Tervetuloa Huuto.netin käyttäjäksi!

Huuto.netissä voit myydä itsellesi tarpeettomat tavarat ja tehdä ostoksia muilta käyttäjiltä, olipa kyse arjen käyttöesineistä tai harvinaisemmista keräilykohteista. Huuto.netin myyjät ovat enimmäkseen tavallisia kuluttajia, jotka haluavat tukea kestävää kehitystä ja löytää tavaroilleen uuden kodin.

Huuto.netissä myyminen ja ostaminen on helppoa, koska hoidamme kaupat puolestasi – näin vältät turhat yhteydenotot, alustavat varaukset ja anonyymit kauppakumppanit. Osto vahvistetaan napin painalluksella, jolloin Huuto.net automaattisesti ilmoittaa kauppakumppaneille virallisen kauppahinnan sekä molempien osapuolien yhteystiedot.

Myyminen ja ostaminen Huuto.netissä on tavallisille käyttäjille täysin ilmaista ja edellyttää vain käyttäjätunnuksen luomista palveluun.

Luo tunnus Huuto.netiin ja liity Huuto.netin 1,7 miljoonan käyttäjän joukkoon.

Näin myyt Huuto.netissä:

 1. Jätä ilmoituksesi helposti ja nopeasti – voit valita, haluatko myydä tuotteesi kiinteällä hinnalla vai huutokauppana. Saat ostajan tiedot Huuto.netiltä, kun kaupat on solmittu.
 2. Sovi ostajan kanssa maksusta ja tavaran luovutuksesta.
 3. Anna ostajalle palautetta kaupan sujumisesta.
Jätä ilmoitus ilmaiseksi

Osta & myy, huutokauppana tai heti

Huuto.netissä voit myydä tuotteesi joko kiinteällä hinnalla Osta heti -kauppana tai huutokauppana. Huuto.net perustettiin vuonna 1999 alun perin huutokauppapalveluksi, mutta nykyään valtaosa tuotteista ostetaan kiinteällä hinnalla. Huutokauppaaminen ei siis ole välttämätöntä: kiinteä hinta onkin helppo ja varma tapa hinnoitella tuotteesi. Joskus toki huutokauppaaminen saattaa tuottaa paremman hinnan tietylle kohteelle – huutokaupan jännitystä unohtamatta!

Näin myyt Huuto.netissä

Näin ostat kiinteällä hinnalla Huuto.netissä:

 1. Paina Osta-nappia saadaksesi Huuto.netiltä myyjän tiedot.
 2. Ota yhteys myyjään ja sovi maksusta ja tavaran luovutuksesta.
 3. Anna myyjälle palautetta kaupan sujumisesta.

Näin ostat huutokaupalla Huuto.netissä:

 1. Paina Huuda-nappia ja osallistu huutokauppaan omalla tarjouksellasi. Saat sähköpostin, jos joku muu ylittää huutosi.
 2. Jatka huutamista.
 3. Jos sinulla on korkein huuto huutokaupan sulkeutuessa, sinut vahvistetaan huutokaupan voittajaksi ja saat Huuto.netiltä myyjän tiedot.
 4. Ota yhteys myyjään ja sovi maksusta ja tavaran luovutuksesta.
 5. Anna myyjälle palautetta kaupan sujumisesta.