SIISTIT LEFFAT
www.huuto.net/yritys/sopimusehdot/show/id/688859

HUOM! KAIKISSA LÄHETYKSISSÄ MANNER-SUOMEEN ON SEURANTA!

Myynti-ilmoituksissa on kerrottu postituskulut Manner-Suomeen.

POSTITUSKULUT 0€ YLI 50€ OSTOKSIIN! (Nouto Postista)

siistit.leffat@gmail.com

Kuvaus

KUVIEN 4xDVD > ELOKUVISSA ON SUOMITEKSTIT/KANNET
Kuntoarviot levyille = [9+,9½] > Tästä on lisätietoja sivun lopussa.

***************************
POSTITUSKULUT: (PP) 
Tämän myyntikohteen hinta 59,90€ sisältää postituskulut postipaketilla ostajan lähipostiin tai sovittaessa johonkin Postin automaattiin. Ilmoitan sähköpostilla lähetystiedot jolla voi halutessaan seurata tuotteen kulkua netistä. HUOM! Samaan pakettiin voi samalla ostaa myös muita tuotteitani ilman postikulujen lisäystä ja jos se toinen myyntikohde maksaa yli 50€ niin saa 6€ alennusta kokonaissummasta.
*************************
MYYTÄVÄT TUOTEET:

Likainen tusina 1-4 - 4 DVD 

Likainen tusina - The Dirty Dozen - DVD

SOTA vuodelta 1967 ohjaus Robert Aldrich pääosissa Lee Marvin ja Ernest Borgnine.

He ovat rikollisia, psykopaatteja, pölvästejä, luusereita - ja mestareita kassaluukuilla ja elokuvan historiassa. Vuosikymmeniä ensi-iltansa jälkeen Likainen tusina on edelleen merkkiteos ensemble- toimintaelokuvien joukossa. Lee Marvin esittää kivenkovaa majuria, joka on määrätty johtamaan heittiöjoukkoa itsemurhatehtävässä natsijohtoa vastaan. Charles Bronson, Jim Brown, John Cassavetes, Trini Lopez, Telly Savalas, Donald Sutherland ja Clint Walker kuuluvat niiden 12 linnakundin joukkoon, jotka palkitaan vapaudella, mikäli he selviävät tehtävästään hengissä. Ja Robert Aldrich (Luunmurskaajat) toimii ohjaajana sekoittaen auktoriteettia vastustavaa ivailua räjähtävän jännityksen kanssa. Likainen tusina oli neljän Oscarin® ehdokas, ja se palkittiin parhaista äänitehosteista.

Käsikirjoitus
EM Nathanson
Nunnally Johnson

Näyttelijät
Lee Marvin
Ernest Borgnine
Charles Bronson
Jim Brown
John Cassavetes
Richard Jaeckel
George Kennedy
Trini Lopez
Ralph Meeker

Kesto: 143 min

Teksti
Tanska
Suomi
Norja
Ruotsi

Ääni
Englanti 

K15


Likainen tusina 2 - The Dirty Dozen: The Next Mission - DVD

Sota vuodelta 1985 ohjaus Andrew V McLaglen pääosissa Lee Marvin ja Ernest Borgnine.

Kovaotteinen majuri Reisman (Lee Marvin) saa hoidettavakseen uuden tehtävän. Hänen on valittava kaksitoista rangaistusvankeuteen tuomittua sotilasta, teroitettava heistä eliittitason erikoisjoukko ja johdatettava heidät syvälle vihollislinjojen taakse, kuolemaa pelkäämättä. Onnistuminen tehtävässä takaisi eloonjääneille armahduksen.

Tällä kertaa tehtävä on poikkeuksellisen vaarallinen. Likaisen tusinan on tapettava korkea-arvoinen ja tarkasti suojeltu kenraali, joka hautoo Hitlerin salamurhaa. Ja vaikka tehtävä olisikin menestys, pitää Reismanin päästä joukkoineen elävänä kotiin.

Käsikirjoitus
Michael Kane

Näyttelijät
Lee Marvin
Ernest Borgnine
Ken Wahl
Larry Wilcox
Sonny Landham
Richard Jaeckel
Wolf Kahler
Gavan O'Herlihy
Ricco Ross

Kesto: 1 h 37 min

Tekstitys: Suomi

Kieli: Englanti

K15
 

Likainen tusina 3 - The Deadly Mission -  DVD 

Likaiselle tusinalle on jälleen töitä - kuolemanvaarallinen tehtävä, jonka onnistumisprosentti on niin pieni, ettei sitä haluta antaa yhdellekään toiselle armeijan erikoisjoukoista. Majuri Wright (Telly Savalas: Likainen tusina, Kellyn sankarit, 007 - Hänen majesteettinsa salaisessa palveluksessa) saa tehtäväkseen valita 12 rangaistusvankeuteen tuomittua sotilasta ja lyhyen ajan sisällä kouluttaa heistä häikäilemättömiä tappokoneita, kykeneviä hoitamaan huippuvaarallinen tehtävä. Elossa kotiin päässeet palkitaan armahduksella. Saksalaiset valmistavat syvällä vihollislinjojen takana sijaitsevassa tehtaassa silmänräpäyksessä tappavaa hermokaasua. Likaisen tusinan ei pidä ainoastaan löytää tehdas, vaan myös selvitä elossa takaisin...

Ohjaus Lee H Katzin

Käsikirjoitus Mark Rodgers 

Näyttelijät Telly Savalas Pavle Balenovic Frederick Bartman Branko Blace Ernest Borgnine Jay Bura Randall 

Kesto: 1 h 30 min

K15
 

Likainen tusina 4 -  The Dirty Dozen: The Fatal Mission - DVD

Joukko korkea-arvoisia Natsi-Saksan eliittisotilaita matkaa halki Euroopan, kohti Istanbulia. Heidän tarkoituksenaan on paeta jo pahasti sodan runtemasta Saksasta, perustaakseen neljännen valtakunnan, vanhoja aatteita kunnioittaen. Liittoutuneilla on heitä koskien vain yksi ja ehdoton tavoite: juna ei saa päästä määränpäähänsä, se on pysäytettävä hinnalla millä hyvänsä.

Apuun kutsutaan majuri Wright, jonka on jälleen valittava likainen tusina rangaistusvangeista, koulutettava heistä erikoisjoukon tasoinen iskuryhmä ja painuttava vihollisjoukkojen taakse, junan perään. Epäonnistuminen ei ole hyväksyttävää - tehtävän onnistuminen on tärkeysjärjestyksessä ennen selviämistä hengissä, miehet tarvittaessa uhrattavissa.

Ohjaus: Lee H. Katzin

Pääosissa: Telly Savalas, Ernest Borgnine, Hunt Block, Matthew Burton, Alex Cord, Heather Thomas, Erik Estrada, Ernie Hudson

Valmistusvuosi: 1988

Kesto: 1 h 30 min

K15

*************
PÄÄKATEGORIAT: (DVD) > (BLU-RAY) > (KONSOLIPELIT) > (CD)
*************

KUNTOARVIOT:  Levyjen kuntoarviot olen tehnyt kirkaan sähkövalon alla ja mielestäni olen ne hyvin kriittisesti arvioinut. Numeroarviointeja ei ole kaikissa kohteissani, kun olen ottanut ne myöhemmin käyttöön.Tuo numeroarviointini koskee, siis levyn lukupinnassa mahdollisesti olevia jälkiä, ei levyn sisältöä. Voit pyytää sellaisen levyn kuntoarvioni ilmoituksessani, jossa sitä ei ole. Arvioinnissani olen käyttänyt numeroasteikkoa 4-10, mutta tyydyttävä 7 on alin jonka kelpuutan myytäväksi, ja silloinkin pitää olla jo hieman harvinaisempi tuote, mitä edes laitan tarjolle. Minulla ei ole myynnissä ainuttakaan elokuvaa jossa olisi elokuvavuokraamon tarraa. En käytä kuntoarvioineissani koskaan kohtaa uudenveroinen. Minulla ei ole myöskään yksinäistä elokuvaa, jossa olisi sellaiset ohuet "slim" kotelot, vaikka osa ilmoituskuvistani saattaa sen käsityksen antaa. UUSI on aina muoveissa ja jos suojamuovissa on tarrasta tai kansissa painauman jälkiä, olen ne kertonut ilmoituksessa.

Kuntoarviot "karkeasti" levyissä:
[10] = Ei mitään jälkiä. [10-] = 1-2 hyvin minimaalista jälkeä. [9½] = 3-4 pientä jälkeä [9+] = 5-6 pientä jälkeä. [9] = 7-8 pientä jälkeä. Jne, jne. Näitä on vaikea suoraan luetteloida jälkien mukaan, kun jälkiä voi olla eri kokoisia tai ym nuhrua, mutta tuossa karkeasti lueteltuna. Karkeasti tarkoittaa, että niissä levyissä saattaa olla vähemmän tai enemmän jälkiä, mutta nuo 10 ja 10- kyllä hyvin pitävät paikkansa. Missään tuotteissani jäljet eivät kuitenkaan ole niin isoja, ettei tallenne toimisi ehjässä toistolaitteessa, joka on sitä varten tehty.
***************************

E1 (27072022)

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


59,90 €
Sulkeutuu 42 vrk 6 h 14 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

59,90 € Sulkeutuu 42 vrk 6 h 14 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.