Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Myynnissä 13" MacBook Air, joka on varustettu 1.8GHz kaksiytimisellä Intel Core i5 -prosessorilla, 8GB keskusmuistilla ja perusmallia suuremmalla 256GB nopealla SSD-levyllä. Tarkemmat speksit löytyvät alla olevasta linkistä ja kuvankaappauksista.

Tämähän on se viimeinen malli, missä on kannessa vielä legendaarinen Applen valologo. Seuraava malli olikin sitten vuoden 2019 malli, josta tuo valologo sitten puuttuikin.

https://support.apple.com/kb/SP753?locale=fi_FI

Koneen runko-osassa on normaalia pientä kosmeettista käytönjälkeä (pieniä naarmuja/kolhuja), mutta näyttö on naarmuton, siinä ei ole kuolleita tai kuumia pikseleitä eikä valovuotoa. Akun kunto on 78.7% uuden akun varaustilasta (490 lataussykliä) ja Applen laskelmien mukaan se kestäisi noin 9.5h normaalikäytössä, eli hyvin pärjää yhdellä latauksella koulu- tai työpäivän.

Mukaan tulee itse koneen lisäksi alkuperäinen laturi, jonka johdossa on värjäymää (niin kuin näissä kaikissa tuntuu olevan), mutta johto on kuitenkin ehjä.

Mukaan saa kaupan päälle vielä Steam-lisenssiavaimen Buy Sid Meier's Starships -peliin. Huom! Hinta on sama pelin kanssa tai ilman, mutta jos peli ei itseä miellytä, sen voi antaa vaikka lahjaksi jollekin (toimii myös PC:ssä):

https://store.steampowered.com/app/282210/Sid_Meiers_Starships/

Koneelle on tehty nyt seuraavat toimenpiteet ennen myyntiin laittoa:

- kone on puhdistettu sekä sisältä (painepuhallin, konetta ei ole avattu) ja ulkoa;
- oma Apple ID sekä Etsi laite -toiminto poistettu käytöstä ja SSD-levy tyhjennetty kokonaan;
- asennettu uusin saatavilla oleva käyttöjärjestelmä oletusasetuksin (macOS Monterey) sekä asennettu kaikki päivitykset siihen.

Tämän lisäksi koneeseen on asennettu Tori.fi:stä ostettu suomenkielinen Microsoft Office 2021 for Mac -toimisto-ohjelmapaketti (sis. Word, Excel, PowerPoint, Outlook). Kyseessä on kertamaksullinen ja ikuinen lisenssi, joka ei myöskään vaadi Microsoft-tiliä toimiakseen, enkä kyllä välttämättä tätä edes yhdistäisi omaan Microsoft-tiliini.

Näitähän myydään siellä muutamilla kympeillä, joten jokainen voi tehdä omat johtopäätökset siitä, eli mitään takuuta en tuon ohjelman  toiminnasta anna, mutta ainakin asennushetkellä se asentui, päivittyi, aktivoitui ja käynnistyi niin kuin kuuluikin.

Enemmän, suurempia ja parempilaatuisia kuvia kohteesta löytyy oheisesta linkistä:

https://drive.google.com/drive/folders/1ZaM4fgr8j6SNy9RW-XcMUPa39vPs_Keq?usp=sharing

Heti-käyttövalmis paketti, eli vain virta päälle ja käyttämään.

Nettohinta on 160,00 euroa (+6,90 euroa mahdolliset lähetyskulut).

Tavara löytyy Turun Haritusta, jossa kaupat onnistuvat kasvotusten. Muussa tapauksessa rahat tilille ja hyvin paketoitu paketti liikkeelle, kun suoritus on saapunut.

Katso myös muut myytävät kohteeni. Useamman tavaran ostajalle, tavarat tulevat yksillä postikuluilla (suurimman postikulun mukaan).

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


160 €
Ilmoitus on sulkeutunut 8.5.2024 12:32
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
8.5. klo 16:38

Hei, onko Macbook vielä saatavilla, saattaisin olla kiinnostunut ostamaan 150-160e:n hintaan.

8.5. klo 16:39

Valitettavasti on mennyt jo.