Sopimusehdot ja etämyyntisopimuksen ennakkotiedot


Yrityksen omilla sopimusehdoilla ei rajoiteta kuluttajansuojalainsäädännöstä tai muusta pakottavasta lainsäädännöstä taikka Huuto.netin säännöistä käyttäjälle johtuvia oikeuksia. Tutustu kuluttajan oikeuksiin tarkemmin verkossa Kilpailu- ja kuluttajaviraston sivuilta.


Yrityksen omat sopimusehdot:

Hei, olen yksityisyrittäjä Tampereella. Valikoimastani voit ostaa luotettavasti pääasiassa loppuunmyytyjä tallenteita. Tämän sivun lisätiedot ovat apuna ostamisessa, ei ole siis välttämätöntä selata kaikkia läpi, jos ei halua.

POSTITUKSET: Maksut (tuotteet+postituskulut) S-Pankin tililläni arkena n. klo: 8:00 = ostokset lähtevät päivän postin matkassa. Ilmoitan postituksestani sähköpostilla yleensä arkisin ma-pe klo: 12 mennessä. Postipaketista lähetän aina seurantakoodin, kun sen postitan ja sillä voi halutessaan seurata, missä paketti kulkee.

OSTAMINEN: Minulla ei ole myymälää, joten valikoimaan tutustuminen tapahtuu ainoastaan Huutonetin kautta.
Lähetettävät ostokset on aina maksettava etukäteen tililleni ennen postitusta. Odotan maksusuoritusta 5 arkipäivän (MA-PE) sisällä 1. kohteeni ostamisesta ja sen jälkeen katson kauppojen peruuntuneen ja on Huutonetin sääntöjen mukaan annettava negatiivinen palaute, että saan perittyä välityspalkkion Huutonetistä takaisin. LÄHETYKSET VAIN POSTIN KAUTTA. EN LÄHETÄ POSTIENNAKOLLA TAI ERILLISELLÄ LASKULLA. Sovittaessa voi myös noutaa ja siitä on lisätietoja tämän sivun loppuosassa, kohdassa NOUTO:

POSTITUSKULUT SUOMEEN C5 KIRJEKUORESSA ON 2,5€, TAI POSTIN PLUS-MERKILLÄ 4€. HUOM! Jos kahden myynti-ilmoituksen alkuosassa, kohdassa POSTITUSKULUT edessä on (2) tai tekstissä mainitaan nro 2, niin silloin ne kaksi tuotetta on mahdollista lähettää yhdessä 2,5€ kirjekuoressa. Jos POSTITUSKULUT edessä on (1), niin siloin se on postitettava yksistään kirjekuoressa. Jos POSTITUSKULUT edessä on (PP) niin ilmoituksen tuote/tuotteet on lähetettävä postipaketissa. JOS HALUAA, ETTÄ LÄHETÄN ESIM. 3-4 ELOKUVAA ISOSSA C4 KIRJEKUORESSA, NIIN SEN POSTIKULUT OVAT 8€, KUN EN OSTA NIITÄ HELPOSTIKUORIA ENÄÄ, KUN NE EIVÄT VÄLTTÄMÄTTÄ MAHDU JOKAISEEN POSTILAATIKKOON.

(PP) = POSTIPAKETTI - POSTITUSKULUT POSTIPAKETISSA MANNER-SUOMEEN ON 5,90€, TAI JOS KERRALLA OSTAA VALIKOIMASTANI MITÄ TAHANSA YLI 50€:LLA, NIIN POSTITUSKULUT POSTIPAKETISSA MANNER-SUOMEEN OSTAJALLE ON 0€. Postipaketit lähetän ostajan osoitetiedoilla lähipostiin, jos minulle ei erikseen ole ilmoitettu esim. jotain tiettyä Postin automaattia mistä sen haluaa noutaa. HUOM! Jos lähetän postipaketin johonkin tiettyyn Postin automaattiin, niin jos se on täynnä, niin Posti voi viedä sen jonnekin toiseen paikaan, enkä sille silloin voi mitään. Postipaketista lähetän aina seurantakoodin, kun sen postitan. Sillä voi halutessaan seurata, missä paketti kulkee. Postipakettia varten on oltava oikea puhelinnumero tai sähköpostiosoite johon postista ilmoittavat, kun paketti on noudettavissa.

POSTIN TOIMITUSAJAT: Postilla kestää 2,50€:n kirjekuorissa n. 1-10 arkipäivää toimituksissa. HUOM! Jos kirjekuoren haluaa nopeammin jaettuna perille, (Postin Plus-merkillä) n. 1-3 arkipäivässä, niin silloin kirjekuoren lähetyskulut ovat 4,00€. Postipaketit ovat olleet pääasiassa 1-3 arkipäivässä perillä. Postilla saattaa nuo toimitusajat olla myös pidemmät ja en pysty niihin mitenkään vaikuttamaan. Posti myös lupailee, että kirjeet jaetaan nopeammin, kuin olen tuossa edempänä ilmoittanut, mutta nuo n. toimitusajat olen omien kokemuksieni mukaan ilmoittanut.

PAKKAAMINEN: Postittaessa tuotteen laitan pehmustetta myös koteloiden sisäpuolelle, jos kyseessä ei ole uusi, suojamuoveissa oleva tuote. Niinpä, jos postitan kirjekuoressa esim. 2 omissa koteloissaan olevia DVD:itä, niin silloin ei niiden koteloiden päälle voi laittaa kovinkaan paljoa pehmustetta, kun muuten Posti ei niitä jaa kotiin. Niinpä riski kuljetuksessa "levyjen" irtoamisesta koteloissa kasvaa, jos postitan uusia tuotteita yhdessä kirjekuoressa 2 kpl. Suosittelen, että uudet tuotteet joiden postitus on kirjekuoressa, niin yksistään postitettavaksi, tai voin pyydettäessä vaikka avata ne suojamuoveista ja laittaa sisälle pehmustetta.

LÄHETYSTEN KATOAMINEN JA VIIVÄSTYMINEN. Postitan ostokset, niin nopeasti kuin minun on mahdollista, mutta valitettavasti joskus Postin toimituksissa tulee viivästyksiä enkä voi taata, että lähetys on perillä tiettynä päivänä. En vastaa viivästyksistä odottamattomissa tilanteissa kuten luonnonmullistus, Postilakko tai jokin muu minusta riippumatton syy. En korvaa, jos Posti matkan aikana kadottaa kirjekuorissa lähetetyt ostokset, kun Postilta on mahdotonta saada korvausta, jos lähetystä ei ole pystynyt seuraamaan. Helposti-kirjekuoret ovat, siis sellaisia. Kirjekuorissa on myös tietysti aina minun osoitetietoni, jos vastaanottajan postitustiedot on olleet esim. väärät, niin palautuu sitten minulle.

KUNTOARVIONI YM. En vastaa tuotteen sisällöstä, tai tallenteen laadusta joka johtuu tallenteen julkaisijasta. Minulla ei ole myynnissä ainuttakaan elokuvaa jossa olisi elokuvavuokraamon tarraa. Vuokrapoistoja on ehkä 1 tai 2, mutta niistä olen kertonut ilmoituksessa. En käytä kuntoarvioineissani koskaan kohtaa uudenveroinen. Olen osan levyjen kunnoista arvioinut numeroilla ja sen tehnyt mielestäni hyvin kriittisesti kirkaan sähkövalon alla. Voit pyytää sellaisen levyn kuntoarvioni ilmoituksessani, jossa sitä ei ole. Minulla ei ole myöskään ainuttakaan yksinäistä elokuvaa, jossa olisi sellaiset ohuet "slim" kotelot, vaikka ilmoituskuvani saattavat sen käsityksen antaa. Numeroarviointeja ei ole kaikissa kohteissani, kun olen ottanut ne myöhemmin käyttöön. Tuo numeroarviointini koskee, siis levyssä mahdollisesti olevia jälkiä, ei levyn sisältöä. Kuntoarvioni levylle jos on (10-) niin se saattaa olla myös täysin jäljetön. Minulle on (9+) arvioistakin osa ostajista sanonut levyjen olleen uudenveroisia. Itse en luota täysin, jos myynti-ilmoituksissa on kerrottu tuotteen olevan uudenveroinen, koska toisille saattaa riittää uudenveroiseksi se, että tuote toimii :) Kaikissa myyntikohteissani, joissa olen kertonut, että tuote on UUSI - MUOVEISSA, niin silloin se on uusi ja avaamaton tuote, joissakin saattaa olla tarrasta jälkiä, tai suojamuovi on hieman auennut/repeytynyt ja niistä olen myös pyrkinyt ilmoituksissani kertomaan.

NOUTO: Noutamisesta on aina sovittava (mieluiten päivä ennen noutoa) etukäteen. Minulle parhaiten noutaminen sopii n. klo 17-19 lähes joka päivä. Nouto voi onnistua myös muina aikoina, mutta tuo on minulle yleensä paras aika. Noutaessa maksun on oltava tililläni, tai jos maksaa käteisellä, niin toivoisin tasarahaa, siis sen mitä ostokset maksoivat, kun minulla ei välttämättä ole vaihtorahaa. Minulle ei voi maksaa pankkikortilla, mutta Mobilepaylla voi maksaa ennen noutoa, tai noudon yhteydessä. Nouto tapahtuu yhteystiedoissani olevasta osoitteesta Vihilahdenkadulta joka sijaitsee Hatanpäällä, Tampereella.

P.S. Kaikissa tuotteiteni myynnissä sovelletaan marginaaliveromenettelyä ja maksan voittomarginaalista 24% alv:ta, mutta tätä veroa ostaja ei voi vähentää, edes uusista tuotteistani. En alenna hintojani tarjouksien mukaan, siten ostaminen on selkeämpää, helpompaa ("ilman viestirumpaa") ja näin tuotteiden hinnat ovat kaikille samat.
Olen huomioinut hinnoissa tuotteen kunnon, saatavuuden ja sen mahdollisen kysynnän. Mielestäni valikoimastani voi ostaa laadukkaita tuotteita järkihinnoilla ja toivottavasti löydät jotain mieleistä ostettavaa, eikä kaupat jää tekemättä muutaman sentin alennuksen vuoksi.

Tervetuloa nettiostoksille. Yt. Juha Rintamaa / Jkr100 / T:mi Siistit Leffat


Yhteystiedot

Yrityksen nimi Siistit Leffat
Y-tunnus 1481137-3
Osoite Vihilahdenkatu 5 B 29, 33900 Tampere
Puhelinnumero +358449866093
Sähköposti rintamaajuha@gmail.com