Sopimusehdot ja etämyyntisopimuksen ennakkotiedot


Yrityksen omilla sopimusehdoilla ei rajoiteta kuluttajansuojalainsäädännöstä tai muusta pakottavasta lainsäädännöstä taikka Huuto.netin säännöistä käyttäjälle johtuvia oikeuksia. Tutustu kuluttajan oikeuksiin tarkemmin verkossa Kilpailu- ja kuluttajaviraston sivuilta.


Yrityksen omat sopimusehdot:

Toimitus yleensä vain postitse normaalina kirjeenä tai kohteessa niin ilmoitettaessa, postipakettina. Noutokin saattaa olla mahdollinen: Mahdollinen noutoajankohta sovitaan yhdessä, mutta viimekädessä minä määrittelen onnistuuko vai ei. Minulla on toisinaan koko tuotearsenaalini mukana kun olen toisella puolella maata jossain tapahtumassa eli nouto ei välttämättä onnistu normaalipaikasta Vantaalta.

Jos teet useampia huutoja mistä tahansa kohteistani, maksat huutamistasi kohteista vain yhdet toimituskulut. Jos huutamissasi kohteissa on eri hintaisia toimituskuluja, maksettavat toimituskulut ovat huutamissasi kohteissa korkeimmat ilmoitetut toimituskulut.

Huutohinta toimituskuluineen tulee suorittaa etukäteen tililleni ja kun suoritus näkyy, toimitan tuotteen postiin.
Postiennakko saattaa olla myös mahdollinen: Sinun tulee tulee maksaa kaikkien toimistuskulujen osuus ennakkoon tililleni varmistaakseni tuotteen noudon mukaanlukien Posti Oyj:n määrittelemä postiennakkomaksu.

Pyydän ystävällisesti yhteydenottoa / vastausta yhteydenottooni neljän päivän sisällä huudon päättymisestä. Mikäli sinusta ei kuulu mitään, huuto raukeaa 4 vrk:n kuluttua huudon päättymisestä ja pidätän oikeuden itselleni asettaa tuote uudelleen myyntiin. Silloin joudun myös antamaan sinulle negatiivisen palautteen. Muuten en saa Huuto.net -palvelulta takaisin provisiota huudostasi, joka ei johtanut mihinkään.

Huudon päätyttyä meklarilta tulee viesti huudon voittamisesta sekä maksuohjeet.

Tarjoan sinulle kuittia maksusi jälkeen sähköpostitse kuten laki kuitintarjoamisvelvollisuudesta käteiskaupassa edellyttää. Halutessasi kuitin saat sen sähköisessä muodossa sähköpostiisi tai lähetyksen mukana paperisena.

Kuluttajansuojalain mukaan kuluttajalla on oikeus peruuttaa koti- tai etämyyntisopimus ilmoittamalla siitä viimeistään 14 päivän kuluttua peruutusajan alkamisesta. Peruutusaika alkaa palvelusopimuksen tekemisestä, kauppasopimuksessa tavaran vastaanottamisesta taikka, jos kyse on tavaroiden säännöllisestä toimittamisesta, ensimmäisen tavaraerän vastaanottamisesta. Peruuttaminen on tehtävä peruuttamislomakkeella tai muulla yksiselitteisellä tavalla.

Jos kuluttaja peruuttaa koti- tai etämyyntisopimuksen, hänen on palautettava vastaanottamansa tavara viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä.

Pelkkä tavaran palauttaminen ei peruuttamiseen enää riitä, vaan kuluttajan on nimenomaisesti ilmoitettava halustaan peruuttaa sopimus.

Kuluttajan on vastattava tavaroiden palauttamisesta johtuvista välittömistä kuluista.

Jos syy palautukseen on meidän tekemämme, palautuskustannuksen maksan minä. En lunasta lähetyksiä postista, joiden palauttamista ei ole ennakkoon sovittu. En lunasta lainkaan postiennakkopalautuksia. Palautus tulee tehdä edullisimman postitaksan mukaisesti normaalilähetyksenä ilman kirjaamisia tai vakuuttamisia ellen itse sitä erikseen pyydä ja maksa. Palautus maksetaan jälkikäteen tavaran vastaanotettuani ja tarkastettuani. Minä maksan palautuspostikulut joko jälkikäteen tai toimitan sinulle kirjekuoren, jossa palautuksen voi tehdä tässä mainitussa virhetapauksessa.

Haluan kaikkien kanssa tehdä sujuvaa ja rehellistä kauppaa!


Yhteystiedot

Yrityksen nimi Tmi VAMASA
Y-tunnus 2601262-4
Osoite Siilireitti 8-10, 01480 VANTAA
Puhelinnumero +358409
Sähköposti huutoboksi@gmail.com