Sopimusehdot ja etämyyntisopimuksen ennakkotiedot


Yrityksen omilla sopimusehdoilla ei rajoiteta kuluttajansuojalainsäädännöstä tai muusta pakottavasta lainsäädännöstä taikka Huuto.netin säännöistä käyttäjälle johtuvia oikeuksia. Tutustu kuluttajan oikeuksiin tarkemmin verkossa Kilpailu- ja kuluttajaviraston sivuilta.


Yrityksen omat sopimusehdot:

Hei! Olen yksityinen elinkeinonharjoittaja (Y-tunnus 1481137-3) Tampereelta. Valikoimasti voi luotettavasti ostaa DVD, Blu-ray, CD levyjä ja konsolipelejä. Lisätiedot täälä sivulla ovat apuna ostamisessa, jos et koe tarpeellisena täältä tietoja etsiä, niin ei muuta kuin, tervetuloa suoraan ostamaan. T. Juha R.

LYHYESTI: Maksut S-Pankin tililläni arkena n. klo: 9:00 = ostokset lähtevät päivän postin matkassa.
Ilmoitan postituksestani pääasiassa arkisin ma klo: 16 ja ti-pe klo: 12 mennessä.
HUOM! Jos ostaa kerralla useamman kohteeni, niin ne voi maksaa yhdellä maksusuorituksella.

OHJE OSTAMISEEN (AINAKIN LÄPPÄRILLÄ) HUUTONETISTÄ: 1. Klikkaat myynti-ilmoitustani ja sen jälkeen kohtaa Osta. 2. Hyväksyt sopimusehdot, ja se kohta ilmestyy sivun alareunaan, kun olet klikannut ensimmäisen kerran Osta. 3. Klikkaat taas Osta. Näiden toimien jälkeen saat sähköpostiin tilinumeron/maksuohjeet ja ne myös näkyvät näytölläsi ostamassa kohteessasi hetken kuluessa ostamisesta.

OSTAMINEN: Minulla ei ole myymälää, joten valikoimani katselu tapahtuu ainoastaan Huuto.netin kautta. Lähetykset Postin kautta, tai sovittaessa voi noutaa ja siitä on lisätietoja tämän sivun loppuosassa. Lähetettävät ostokset on aina maksettava etukäteen tililleni ennen postitusta. En lähetä tuotteitani postiennakolla tai erillisellä laskulla. Postitan ostokset arkena (ma-pe), jos maksu on n. klo 9:00 S-Pankin tililläni ja ilmoitan siitä myös aina sähköpostilla ja kuva on liittenä mukana kirjekuoresta, jos sähköpostisi ei ole täynnä. Odotan maksusuoritusta 7 vrk kuluessa 1. kohteeni ostamisesta ja sen jälkeen katson kauppojen peruuntuneen ja on Huuto.netin sääntöjen mukaan annettava negatiivinen palaute, että saan perittyä välityspalkkion Huutonetistä takaisin.

POSTITUSKULUNI: Ovat alkaen vain 2€ C5 kirjekuoressa suoraan kotiin ja samaan kirjekuoreen mahtuu myös toinen tuotteeni, jos ilmoituksessani ei ole kerrottu, että se on postitettava yksistään kirjekuoressa tai postipaketissa. OSTAMALLA YLI 40€ MYYNTIKOHTEEN, TAI KERRALLA YLI 40€:LLA MYYNTIKOHTEITANI, NIIN HINTA SISÄLTÄÄ POSTITUSKULUNI MANNER-SUOMEEN! (HUOM! HUUTO.NETISSÄ OLEVIEN TUOTTEITTENI MYYNTIHINTOJEN PITÄÄ YLITTÄÄ 40€, ETTÄ TUON EDUN POSTITUSKULUIHIN SAA HYÖDYNTÄÄ. ETUA EI VOI HYÖDYNTÄÄ NIIN, ETTÄ MAKSAA ESIM. 39,90€ MAKSAVIIN OSTOKSIIN 0,20€ YLIMÄÄRÄISTÄ, ETTÄ OSTOHINTA YLITTÄISI SEN 40€) Lähetän yli 40€ ostokset maksimissaan kahdessa C5 kirjekuoressa kotiin, tai jos eivät mahdu niihin, niin sitten postipaketissa ostajan lähipostiin tai SOPIMUKSESTA johonkin tiettyyn Postin automaattiin. Kahteen kirjekuoreen saattaa mahtua korkeintaan 4 tuotettani esim. DVD:tä. Voin lähettää ostokset myös isossa C4 kirjekuoressa suoraan kotiin. Postituskuluni, siis tarkoittavat sitä, että lähetän ne Postin kautta edullisimman lähetystavan mukaan. Ostaja ei voi siis esim. pyytää, että lähettäisin 10 DVD:tä jokaisen omassa kirjekuoressaan suoraan kotiin, jos ei halua niistä erikseen maksaa.

POSTIKULUT POSTIPAKETISSA = 5,90€ MANNER-SUOMEEN, TAI AHVENANMAALLE = 11,90€
Postipaketissa lähetän, jos esim. boksi on niin suuri, että ei mahdu postiluukusta ja jos ostoksia on useita joiden postitus on edullisempaa postipaketissa. Postipaketit lähetän ostajan osoitetiedoilla lähipostiin, jos minulle ei erikseen ole ilmoitettu esim. jotain tiettyä Postin automaattia mistä sen haluaa noutaa. Postipaketista lähetän aina seurantakoodin, kun sen postitan. Sillä voi halutessaan seurata, missä paketti kulkee. Postipakettia varten on oltava oikea puhelinnumero johon postista ilmoittavat tekstiviestillä, kun on noudettavissa. Paketti on noudettava 7-vuorokauden sisällä saapumisesta!

POSTIN TOIMITUSAJAT: Postilla kestää 2€:n kirjekuorissa n. 1-10 arkipäivää toimituksissa. HUOM! Jos kirjekuoren haluaa nopeammin jaettuna perille, (Postin Plus-merkillä) n. 1-4 arkipäivässä, niin silloin kirjekuoren lähetyskuluni ovat 3,50€. Postipaketit ovat olleet pääasiassa 1-4 arkipäivässä perillä. Postilla saattaa nuo toimitusajat olla myös pidemmät ja en pysty niihin mitenkään vaikuttamaan. Posti myös lupailee, että kirjeet jaetaan nopeammin, kuin olen tuossa edempänä ilmoittanut. Mutta nuo n. toimitusajat olen omien kokemuksieni mukaan ilmoittanut.

PAKKAAMINEN: Postittaessa tuotteen laitan pehmustetta myös koteloiden sisäpuolelle, jos kyseessä ei ole uusi, suojamuoveissa oleva tuote. Niinpä, jos postitan kirjekuoressa esim. 2 omissa koteloissaan olevia DVD:itä, niin silloin ei niiden koteloiden päälle voi laittaa kovinkaan paljoa pehmustetta, kun muuten Posti ei niitä jaa kotiin. Niinpä riski kuljetuksessa "levyjen" irtoamisesta koteloissa kasvaa, jos postitan uusia tuotteita yhdessä kirjekuoressa 2 kpl. Suosittelen, että uudet tuotteet joiden postitus on kirjekuoressa, niin yksistään postitettavaksi, tai voin pyydettäessä vaikka avata ne suojamuoveista ja laittaa sisälle pehmustetta. Saatan lähettää kaksi tuotetta myös isossa C4 kirjekuoressa, jonka hinta on 4€, jos ne sinne mahtuvat kokonsa puolesta.

LÄHETYSTEN KATOAMINEN, VIIVÄSTYMINEN JA LÄHETYS ERI TIEDOILLA KUIN OSTAJAN. Jos ostaja pyytää lähettämään toiselle henkilölle eri osoitteeseen kuin ostajan, niin laitan lähetyksen mukaan tiedon, kuka sen on hänelle ostanut, mutta en ostosummaa. Postitan ostokset, niin nopeasti kuin minun on mahdollista, mutta valitettavasti joskus Postin toimituksissa tulee viivästyksiä enkä voi taata, että lähetys on perillä tiettynä päivänä. Odottamattomissa tilanteissa kuten luonnonmullistus tai Postilakko, en vastaa viivästyksistä. En korvaa, jos Posti matkan aikana kadottaa kirjekuorissa lähetetyt ostokset, kun Postilta on mahdotonta saada korvausta, jos lähetystä ei ole pystynyt seuraamaan. Helposti-kirjekuoret ovat, siis sellaisia. Kirjekuorissa on myös tietysti aina minun osoitetietoni, jos vastaanottajan postitustiedot on olleet esim. väärät, niin palautuu sitten minulle.

KUNTOARVIONI YM. En vastaa tuotteen sisällöstä, tai tallenteen laadusta joka johtuu tallenteen julkaisijasta. Minulla ei ole myynnissä ainuttakaan elokuvaa jossa olisi elokuvavuokraamon tarraa. Vuokrapoistoja on ehkä 1 tai 2, mutta niistä olen kertonut ilmoituksessa. Olen osan levyjen kunnoista arvioinut numeroilla ja sen tehnyt mielestäni hyvin kriittisesti kirkaan sähkövalon alla. HUOM! Voit pyytää sellaisen levyn kuntoarvioni ilmoituksessani, jossa sitä ei ole. Minulla ei ole myöskään ainuttakaan yksinäistä elokuvaa, jossa olisi sellaiset ohuet "slim" kotelot, vaikka ilmoituskuvani saattavat sen käsityksen antaa. Numeroarviointeja ei ole kaikissa kohteissani, kun olen ottanut ne myöhemmin käyttöön. Tuo numeroarviointini koskee, siis levyssä mahdollisesti olevia jälkiä, ei levyn sisältöä. Kaikissa myyntikohteissani, joissa olen kertonut, että tuote on UUSI - MUOVEISSA, niin silloin se on uusi ja avaamaton tuote, joissakin saattaa olla tarrasta jälkiä, tai suojamuovi on hieman auennut/repeytynyt ja niistä olen myös pyrkinyt ilmoituksissani kertomaan.

NOUTO: Noutamisesta on aina sovittava etukäteen. Minulle parhaiten noutaminen sopii n. klo 16-19 lähes joka MA-PE. Voit sähköpostilla ehdottaa sinulle sopivaa noutoaikaa n. ½ tunnin aikavälillä ja päivää. Noutaessa maksun on oltava tililläni, tai jos maksaa käteisellä, niin toivoisin tasarahaa. Minulle ei voi maksaa pankkikortilla, mutta Mobilepaylla voi maksaa ennen noutoa, tai noudon yhteydessä.

P.S. Kaikissa tuotteiteni myynnissä sovelletaan marginaaliveromenettelyä ja maksan voittomarginaalista 24% alv:ta, mutta tätä veroa ostaja ei voi vähentää, edes uusista tuotteistani.


Yhteystiedot

Yrityksen nimi Siistit Leffat
Y-tunnus 1481137-3
Osoite Vihilahdenkatu 5 B 29, 33900 Tampere
Puhelinnumero +358449866093
Sähköposti rintamaajuha@gmail.com