Outletit

Haluatko perustaa yrityksellesi Outletin?
Lue lisää

Pelago (6)

Pelago Offseason Outlet: mallikappaleet ja poistotuotteet edullisesti. Outlet-tuotteet ovat messu- ja kuvauspyöriä, mallikappaleita ja muita testiversioita. Tuotteet ovat nähtävissä Helsingissä Jätkäsaaren varastolla, jossa niihin voi tutustua torstaisin klo 16-19. Osoite: Tyynenmerenkatu 6 (L3-makasiini). Puhelin: 0451616847. Mahdolliset lähetyskustannukset lisätään tuotteen hintoihin.
Siirry Outlettiin

Tempur Brand Store (64)

Nyt voit ostaa turvallisesti ja kätevästi mallikappaleita ja muita erikoiseriä tuntuvin alennuksin! Alennustuotteet ovat myymälän malli- tai messukappaleita, mallistosta poistuvia, väärin toimitettuja tai pakattuja, tai toimituksessa kolhiintuneita tuotteita. Saat myös normaalit takuut ja palautusoikeuden.
Siirry Outlettiin

Tila (47)

Tilan designkellarista näyttelykalusteet ja -valaisimet kotiin ja työpaikalle. Designkellari on Tilan Outlet, josta hankit edullisesti malli- ja näyttelykappaleita, mallistosta poistuneita tuotteita ja hieman kolhiintuneita tuotteita. Kaikki tuotteet nähtävillä arkisin 9-16 Helsingin keskustan liikkeessämme osoitteessa Lönnrotinkatu 45, puhelin 09-622 4393. Osta heti tai tule tekemään löytöjä Designkellariin!
Siirry Outlettiin

Selaa kauppoja

Perusta kauppapaikka

Yrityksillä on mahdollisuus avata Huuto.netiin oma kauppa.
Kaupan voi avata Huuto.netin omien sivujen kautta "Lisäpalvelut"-osiosta.

Perusta kauppa