Sopimusehdot

HEI, EN ALENNA HINTOJANI TARJOUKSIEN MUKAAN, NIIN OVAT SITEN REILUSTI KAIKILLE SAMAT!!!

* EI POSTIKULUJA OSTAJALLE, JOS OSTAA KERRALLA YLI 40€:LLA JA VÄHINTÄÄN 2 ERILLISTÄ KOHDETTANI! *
(Noutaessa tietysti myös sama alennus, kuin postikulut olisivat olleet, jos ostaa kuten yllä on ilmoitettu!)

Huom! Illman postikuluja ostajalle edellyttää aina, että kerralla ostaa yli 40€:lla ja vähintään 2 erillistä kohdettani! Ostaja ei, siis saa ilman postikuluja, jos ostaa 2 kohdettani, tai vaikka 10, jos ne eivät maksa yhteensä yli 40€, eikä myöskään, jos ostaa kerralla yhden kohteeni, vaikka siinä olisikin esim. 4 tuotetta jotka maksavat yli 40€, kun tuote ja kohde ovat eri asia.

Maksuohjeet saa hetkessä näytölle ja sähköpostiin, kun kohteessani "klikkaa" osta. Ostokset, kun laskee postikuluineen ja maksaa tililleni, niin postitan ne päivän postissa, jos maksu on arkena n. klo 9:00 S-Pankin tililläni. Tilinumeroni ja muut tiedot pitää sieltä maksuohjeista, siis ottaa ylös tai kopioida ja maksaa ostokset esim. nettipankissa, kun minulta ei valitettavasti ole suoraa linkkiä pankin sivuille mistä ne voisi maksaa.

Postitan aina aamupäivästä, vaikka asun Tampereella, niin Postiin on minulla sen verran matkaa, etten käy sielä, kuin kerran päivässä. Ninpä vaikka maksu tulisikin samasta pankista kuin minulla, mutta päivällä/iltapäivällä, niin postitan ostokset vasta seuraavana arkipäivänä aamupäivällä. Minulle ei tarvitse lähettää kuittia maksusta, kun postitan vain kuten edellä mainitsin.

Sovittaessa voi myös noutaa ja halutessa pyytää, että lasken ostokset valmiiksi ennen maksua. Maksusta ei ole välttämätöntä ilmoittaa, mutta toki saa. Ei kannata hätääntyä, jos en vastaa heti ilmoittettuun maksuviestiin, jos siinä ei kysytä mitään, koska Ilmoitan aina sähköpostilla ja myös palautteessani, vasta kun postitan ostokset. Näin minun ei tarvitse montaa kertaa lähettää samasta asiasta viestiä, eikä ostajan lukea.

Odotan maksusuoritusta 7 vrk kuluessa 1. kohteeni ostamisesta ja sen jälkeen katson kauppojen peruuntuneen ja on annettava negatiivinen palaute, että saan perittyä välityspalkkion Huutonetistä takaisin. En lähetä tuotteitani postiennakolla tai erillisellä laskulla. HUOM! POSTITUSTIEDOT KANNATTAA TARKISTAA, ETTÄ NE OVAT HUUTONETISSÄ AJANTASALLA!

POSTIKULUT JA POSTITUS:

Postikuluni kirjekuoressa kotiin ovat vain 2€ ja siinä mahtuu postittamaan kerralla myös 2 tuotettani, jos ilmoituksen alussa ei lue, että on postitettava yksistään kirjekuoressa! Yksistään postitettavia kohteita on esim. boksit tai sellaiset julkaisut joissa on tuplakannet kuten joissakin elokuvissa on pahvikannet ja niiden alla olevat muovikannet. Näiden postikulut ovat, siis aina sen 2€ yksistään siinä kirjekuoressa.

Jos esim. ostaa 2 DVD:tä jotka mahtuvat yhteen kirjekuoreen ja yhden yksistään postitettavan, niin postikuluni ovat silloin sen 4,00€. Kerralla ostettuna lähetän maksimissaan sen 2 kirjekuorta, jos esim. ostaa 5 DVD:tä tai enemmän, niin lähetän ne postipakettina ja silloin postikulut ovat 5,90€. Postipaketissa joutuu myös lähettämään, jos esim. boksi on niin suuri, että ei mahdu postiluukusta ja näiden postikulut on myös siellä ilmoituksissani kerrottu. Postipaketit lähetän ostajan osoitetiedoilla lähipostiin, jos minulle ei erikseen ole ilmoitettu esim. jotain tiettyä postin automaattia mistä sen haluaa noutaa.

Postipaketista lähetän aina seurantakoodin, kun olen sen postittanut. Sillä voi halutessaan seurata, missä paketti kulkee. Postipakettia varten on oltava oikea puhelinnumero johon postista ilmoittavat tekstiviestillä, kun on noudettavissa. Paketti on noudettava 7 vuorokauden sisällä saapumisesta! Huom! Postipaketti kulkee nykyään jopa nopeammin, kuin kirjekuoret ja monestihan sen voi noutaa myös viikonloppuisin, jos noutopiste on esim. kaupassa.

Huom! Postittaessa tuotteen laitan pehmustetta myös koteloiden sisäpuolelle, jos kyseessä ei ole uusi, suojamuoveissa oleva tuote. Niinpä, jos postitan kirjekuoressa esim. 2 DVD:tä, niin silloin ei niiden koteloiden päälle voi laittaa kovinkaan paljoa pehmustetta, kun muuten posti ei niitä jaa kotiin. Niinpä riski kuljetuksessa rikkoutumisessa kasvaa, jos postitan uusia tuotteita yhdessä kirjekuoressa 2 kpl. Tosin näin ei ole tietääkseni käynyt, mutta suosittelen kuitenkin, että uudet tuotteet joiden postitus on kirjekuoressa, niin yksistään postitettavaksi.

Edempänä olen ilmoittanut, että kerralla lähetän ostokset maksimissaan kahdessa kirjekuoressa tai postipaketissa. Tämä koskee tuotteita jotka lähetän ilman postikuluja ostajalle, jos kerralla ostaa, siis sen 2 erillistä kohdettani ja yli 40€:la. Voin kyllä lähettää vaikka 10 tuotetta erikseen jokaisen omassa kirjekuoressa, jos ostaja maksaa erikseen niiden postikulut.

En korvaa, jos posti matkan aikana kadottaa ostokset, kun postilta on mahdotonta saada korvausta, jos lähetystä ei ole pystynyt seuraamaan. Kirjekuorissa lähetettävät ovat, siis sellaisia, jos niitä ei erikseen halua kirjata. Kirjekuorissa on myös tietysti aina minun osoitetietoni, jos vastaanottajan postitustiedot on olleet esim. väärät, niin palautuu sitten minulle. Ostosten mukana lähetän kuitin, mutta jos ostos on esim. lahja jollekin toiselle (eri osoitteeseen), niin laitan kuitin mukaan vain, jos sitä on pyydetty. Jos minua on pyydetty postittamaan ostos johonkin toiseen osoitteeseen, kuin ostajan, niin lähettäjäksi kirjekuoreen laitan ostajan, kun en vastaanottajan kanssa ole asioinut, niin ei minulle tule sitten turhia kyselyitä vastaanottajan toimesta.

NOUTO:

Noutaa myös voi, kun on ensin tehnyt ostokset Huutonetissä, kun minulla ei ole myymälää, missä voisi katsella valikoimaani. Noutamisen ajankohdasta on aina sovittava etukäteen. Yleensä noudot parhaiten sopii klo 15-19 lähes joka päivä.. Noutaminen tapahtuu Tampereelta Vihilahdenkadulta joka sijaitsee Hatanpäällä, lähellä Hesburgeria. Busseilla 1, 11, 14. 21, 26, 32, ja 33 pääse pysäkille Vihilahti ja siitä kävelyä n. 200m. Tarkat osoitetiedot saa Huutonetistä, kun ostaa kohteeni. En lähde tuotteita tuomaan mihinkään, (kiitos aikaisempien odottelujen ja turhien tuontien) vain postitus tai nouto. Maksaa voi käteisellä, kun noutaa, tai sitten tuote on oltava maksettuna S-Pankin tililläni noudettaessa. Käteisellä maksettaessa toivoisin tasarahaa, tai hyvin lähelle.

KUNTOARVIONI:

Tuotteeni (ns. käytetyt) on hyvin tarkkaan valikoituja uudenveroisia/hyväkuntoisia ja muutama ns. tyydyttävä, mutta nekään eivät ole missään nimessä huonokuntoisia. Kuntoarvioni ei ole koskaan uudenveroinen, vaikka itse "levyt" sitä suureksi osaksi ovatkin, kun kansista saattaa joitain jälkiä löytyä. Yleensä ilmoitan, jos "levyssä" on jälkiä ja jos on, ja en ole koennut edes tarpeelliseksi ilmoittaa, niin ne ovat hyvin pieniä/olemattomia. Uusimmissa ilmoituksissani olen "levyt" kuntoarvioinut numeroilla. VALIKOIMASSANI EI OLE VUOKRALTA POISTETTUJA ELOKUVIA TAI LEFFAPOKKAREITA! Kaikki tuotteeni toimivat ehjissä, suomessa käyttöön tarkoitetuissa toistolaitteissa.

P.S. Mikäli olen selittänyt yksinkertaiset asiat liian vaikeasti, tai jokin muu askarruttaa minulta ostamisessa, niin lisätietoja voi kysyä kohteitteni kohdassa kysymykset.


T. Juha / Jkr100 / JR SATAMARKKINOINTI


Yrityksen omilla sopimusehdoilla ei rajoiteta kuluttajansuojalainsäädännöstä tai muusta pakottavasta lainsäädännöstä taikka Huuto.netin säännöistä käyttäjälle johtuvia oikeuksia. Tutustu kuluttajan oikeuksiin tarkemmin verkossa Kilpailu- ja kuluttajaviraston sivuilta.