
* Halutessasi voit käyttää myös Fahrenheit-asteikkoa.
* Emissiivisyys on säädettävissä tässä mallissa.
* Mittarin käyttö on helppoa: Laita paristolokeroon 2 kpl AAA-pattereita(eivät seuraa mukana). Paina liipasinta ja Suuntaa mittari kohteeseen, paina liipaisinta ja lue lämpötila näytöltä. Laite sammuu automaattisesti n. 7 sekunnin kuluttua. Laitteen mitat(suuntaansa max) ovat noin 15 x 8 x 4,5 cm. Mukana seuraa englanninkielinen käyttöohje. Jos et ymmärrä englantia, älä tilaa tätä mittaria.

Mittaria ei ole sovellu käytettäväksi ihmisten tai eläinten lämpötilojen mittaamiseen(lämpötila ei ole oikea). Lasersäteellä ei saa osoittaa ihmisiä eikä eläimiä eikä tämä tuote ole leikkikalu.

Mittausalueen koko kasvaa kartiomaisesti suhteessa 1:12 eli mitä kauemapana laite on mitattavasta kohteesta, sitä suuremmalta alalta lämpötila mitataan.

Tuotepaketti sisältää yhden digitaalisen infrapunalaserlämpömittarin.



Huuto-, toimitus- ja maksuehdot:

  • Toimitus postitse postipakettina. Hintaan lisätään tässä kohteessa mainitut toimituskulut. Jos teet useampia huutoja mistä tahansa kohteistani, maksettavaksi tulee huutamistasi kohteista kuitenkin vain yhdet toimituskulut. Jos huutamissasi kohteissa on eri hintaisia toimituskuluja, maksettavat toimituskulut ovat huutamissasi kohteissa korkeimmat ilmoitetut toimituskulut. 
     
  • Huutohinta tulee suorittaa etukäteen tilille ja kun suoritus näkyy, toimitetaan tuote postiin alla olevan Toimitusten status -alueen mukaisesti.

Toivomme yhteydenottoa / vastausta yhteydenottoon neljän päivän sisällä huudon päättymisestä. Jos sinusta ei kuulu mitään, huuto joudutaan peruuttamaan 4 vrk:n kuluttua huudon tekemisestä ja pidätämme oikeuden asettaa tuote uudelleen myyntiin. Tarkemmat toimitusehdot tässä linkissä(sama joka on sivun alaosassa kohdassa Sopimusehdot). 

Huudon päätyttyä meklarilta tulee viesti huudon voittamisesta sekä maksuohjeet.


Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


12,90 €
Sulkeutuu 34 vrk 15 h 25 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

12,90 € Sulkeutuu 34 vrk 15 h 25 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.