Sopimusehdot


Yrityksen omilla sopimusehdoilla ei rajoiteta kuluttajansuojalainsäädännöstä tai muusta pakottavasta lainsäädännöstä taikka Huuto.netin säännöistä käyttäjälle johtuvia oikeuksia. Tutustu kuluttajan oikeuksiin tarkemmin verkossa Kilpailu- ja kuluttajaviraston sivuilta.


Yrityksen omat sopimusehdot:

Hei, olen yksityinen elinkeinonharjoittaja Tampereelta. Tarkoitukseni on, että minulta ostaminen olisi niin vaivatonta, kuin se vain Huuto.netin kautta on mahdollista. Minulle ei ole tarvetta ilmoittaa maksusta, eikä myöskään postitusosoitteesta, jos se on sama kuin Huuto.netin tiedoissasi. ILMOITAN AINA POSTITUKSESTANI SÄHKÖPOSTILLA (myös pyytämättä) JA ANTAMASSANI PALAUTTEESSA HUUTONETTIIN. Postitan ostoksia joka arkipäivä (kerran päivässä) aamupäivällä. Noudot sovittaessa ja siitä on lisätietoja tämän sivun loppuosassa.

OHJE OSTAMISEEN: 1. Klikkaat Osta. 2. Klikkaat kohtaa olen tutustunut myyjän sopimusehtoihin, joka on ilmestynyt sivun alareunaan Osta klikkauksen jälkeen. 3. Klikkaat taas Osta ja sen jälkeen maksuohjeet näkyvät hetkessä sähköpostissa ja näytöllä samassa kohteessani jonka ostit.

OSTAMINEN: Minulla ei ole myymälää, joten valikoimani katselu tapahtuu ainoastaan Huuto.netin kautta. Lähetykset ainoastaan postin kautta, tai sovittaessa voi noutaa ja parhaiten sopii n. klo 16-19 lähes joka päivä. Lähetettävät ostokset on aina maksettava etukäteen tililleni ennen postitusta. En lähetä tuotteitani postiennakolla tai erillisellä laskulla. Valitettavasti pitkäaikaisen häirikön "ansiosta" minulta ostaminen edellyttää, että ostajalla on positiivisia palautepisteitä. Mikäli niitä ei vielä ole, (esim. uusi Huuto.netin käyttäjä), niin ilmoitathan siitä, ja mielellään myynti-ilmoituksessani (ei siis tekstiviestillä) kohdassa kysymykset, jonka haluaisit ostaa. Jos haluat ostaa kerralla useamman kohteeni, niin toisiin kohteisiin voi laittaa esim. merkin X. Vastaan yleensä nopeasti myynti-ilmoituksiin (ma-su klo 9-21) jätettyihin kysymyksiin, mutta hintatarjouksiin en vastaa ollenkaan, koska en myy tuotteitani tarjouksien mukaan ja sen olen myös kertonut jokaisessa myynti-ilmoituksessani. Postitan ostokset arkena (ma-pe), jos maksu on n. klo 9:00 S-Pankin tililläni ja ilmoitan siitä myös aina sähköpostilla. Odotan maksusuoritusta 7 vrk kuluessa 1. kohteeni ostamisesta ja sen jälkeen katson kauppojen peruuntuneen ja on Huuto.netin sääntöjen mukaan annettava negatiivinen palaute, että saan perittyä välityspalkkion Huutonetistä takaisin.

POSTITUSKULUNI: Ovat vain 2€ C5 kirjekuoressa suoraan kotiin ja samaan kirjekuoreen mahtuu myös toinen tuotteeni, jos ilmoituksessani ei ole kerrottu, että se on postitettava yksistään kirjekuoressa tai postipaketissa. OSTAMALLA YLI 40€ MYYNTIKOHTEEN, TAI KERRALLA YLI 40€:LLA TUOTTEITANI, NIIN HINTA SISÄLTÄÄ POSTITUSKULUNI MANNER-SUOMEEN! Lähetän yli 40€ ostokset maksimissaan kahdessa C5 kirjekuoressa kotiin, tai jos eivät mahdu niihin, niin sitten postipaketissa ostajan lähipostiin tai SOPIMUKSESTA johonkin tiettyyn Postin automaattiin. Kahteen kirjekuoreen saattaa mahtua korkeintaan 4 tuotettani esim. DVD:tä. Postituskuluni, siis tarkoittavat sitä, että lähetän ne Postin kautta edullisimman lähetystavan mukaan. Ostaja ei voi siis esim. pyytää, että lähettäisin 10 DVD:tä jokaisen omassa kirjekuoressaan suoraan kotiin, jos ei halua niistä erikseen maksaa.

HUOM! Jos kerralla ostaa kaksi yli 40€:n myyntikohdettani joissa on kerrottu, että hinta sisältää postituskulut postipaketissa, niin silloin toisesta kohteesta saa 6€ alennusta. Näitä myyntikohteitani on esim jotkin boksit.

POSTIKULUT POSTIPAKETISSA = 5,90€ MANNER-SUOMEEN, TAI AHVENANMAALLE = 11,90€
Postipaketissa lähetän, jos esim. boksi on niin suuri, että ei mahdu postiluukusta ja jos ostoksia on useita joiden postitus on edullisempaa postipaketissa. Postipaketit lähetän ostajan osoitetiedoilla lähipostiin, jos minulle ei erikseen ole ilmoitettu esim. jotain tiettyä Postin automaattia mistä sen haluaa noutaa. Postipaketista lähetän aina seurantakoodin, kun sen postitan. Sillä voi halutessaan seurata, missä paketti kulkee. Postipakettia varten on oltava oikea puhelinnumero johon postista ilmoittavat tekstiviestillä, kun on noudettavissa. Paketti on noudettava 7 vuorokauden sisällä saapumisesta!

POSTIN TOIMITUSAJAT: Postilla kestää 2€:n kirjekuorissa pääasiassa 2-5 Postin työpäivää toimituksissa ja toimitusaika saattaa tuosta joskus myös pidentyä. Tuohon toimitusaikaan 2€:n kirjekuoressa, en pysty mitenkään vaikuttamaan. HUOM! Jos kirjekuoren haluaa nopeammin jaettuna perille, (Postin plus-merkillä) maksimissaan 2:ssa Postin työpäivässä, niin silloin kirjekuoren lähetyskuluni ovat 3,50€. Esim. lähetys perjantaina, niin pitäsi olla viimeistään tiistaina perillä, siis arkena. HUOM! Tästäkin on jo kokemusta, että ei se Posti onnistu sitä joka kerta tuossa ajassa toimittamaan, on mennyt jopa 3 työpäivää. Postipaketit ovat olleet pääasiassa 1-3 arkipäivässä perillä.

PAKKAAMINEN: Postittaessa tuotteen laitan pehmustetta myös koteloiden sisäpuolelle, jos kyseessä ei ole uusi, suojamuoveissa oleva tuote. Niinpä, jos postitan kirjekuoressa esim. 2 omissa koteloissaan olevia DVD:itä, niin silloin ei niiden koteloiden päälle voi laittaa kovinkaan paljoa pehmustetta, kun muuten Posti ei niitä jaa kotiin. Niinpä riski kuljetuksessa "levyjen" irtoamisesta koteloissa kasvaa, jos postitan uusia tuotteita yhdessä kirjekuoressa 2 kpl. Suosittelen, että uudet tuotteet joiden postitus on kirjekuoressa, niin yksistään postitettavaksi, tai voin pyydettäessä vaikka avata ne suojamuoveista ja laittaa sisälle pehmustetta.

LÄHETYSTEN KATOAMINEN JA VIIVÄSTYMINEN: Postitan ostokset, niin nopeasti kuin minun on mahdollista, mutta valitettavasti joskus Postin toimituksissa tulee viivästyksiä enkä voi taata, että lähetys on perillä tiettynä päivänä. Odottamattomissa tilanteissa kuten luonnonmullistus tai Postilakko, en vastaa viivästyksistä. En korvaa, jos Posti matkan aikana kadottaa kirjekuorissa lähetetyt ostokset, kun Postilta on mahdotonta saada korvausta, jos lähetystä ei ole pystynyt seuraamaan. Helposti-kirjekuoret ovat, siis sellaisia. Kirjekuorissa on myös tietysti aina minun osoitetietoni, jos vastaanottajan postitustiedot on olleet esim. väärät, niin palautuu sitten minulle. Voit pyytää halutessasi kuvan kirjekuoresta ennen lähetystäni. Minulla ei kuitenkaan ole mitään syytä olla maksettuja tuotteita lähettämättä. Jos sinulla on epäilyksiä etten ole lähettänyt ostostasi, niin minäkään en voi sitä tietää, että oletko sen saanut, jos siinä ei ole ollut seurantaa. HUOM! Postilla on valitettavasti mennyt ihan normaalissa kirjekuoressa joskus jopa 2-4 viikkoa, että on saanut sen jaettua perille.

KUNTOARVIONI: Minulla ei ole myynnissä ainuttakaan elokuvaa jossa olisi Makuunin tai jonkin muun elokuvavuokraamon tarraa. Vuokrapoistoja on ehkä 1 tai 2, mutta niistä olen kertonut ilmoituksessa. Olen osan "levyjen" kunnoista arvioinut numeroilla ja sen tehnyt mielestäni hyvin kriittisesti kirkaan sähkövalon alla. Minulla ei ole myöskään ainuttakaan yksinäistä elokuvaa, jossa olisi sellaiset ohuet "slim" kotelot, vaikka monet imoituskuvani saattavat sen käsityksen valitettavasti antaa. Numeroarviointeja ei ole kaikissa kohteissani, kun olen ottanut ne myöhemmin käyttöön. Tuo numeroarviointini koskee, siis levyssä mahdollisesti olevia jälkiä, ei levyn sisältöä :) Tuotteiden myynnissä sovelletaan marginaaliverotusta ja se koskee myös uusia tuoteitani, eli niissäkään ei ole vähennettävää alvia. Kaikissa myyntikohteissani, joissa olen kertonut, että tuote on UUSI - MUOVEISSA, niin silloin se on uusi ja avaamaton tuote, joissakin saattaa olla tarrasta jälkiä, tai suojamuovi on hieman auennut/repeytynyt ja niistä olen myös pyrkinyt ilmoituksissani kertomaan.

NOUTO: Noutamisesta on aina sovittava etukäteen. Minulle parhaiten noutaminen sopii n. klo 16-19 lähes joka päivä. Voit sähköpostilla ehdottaa sinulle sopivaa noutoaikaa n. ½ tunnin aikavälillä ja päivää. Noutaessa maksun on oltava tililläni, tai jos maksaa käteisellä, niin toivoisin tasarahaa. Minulle ei voi maksaa pankkikortilla, mutta Mobilepaylla voi maksaa ennen noutoa, tai noudon yhteydessä. Nouto tapahtuu Vihilahdenkadulta, (HATANPÄÄ) Tampere. Tarkan osoitetiedon saat vakioviestin loppuosassa, kun olet kohteeni ostanut.

Tervetuloa ostoksille!

Yt. Juha Rintamaa / Jk100 / SIISTIT LEFFAT / Y- 1481137-3 /EMAIL: rintamaajuha@gmail.com