Sopimusehdot

VALIKOIMASSANI ON DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, TV-SARJOJA YM. MUSIIKKI CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ!

Täältä sivulta löytyy lisätietoja minulta ostamiseen ja mikäli ei löydy tarvittavaa tietoa, niin kohteitteni kohdassa kysymykset voi laittaa kysymyksiä. Sielä voi myös ilmoittaa, jos kohteen ostaminen ei onnistu, koska olen osaan kohteitani valitettavasti joutunut tekemään muutoksen, että ostaminen edellyttää tunnistautumista yhden häirikön vuoksi ja ne kohteet ovat pääasiassa kotimaisia elokuvia ja tv-sarjoja.

* OSTAMINEN *

Maksuohjeet saa hetkessä näytölle ja sähköpostiin, kun kohteessani "klikkaa" osta. Ostokset, kun laskee postikuluineen ja maksaa tililleni, niin postitan ne päivän postissa, jos maksu on arkena n. klo 9:00 S-Pankin tililläni, tai sovittaessa voi myös noutaa. Maksusuorituksesta ei ole edes välttämätöntä minulle ilmoittaa, mutta toki saa. Ilmoitan joka tapauksessa aina myös postituksestani sähköpostilla. Odotan maksusuoritusta 7 vrk kuluessa 1. kohteeni ostamisesta ja sen jälkeen katson kauppojen peruuntuneen ja on annettava negatiivinen palaute, että saan perittyä välityspalkkion Huutonetistä takaisin. En lähetä tuotteitani postiennakolla tai erillisellä laskulla. Aina saa myös pyytää, niin lasken ostokset valmiiksi ennen maksamista.

* POSTIKULUT: (Kirjekuori = 2€) *

Postituskuluni kirjekuoressa kotiin ovat vain 2€ ja siinä mahtuu postittamaan kerralla myös 2 tuotettani, jos ilmoituksen alussa ei lue, että on postitettava yksistään kirjekuoressa, tai postipaketissa. Yksistään postitettavia kohteita on esim. boksit tai sellaiset julkaisut joissa on tuplakannet kuten joissakin elokuvissa on pahvikannet ja niiden alla olevat muovikannet. Jos esim. ostaa 2 DVD:tä joista toinen on yksistään postitettava kirjekuoressa, niin postikuluni ovat silloin niille sen 4,00€. Jos esim ostaa 3 erillistä DVD:tä joista yksi on postitettava yksitään kirjekuoressa ja 2 mahtuvat samaan kirjekuoreen, niin postikulut ovat silloinkin sen 4€. Kerralla ostettuna lähetän maksimissaan sen 2 kirjekuorta.

* POSTIKULUT: (Postipaketti = 5,90€) *

Jos esim. ostaa 5 erillistä DVD:tä tai enemmän, niin lähetän ne postipakettina ja silloin postikulut ovat 5,90€. Postipaketissa joutuu myös lähettämään, jos esim. boksi on niin suuri, että ei mahdu postiluukusta ja näiden postikulut on myös siellä ilmoituksissani kerrottu. Postipaketit lähetän ostajan osoitetiedoilla lähipostiin, jos minulle ei erikseen ole ilmoitettu esim. jotain tiettyä postin automaattia mistä sen haluaa noutaa. Postipaketista lähetän aina seurantakoodin, kun olen sen postittanut. Sillä voi halutessaan seurata, missä paketti kulkee. Postipakettia varten on oltava oikea puhelinnumero johon postista ilmoittavat tekstiviestillä, kun on noudettavissa. Paketti on noudettava 7 vuorokauden sisällä saapumisesta! Huom! Postipaketti kulkee nykyään jopa nopeammin, kuin kirjekuoret ja monestihan sen voi noutaa myös viikonloppuisin, jos noutopiste on esim. kaupassa.

* EI POSTIKULUJA OSTAJALLE ETU: (Jos ostaa kerralla minimi 2 erillistä kohdettani yli 40€:lla!) *

Jos kerralla ostaa vähintään 2 erillistä kohdetttani jotka maksavat yli 40€, niin silloin ei tarvitse maksaa postikuluja! Noutaessa myös saa postikulujen osuuden alennusta, kuin postikulut olisivat olleet, jos ostaa kuten edempänä olen kertonut. Ostaja ei, siis saa ilman postikuluja, jos ostaa 2 kohdettani, tai vaikka 10, jos ne eivät maksa yhteensä yli 40€, eikä myöskään, jos ostaa kerralla yhden kohteeni, vaikka siinä olisikin esim. 4 tuotetta jotka maksavat yli 40€, kun tuote ja kohde ovat eri asia.

* PAKKAAMINEN: *

Postittaessa tuotteen laitan pehmustetta myös koteloiden sisäpuolelle, jos kyseessä ei ole uusi, suojamuoveissa oleva tuote. Niinpä, jos postitan kirjekuoressa esim. 2 DVD:tä, niin silloin ei niiden koteloiden päälle voi laittaa kovinkaan paljoa pehmustetta, kun muuten posti ei niitä jaa kotiin. Niinpä riski kuljetuksessa rikkoutumisessa kasvaa, jos postitan uusia tuotteita yhdessä kirjekuoressa 2 kpl. Tosin näin ei ole tietääkseni käynyt, mutta suosittelen kuitenkin, että uudet tuotteet joiden postitus on kirjekuoressa, niin yksistään postitettavaksi.

* LÄHETYSTEN KATOAMINEN JA LÄHETTÄMINEN ERI TIEDOILLA, KUIN OSTAJAN: *

En korvaa, jos posti matkan aikana kadottaa ostokset, kun postilta on mahdotonta saada korvausta, jos lähetystä ei ole pystynyt seuraamaan. Kirjekuorissa lähetettävät ovat, siis sellaisia, jos niitä ei erikseen halua kirjata. Kirjekuorissa on myös tietysti aina minun osoitetietoni, jos vastaanottajan postitustiedot on olleet esim. väärät, niin palautuu sitten minulle. Ostosten mukana lähetän kuitin, mutta jos ostos on esim. lahja jollekin toiselle (eri osoitteeseen), niin laitan kuitin mukaan vain, jos sitä on pyydetty. Jos minua on pyydetty postittamaan ostos johonkin toiseen osoitteeseen, kuin ostajan, niin lähettäjäksi kirjekuoreen laitan ostajan, kun en vastaanottajan kanssa ole asioinut, niin ei minulle tule sitten turhia kyselyitä vastaanottajan toimesta.

* NOUTO: (Sovittaessa lähes joka päivä klo 16-19) *

Noutaa myös voi, kun on ensin tehnyt ostokset Huutonetissä, kun minulla ei ole myymälää, missä voisi katsella valikoimaani. Noutamisen ajankohdasta on aina sovittava etukäteen, mutta yleensä noudot parhaiten sopii klo 16-19 lähes joka päivä Tampereelta, Hatanpäältä.

* ALENNUKSET: (Ei alennuksia!) *

En alenna kohteitteni hintoja tarjouksien mukaan, niin ovat siten tasapuolisesti kaikille samat! Lisäksi mielestäni hintatasoni on jo muutenkin edullinen. Tuotteiden hinnoitteluissa olen huomioinut tuotteen kunnon ja sen ns. harvinaisuuden.

* KUNTOARVIOT *

Kaikki tuotteeni toimivat Suomessa käytöön tarkoitetuissa toistolaitteissa jotka ovat ehjiä. Vaikka suurin osa tuotteistani on ns. käytettyjä, niin olen ne kuitenkin tarkkaan valikoinut ja jos kuntoarvioni on hyvä, niin se on vähintäänkin aina sen. En ole kuntoarvioissani ilmoittanut missään tuotetta uudenveroiseksi vaikkakin "levyt" sitä suureksi osaksi ovatkin. Uusi on aina uusi suojamuoveissa oleva tuote, jos sen olen ilmoittanut, että tuote on uusi. Joitakin kohteita on uusia käyttämättömiä, mutta ei ole suojamuovia muovikansien päällä, mutta ne olen ilmoittanut kohteessa ja muistaakseni niissäki on kuntoarvioni sillloinkin vain hyvä.

T. Juha / Jkr100 / JR SATAMARKKINOINTI


Yrityksen omilla sopimusehdoilla ei rajoiteta kuluttajansuojalainsäädännöstä tai muusta pakottavasta lainsäädännöstä taikka Huuto.netin säännöistä käyttäjälle johtuvia oikeuksia. Tutustu kuluttajan oikeuksiin tarkemmin verkossa Kilpailu- ja kuluttajaviraston sivuilta.