Kuvaus

Tessa Evelegh: Kata ja koristele kauniisti

  • WSOY, 2. painos, 2008; pehmeäkantinen, 160 sivua, runsas värikuvitus
  • Hyväkuntoinen kirja. Jotain ihan pientä taittumaa kannen kulmissa.
  • HINTA: 1 euro + toimituskulut 6 euroa = 7 euroa
  • TEE NÄIN: Klikkaa Osta, niin saat huutonetiltä automaattisen viestin, jonka lopusta löydät myyjän sähköpostiosoitteen ja tilinumeron. Maksa kirja ja toimituskulut, niin myyjä lähettää kirjan kun maksu on tullut perille. Voit myös pyytää myyjältä laskun. (Jos ostat samalla useamman saman myyjän kirja, niin älä maksa yksittäisiä kirjoja ennen kuin koko paketin sisältö on selvä.)

Jos puhtaus on puoli ruokaa, niin sitä on myös kaunis kattaus. Värit, muodot, tuoksut, erilaiset kankaat, kukat, koristeet ja astiat houkuttavat pöydän ääreen ja luovat ateriahetkelle halutun tunnelman.

Englantilainen toimittaja ja stylisti Tessa Evelegh on asiantunteva opas posliinien, kristallien ja ruokailuvälineiden maailmaan. Käytyään läpi muodollisen kattauksen perusasiat, hän päästää luovuutensa valloilleen ja täyttää pöydät mitä houkuttelevimmilla tavoilla. Evelegh osaa yhdistelemisen taidon, ja hänen ihastuttavat asetelmansa tarjoavat hienoja oivalluksia juhlien järjestäjälle. Evelegh sävyttää kattauksensa rohkeasti ja taikoo niihin milloin kantrihenkeä, milloin minimalistista eleganssia taitavasti valituin astioin ja koristein.

Kirjan kahdenkymmenen esimerkkikattauksen joukosta mallin löytävät niin joulujuhlien, lastenkutsujen, häiden kuin vaikkapa afrikkalaisten illallisten suunnittelijat. Eveleghin inspiroivat koristeluvinkit on helppo toteuttaa, sillä jokaisesta ideasta annetaan tarkat ohjeet kuvineen ja tarvikeluetteloineen.

 Yli 100 toteuttamiskelpoista ideaa ja 60 vaihe vaiheelta -ohjetta:

• Uusia, houkuttelevia kattausehdotuksia, koristeluvinkkejä ja tapoja tehdä näyttäviä ja omaperäisiä pöytäasetelmia.

• Kattauksia niin yksinkertaisuuden ystäville kuin renessanssimaisen runsauden rakastajille.

• Kaksikymmentä upeasti rakennettua mallipöytää monenlaisia juhlia varten – jouluateriasta lastenkutsuihin, hääjuhlista ystävänpäivän illallisiin.

• Yksinkertaisia mutta näyttäviä ja helposti tehtäviä koristeita, joilla pöytään kuin pöytään saadaan ihastuttava ilme.

Yksityiskohtaiset, inspiroivat värikuvat.

 

hakusanat: kattaukset ruoka koristeet juhlakoristett hääjuhlat hääpöytä pöytäkoristeet etiketti astiasto aterimet lasit tekstiilit kynttilät koristeet kalustett kästyöt askartelu Afrikka historiallinen tyyli etniset pöytäkoristeet värit sisustus lastenkutsut lastenjuhlat juhlat ulkona luonnonläheinen tyyli pääsiäispöytä pääsiäinen syysjuhlatt sadonkorjuujuhla joulu joulujuhla joulukattaus joulukoristeet hääjuhla juhlat rannalla merellinen tunnelma merellinen kattaus

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 62 vrk 5 h 53 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

1 € Sulkeutuu 62 vrk 5 h 53 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.