Sopimusehdot ja etämyyntisopimuksen ennakkotiedot


Yrityksen omilla sopimusehdoilla ei rajoiteta kuluttajansuojalainsäädännöstä tai muusta pakottavasta lainsäädännöstä taikka Huuto.netin säännöistä käyttäjälle johtuvia oikeuksia. Tutustu kuluttajan oikeuksiin tarkemmin verkossa Kilpailu- ja kuluttajaviraston sivuilta.


Yrityksen omat sopimusehdot:

Hei!

PANKKITILI -JA MOBILEPAYNUMEROT (ELI MIHIN OSTOKSET VOI MAKSAA) OVAT VAKIOVIESTISSÄ NOIN PUOLESSA VÄLISSÄ, NIITÄ EI TARVITSE ERIKSEEN KYSYÄ. KAIKKI POSTITUSKULUT OVAT VAIN MANNER-SUOMEEN!

Yhteydenotot mieluiten sähköpostilla: siistit.leffat@gmail.com

Tekstiviesteihin/puheluihin vastaukset arkena ma-pe mahdollisuuksien mukaan vain n. klo 10-17

HUOMIO! HUOMIO! ---- ENNEN KUIN KLIKAAT TOISEN KERRAN OSTA, NIIN LUETHAN TUON ALLA OLEVAN TEKSTIN JOKA LIITTYY TOIMITUSKULUIHIN, KIITOS!

TOIMITUSKULUNI OVAT NOUSSEET. TOIMITUSKULUT POSTILAATIKKOON TAI -LUUKKUUN ON 4,90€. LÄHETYKSEN KULKUA ON MAHDOLLISTA SEURATA NETISTÄ JA TOIMITUSAIKA ON OLLUT N. 2-5 ARKIPÄIVÄÄ POSTITUKSESTANI. POSTI KYLLÄ LUPAILEE 2-3 ARKIPÄIVÄÄ TOIMITUSAJAKSI, MUTTA EDELLÄ MAINITUN AJAN OLEN TODENNUT REALISTISEMMAKSI. -- SYY TÄHÄN MUUTOKSEEN LÖYTYY TUOLTA EDEMPÄÄ! TOIMITUSKULUT LÖYTYVÄT JOKAISEN MYYNTI-ILMOITUKSENI KOHDASTA TOIMITUSKULUT. HUOM! 4,90€ lähetykseen on myös mahdollista ostaa 2 tuotettani, jos molemmissa myynti-ilmoituksissa on maininta POSTITUSKULUT (2), eli samaan tapaan kuin niillä vanhoilla postituskuluilla. Toimituskulut Manner-Suomeen postipaketilla Postiin on alle 50€ ostoksiin edelleen sen 5,90€ ja yli 50€ ostoksiin ne sisältyvät ostosten hintoihin.

Minulla valitettavasti lukee itse myynti-ilmoitusten sisällä vielä tietoja niistä vanhoista postikuluista, jotka yritän saada joskus muutettua, kun niihin on tehtävä muutos yksitellen ja NE POSTITUSKULUT EIVÄ OLE SIIS ENÄÄ KÄYTÖSSÄ. Parempi ero vanhaan toimitustapaani on myös se, että jos ostaa esim. 2 elokuvaa, peliä, niin lähetän ne isossa C4 kirjekuoressa, koska siihen ne on parempi suojata lähetykseen, myös siis uudet tuotteet. Normaalin kokoisia CD:itä on mahdollista lähettää jopa 4kpl samassa lähetyksessä. Lisäksi tuo 1,90€ hinnan nousu postituskuluissa on pieni hinta sen etuihin nähden. Itse ainakin maksaisin tuon hinnan mielelläni jos säästän toimitusajassa jopa 3-4 viikkoa.

SYY POSTITUSKULUJEN MUUTOKSEEN: Minulle on tullut tässä lähiaikoina todella paljon kyselyjä jopa neljän (4) viikon päästä lähetyksestäni, että missä kirjeeni on? No enhän minä voi sitä tietää, eikä tiedä Posti, koska niitä ei ole pystynyt seurata. Lisäksi niiden ns. normaalin kirjeen toimitusajat on ollut nykyään todella pitkät, viikossa perille saattaa mennä ehkä 1-2 lähetystä kymmenestä.

ALENNUKSET: En alenna hintoja tarjouksien mukaan, mutta huomaa ETU!--- Jos ostaa kerralla yli 50€:lla tuotteita tai myyntikohteeni jotka maksavat yli 50€, niin silloin hinta sisältää toimituskulut postipaketilla Manner-Suomeen. --- Etu siis koskee ostettuja tuotteita, ei siten että esim, maksaa 49,90€ tuotteesta 50,01€. --- Lisäksi jos samalla kerralla ostaa toisen myyntikohteeni joka maksaa yli 50€ niin silloin saa 6€ alennusta kokonaissummasta. ESIM. Jos ostat tuotteita jotka maksavat yhteensä 55€ + myyntikohteeni joka maksaa 59,90€, niin silloin maksat yhteensä vain 108,90€ postitettuna postipaketilla. --- Postipaketti Manner-Suomeen on yleensä ollut 1-3 arkipäivässä lähetyksestäni perillä. --- Postipaketit lähetän ostajan osoitetiedoilla lähipostiin, jos minulle ei erikseen ole ilmoitettu esim. jotain tiettyä Postin automaattia mistä sen haluaa noutaa. ---Postipaketista lähetän lähetystunnuksen, jolla voi halutessaan seurata netissä, missä paketti kulkee. --- Postipakettia varten on oltava oikea suomalainen puhelinnumero johon postista ilmoittavat, kun paketti on noudettavissa:

POSTITUKSET: Maksut S-Pankin tililläni arkena n. klo: 9:00 = ostokset lähtevät päivän postin matkassa. Odotan maksusuoritusta 5 arkipäivän (MA-PE) sisällä 1. kohteeni ostamisesta ja sen jälkeen katson kauppojen peruuntuneen ja on Huutonetin sääntöjen mukaan annettava negatiivinen palaute, että saan perittyä välityspalkkion 4,9% Huutonetistä takaisin.

TOIMITUS KIRJEKUORISSA H.4,90€: Ilmoitan lähetystunnuksen sähköpostilla, ja jos sinulla on OmaPosti käytössä, niin lähetyksen kulkua on myös sitä kautta mahdollista seurata.

TOIMITUS POSTIPAKETISSA POSTIIN ALLE 50€ OSTOKSIIN ON 5,90€

PAKKAAMINEN: Postittaessa tuotteen laitan pehmustetta myös koteloiden sisäpuolelle, jos kyseessä ei ole uusi, suojamuoveissa oleva tuote.

KUNTOARVIONI YM. En vastaa tuotteen sisällöstä, tai tallenteen laadusta joka johtuu tallenteen julkaisijasta. Minulla ei ole myynnissä ainuttakaan elokuvaa jossa olisi elokuvavuokraamon tarra. Vuokrapoistoja on ehkä 1 tai 2, mutta niistä olen kertonut ilmoituksessa. En käytä kuntoarvioineissani koskaan kohtaa uudenveroinen. Olen osan levyjen kunnoista arvioinut numeroilla ja sen tehnyt mielestäni hyvin kriittisesti kirkaan sähkövalon alla. Minulla ei ole myöskään ainuttakaan yksinäistä elokuvaa, jossa olisi sellaiset ohuet "slim" kotelot, vaikka osa ilmoituskuvistani saatta sen käsityksen antaa. Numeroarviointeja ei ole kaikissa kohteissani, kun olen ottanut ne myöhemmin käyttöön. Tuo numeroarviointini koskee, siis levyssä mahdollisesti olevia jälkiä, ei levyn sisältöä. Kuntoarvioni levylle jos on (10-) niin se saattaa olla myös täysin jäljetön. Myyntikohteissani, joissa olen kertonut, että tuote on UUSI - MUOVEISSA, niin silloin se on uusi ja avaamaton tuote, joissakin saattaa olla tarrasta jälkiä, tai suojamuovi on auennut/repeytynyt, mutta niistä olen myös pyrkinyt ilmoituksissani kertomaan.

Olen yksityisyrittäjä ja valikoimastani voi ostaa luotettavasti pääasiassa käytettyjä/uusia loppuunmyytyjä DVD, Blu-ray elokuvia, CD-levyjä ja konsolipelejä. Ostokset on aina maksettava ennen lähetystä tililleni. Maksaa voi tilisiirtona tai MobilePaylla, ei PayPal. En lähetä postiennakolla. Minulla ei ole myymälää, joten valikoimaan tutustuminen tapahtuu ainoastaan Huutonetin kautta. Myynti-ilmoitusten alussa (SL) merkintä tarkoitaa SIISTIT LEFFAT. KATOAMISET: Mikäli Posti kadottaa lähetyksen, niin siitä on hyvin vaikea saada Postilta mitään hyvitystä. Hyvitän Postin virheet vain samassa suhteessa missä Posti ne minulle hyvittää.

NOUTO: Nouto on mahdollista sovittaessa arkena MA-PE klo 16-17. Nouto mielellään vasta seuraava arkipäivänä ostamisesta. Maksaa voi käteisellä tai MobilePaylla sekä tilisiirtona, mutta silloin maksun pitää näkyä S-pankin tililläni jo noudettaessa.

P.S. Tuotteiden myynnissä sovelletaan marginaaliveromenettelyä ja siksi tuotteet eivät ole ALV vähennyskelpoisia.

Tervetuloa nettiostoksille. Yt. Juha R. - Tmi Siistit Leffat


Yhteystiedot

Yrityksen nimi Siistit Leffat
Y-tunnus 1481137-3
Osoite Vihilahdenkatu, 33900 Tampere
Puhelinnumero +358413114623
Sähköposti siistit.leffat@gmail.com