Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Uusi ja käyttämätön USB C -laturi iPhone / iPad Lightning 8pin kaapelilla. 

Tämä laturi-kaapelisetti ei ole alkuperäinen Apple-tuote. Tämä setti on 1:1-laatua. Se tarkoittaa sitä, että tuotetta tehdään samoilla osilla kuin alkuperäistäkin tuotetta samoissa tuotantolaitoksissa. Ja se hinta, kun Applen alkuperäiset maksavat noin 50 eur, niin tämän setin saat vain vajaalla 25 eurolla.

* Väri: valkoinen
* Kaapelin pituus: 1M (tai halutessasi 2m)
* Tulo: AC100-240V 50/60Hz 0.5A kansainvälinen universaali
* Lähtöteho: 20W (maksimi)
* Lähtöparametrit: 5V/3A, 9V/2A, 12V/1,5A
* Suojaustoiminto: ylikuormitussuoja, automaattinen suojaus
* Nopeamman PD-latauksen tuki iPhone 11 - iPhone -14 sarja ja uudemmat iPadit, toki myös iPhone 8-10 sarjat, mutta vähän hitaammin. Tukee myös vanhemman iPhonen 2A latausta.
* Lataus onnistuu myös muilla merkeillä kuten Nintendo Switch, Huawei, Xiaomi, OnePlus, Samsung ja monet muut, jotka tukevat myös PD-pikalatausta. Tarvitset vain erillisen kaapelin niiden lataukseen.
* Noin 20 wattia voidaan hyödyntää laitteiden ja niiden omien kapasiteettien puitteissa(esim. iPhoneista vain 12 13 14 -sarjalle). Toimii toki vanhempienkin laitteiden kanssa, mutta hitaammin ja laitteen kapasiteetin puitteissa.
* Esimerkkikuvissa laturilla ladataan sekä Apple iPadia sekä OnePlus 10 Pro -puhelinta 18W teholla.

Halutessasi voidaan vaihtaa 2 metrinen kaapeli ilman lisämaksua metrisen tilalle!

Huom! Kaksi ja kolme metriset kaapelit luovuttavat hieman vähemmän virtaa kohdelaitteelle kaapelin pituudesta johtuen. Tämä tarkoittaa sitä, että pitkät johdot poikkeuksetta lataavat hitaammin, koska virtahävikki on pitkässä johdossa suurempi ja varsinkin näissä peruslaatuisissa muovisissa kaapeleissa: Esim 0,5m tai 1m kaapeleissa maksimi virta saattaa olla 5V/3A kun taas 2m kaapelissa tippuu 5V/2.4A tasolle ja 3m kaapelissa 5V/2A.==> Mitä pidempi kaapeli, sitä hitaampi lataus. Jos mahdollista, metristä kannattaa suosia!

Lähetys sisältää mainitun laturin ja kaapelin. Toimitetaan turvallisesti omassa vähittäismyyntipakkauksessaan pakattuna.

Minulla on kyllä tarjolla selvästi laadukkaampiakin kaapeleita kuin nämä valkoiset muovikaapelit. Löytyy täältä kohteistani etsimällä https://www.huuto.net/haku/words/%22usb+c+-+lightning%22+kaapeli+not+hitaasti/sellernro/13021/sort/highprice tai voit halutessasi kysyä.

Lähetys sisältää mainitun laturin ja kaapelin. Toimitetaan turvallisesti omassa vähittäismyyntipakkauksessaan pakattuna.



Huuto-, toimitus- ja maksuehdot:

  • Toimitus postitse mahdollisuuksien mukaan kirjeenä tai postipakettina kohteiden koon vuoksi tai noutona Vantaan Metsolasta.
    • Laatikko on tasan 3cm paksu, joka tarkoittaa, että toimitus tapahtuu postipaketissa hintaan 7,50 euroa.
      tai
    • Postitoimitukseen tulee hintaa lisää 5 eur, laatikko avataan ja sitä hiukan käännetään sivulle päin, että mahtuu kulkemaan kirjepostina.
      tai
    • Noudot Vantaan Metsolasta minun aikataulujeni puitteissa. Noudot mahdollisia yleensä klo 13-17 ja/tai 21-23 välillä ilta(päiv)isin.
  • Postitoimituksessa hintaan lisätään tässä kohteessa mainitut toimituskulut. Jos teet useampia huutoja mistä tahansa kohteistani, maksettavaksi tulee huutamistasi kohteista kuitenkin vain yhdet toimituskulut. Jos huutamissasi kohteissa on eri hintaisia toimituskuluja, maksettavat toimituskulut ovat huutamissasi kohteissa korkeimmat ilmoitetut toimituskulut.
  • Huutohinta tulee suorittaa etukäteen tilille ja kun suoritus näkyy, toimitetaan tuote postiin alla olevan Toimitusten status -alueen mukaisesti.

Toivomme yhteydenottoa / vastausta yhteydenottoon neljän päivän sisällä huudon päättymisestä. Jos sinusta ei kuulu mitään, huuto joudutaan peruuttamaan 4 vrk:n kuluttua huudon tekemisestä ja pidätämme oikeuden asettaa tuote uudelleen myyntiin. Tarkemmat toimitusehdot tässä linkissä(sama joka on sivun alaosassa kohdassa Sopimusehdot). 

Huudon päätyttyä meklarilta tulee viesti huudon voittamisesta sekä maksuohjeet.


Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


24,90 €
Ilmoitus on sulkeutunut 21.4.2024 23:58
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
2.1. klo 21:09

Ei sinulta sattuisi löytymään vastaavanlaista laturi/kaapeli comboa vaikka käytettynä n. 10-15€ hintaan?

2.1. klo 21:43

Moi! Kiitos viestistä. Käytettyjä ei ole, mutta lyhytosoitteen https://urly.fi/3oEu kautta löytyy monta vaihtoehtoa.