Huutopaketti

1
Myy tuotteesi
Huuto.netissä

2
Osta edullinen
Huutopaketti

3
Vie paketti lähimpään
toimituspisteeseen


Oletko vastaanottamassa Huutopaketin? Tutustu vastaanottajan ohjeisiin.

i
Matkahuollon helppo Huutopaketti
kaikenkokoisille lähetyksille!
i
Postin edullinen Huutopaketti
suurille lähetyksille.

Voit lähettää Huutopaketin sinulle parhaiten sopivalla toimitustavalla. Huutopaketti on käytössä koko manner-Suomen alueella (ei Ahvenanmaalla). Paketin toimittaa valintasi mukaan joko Matkahuolto tai Posti. Tutustu alla oleviin kuvauksiin ja valitse sinulle sopivin vaihtoehto. Toimitustavoissa on eroja valinnoistasi riippuen.

Näin lähetät Matkahuollon Huutopaketin

Kirjaudu myydyn tuotteesi ilmoitussivulle ja valitse sopivan kokoinen Huutopaketti tuotteellesi. Tarkista, että lähettäjän ja vastaanottajan tiedot ovat oikein. Saat kaikki tarvittavat vastaanottajan tiedot automaattisesti Huuto.netiltä. Valitse Matkahuollon Huutopaketti-lähetys ja suorita maksu.
Saat lähetyskoodin sähköpostiisi. Koodi näkyy myös ilmoitussivulla. Vie pakattu lähetys Matkahuollon toimipisteeseen tai pakettipisteeseen. Huomioithan, että L-koon paketteja ja polkupyörälähetyksiä toimitetaan vain Matkahuollon toimipisteestä toiseen. S- ja M-paketit voi lähettää myös Matkahuollon pakettipisteistä, joina toimii Siwat, Valintatalot ja K-Marketit. Näytä kassalla lähetyskoodi ja luovuta paketti.
Voit seurata lähetyksen kulkua ilmoitussivultasi. Huuto.net ja Matkahuolto viestivät vastaanottajalle paketin seurantakoodin sekä tiedon siitä kun paketti on noudettavissa. Matkahuollon Huutopaketti toimitetaan vastaanottajan osoitetta lähimpään mahdolliseen noutopisteeseen. Matkahuollon Huutopaketin noudosta ei koidu vastaanottajalle kustannuksia.

Hinnat ja rajoitukset (Matkahuolto):

Huuto.net varaa oikeuden jälkilaskuttaa lähettäjää, mikäli lähetetyn paketin mitat tai paino ylittävät ostetun Huutopaketin ilmoitetut enimmäisrajat.

Näin lähetät Huutopaketin Postista

Kirjaudu myydyn tuotteesi ilmoitussivulle ja valitse sopiva Huutopaketti laskurilla. Tarkista lähettäjän ja vastaanottajan tiedot. Valitse Postin Huutopaketti-lähetys. Suorita maksu. Vastaanottajan matkapuhelinnumero tarvitaan saapumisilmoitusta varten.
Tulosta pakettikortti ilmoitussivulta ja kiinnitä se pakettiisi. Tutustu pakkausohjeisiin Postin sivuilla.
Voit seurata lähetyksen kulkua ilmoitussivultasi. Huuto.net ja Posti viestivät vastaanottajalle paketin seurantakoodin sekä tiedon siitä kun paketti on noudettavissa. Postin Huutopaketti toimitetaan vastaanottajan osoitetta lähimpään Postiin. Huutopaketin noudosta ei koidu vastaanottajalle kustannuksia.

Hinnat ja rajoitukset (Posti):

Huuto.net varaa oikeuden jälkilaskuttaa lähettäjää, mikäli lähetetyn paketin mitat tai paino ylittävät ostetun Huutopaketin ilmoitetut enimmäisrajat.

Ohjeita Huutopaketin vastaanottajalle

  • Pidä matkapuhelinnumerosi Huuto.netissä ajan tasalla. Huutopaketin saapumisilmoitukset toimitetaan ensisijaisesti tekstiviestitse.
  • Osoitetietojen on hyvä olla oikein, sillä Huutopakettilähetykset kohdistetaan Huuto.netille ilmoittamasi osoitteen perusteella lähimpään noutopisteeseen. Jos haluat myyjän toimittavan lähetyksen muualle kuin Huuto.netissä ilmoittamaasi osoitteeseen, kerrothan siitä myyjälle erikseen toimituksesta sovittaessa.
  • Matkahuollon suuremmat L-paketit ja polkupyörälähetykset toimitetaan vain Matkahuollon toimipisteisiin. Pienemmät S- ja M-paketit toimitetaan lähimpään Matkahuollon pakettipisteeseen tai toimipisteeseen. Etsi lähin noutopiste Matkahuollon verkkosivuilta.
  • Kun sinulle on lähetetty paketti, saat siitä ilmoituksen sähköpostitse. Voit seurata lähetyksen kulkua sähköpostissa olevan linkin kautta.
  • Kun paketti on noudettavissa, saat siitä ilmoituksen tekstiviestitse. Varaudu todistamaan henkilöllisyytesi pakettia noudettaessa. Jos et pääse itse noutamaan pakettia, anna noutajalle mukaan valtakirja (Matkahuollon valtakirja, Postin valtakirja).
  • Huutopaketin noudosta ei aiheudu vastaanottajalle kustannuksia.
  • Voit muokata omia tietojasi Omilla sivuilla.