Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Jarkko Sipilä - Seinää vasten

  • Kansipaperissa jotain naarmuja, muuten kirja on kuin uusi.
  • Julkaisuvuosi: 2008
  • Kovakantinen, sidottu
  • 300 sivua
  • Kirjan kuvaus: 

    Ataripoliisi Suhonen astuu harmaalle vyöhykkeelle

    Asumaton talo Pohjois-Helsingissä, autotallin lattialla tuntematon ruumis. Komisario Takamäen murharyhmä saa käsiinsä tapauksen, joka vaikuttaa ammattirikollisten keskinäiseltä välienselvittelyltä.

    Takamäen luottopoliisi Suhonen soluttautuu alamaailmaan ja muuntautuu Suikkaseksi, aliakseksi, joka tunnetaan jo kulmakuppiloissa. Tämä Suikkanen on lahtelainen gangsteri, kouluja käymätön toiminnan mies, joka ei turhia kysele vaan ottaa vastaan keikan kuin keikan, kunhan tarpeeksi maksetaan. Työnantajana hämäräkeikoilla toimii kylmäverinen väkivaltarikollinen, ”Mörkö” Kylmäkoski, joka kamppailee perhevelvollisuuksien ja työvaatimusten ristipaineessa. Suhonen pääsee askel askelelta lähemmäs rikollisketjun ylintä porrasta, jopa niin lähelle, että silmukka kiristyy hänen omalla kaulallaan.

    Seinää vasten on rikoskirjallisuuden hyytävä taidonnäyte. Jarkko Sipilä tavoittaa realistisissa rikosromaaneissaan yksityiskohtaisen karusti poliisin työn arjen. Seinää vasten on komisario Takamäki -sarjan kahdeksas osa. Se kertoo kaunistelematonta tarinaa rikospoliisista, joka liikkuu epäilyttävillä poluilla ja joutuu työssään pohtimaan, missä menevät laillisuuden rajat.


Huuto-, toimitus- ja maksuehdot:

  • Toimitus postitse normaalina kirjeenä. Hintaan lisätään tässä kohteessa mainitut toimituskulut. Jos teet useampia huutoja mistä tahansa kohteistani, maksettavaksi tulee huutamistasi kohteista kuitenkin vain yhdet toimituskulut. Jos huutamissasi kohteissa on eri hintaisia toimituskuluja, maksettavat toimituskulut ovat huutamissasi kohteissa korkeimmat ilmoitetut toimituskulut. 
     
  • Huutohinta tulee suorittaa etukäteen tilille ja kun suoritus näkyy, toimitetaan tuote postiin alla olevan Toimitusten status -alueen mukaisesti.

Toivomme yhteydenottoa / vastausta yhteydenottoon neljän päivän sisällä huudon päättymisestä. Jos sinusta ei kuulu mitään, huuto joudutaan peruuttamaan 4 vrk:n kuluttua huudon tekemisestä ja pidätämme oikeuden asettaa tuote uudelleen myyntiin. Tarkemmat toimitusehdot tässä linkissä(sama joka on sivun alaosassa kohdassa Sopimusehdot). 

Huudon päätyttyä meklarilta tulee viesti huudon voittamisesta sekä maksuohjeet.


Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


4,90 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 6.4.2024 18:52
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.