Sopimusehdot

* Jkr100 VALIKOIMASTA VOI OSTAA HELPOSTI DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ! *

PIKAOHJE!: Maksat ostokset postikuluineen tililleni tai pelkät ostokset, jos ne maksoivat ylii 40€. Minä postitan ne arkena päivän postissa, jos maksu on n. klo 9:00 S-Pankin tililläni. Posti on jakanut lähetykseni pääasiassa 1-5 arkipäivässä perille. Ilmoitan aina postituksestani sähköpostilla/lähetän kuitin, niin ei tarvitse kysyä milloin ostokset postitan. Minulle ei ole edes välttämätöntä ilmoittaa maksustasi, mutta huomaathan pitää postitustiedot/sähköpostin Huutonetissä ajantasalla!

OSTAMINEN: Minulla ei ole myymälää missä tuotteita voisi katsella, joten ostaminen tapahtuu ainoastaan Huutonetin kautta ja toimitus on postitse, tai sovittaessa voi toki ostokset noutaa. KAIKKIEN YLI 40€ KERTAOSTOSTEN HINTA SISÄLTÄÄ POSTITUSKULUNI MANNER-SUOMEEN! Lähetän yli 40€ ostokset maksimissaan kolmessa C5 kirjekuoressa kotiin, tai jos eivät mahdu niihin, niin sitten postipaketissa ostajan lähipostiin tai sopimuksesta johonkin tiettyyn postin automaattiin. Kolmeen kirjekuoreen saattaa mahtua maksimissaan 6 tuotettani esim. DVD:tä ja postipaketissa ei ole mitään ylärajaa.

MAKSUOHJEET SAAT HETKESSÄ NÄYTÖLLE JA SÄHKÖPOSTIISI, KUN KOHTEESSANI "KLIKKAAT" KOHTAA OSTA. Ostokset, kun ystävällisesti lasket postikuluineen, tai jos ostit yli 40€, niin lasket pelkät ostoksesi ja maksat ne tililleni. Huom! voit myös pyytää, niin lasken ostoksesi valmiiksi ennen maksuasi. Postitan ostokset päivän postissa, jos maksu on arkena n. klo 9:00 S-Pankin tililläni ja ilmoitan siitä myös aina sähköpostilla. Odotan maksusuoritusta 7 vrk kuluessa 1. kohteeni ostamisesta ja sen jälkeen katson kauppojen peruuntuneen ja on valitettavasti annettava negatiivinen palaute, että saan perittyä välityspalkkion Huutonetistä takaisin. En lähetä tuotteitani postiennakolla tai erillisellä laskulla. Lähetykseni ovat olleet pääasiassa kirjekuorissa 1-5 ja postipaketissa 1-2 arkipäivässä perillä. HUOM! Vien ostokset aina Postin sisälle, en siis jätä niitä mihinkään laatikoihin. HUOM! MAKSAA VOI NYT MYÖS MOBILEPAYLLA!

POSTITUSKULUNI KIRJEKUORESSA: kotiin ovat vain 2€ ja siinä mahtuu postittamaan kerralla myös 2 tuotettani, jos ilmoituksen alussa ei lue, että on postitettava yksistään kirjekuoressa, tai postipaketissa. Jos esim. ostaa 2 DVD:tä joista toinen on yksistään postitettava kirjekuoressa, niin postikuluni ovat silloin niille sen 4,00€ tai jos esim. ostaa 3 erillistä DVD:tä joista yksi on postitettava yksistään kirjekuoressa ja 2 mahtuvat samaan kirjekuoreen, niin postikulut ovat silloinkin sen 4€.

POSTIKULUT POSTIPAKETISSA: 5,90€ MANNER-SUOMEEN, TAI AHVENANMAALLE = 11,90€
Postipaketissa lähetän, jos esim. boksi on niin suuri, että ei mahdu postiluukusta ja jos ostoksia on useita joiden postitus on edullisempaa postipaketissa. Postipaketit lähetän ostajan osoitetiedoilla lähipostiin, jos minulle ei erikseen ole ilmoitettu esim. jotain tiettyä postin automaattia mistä sen haluaa noutaa. Postipaketista lähetän aina seurantakoodin, kun olen sen postittanut. Sillä voi halutessaan seurata, missä paketti kulkee. Postipakettia varten on oltava oikea puhelinnumero johon postista ilmoittavat tekstiviestillä, kun on noudettavissa. Paketti on noudettava 7 vuorokauden sisällä saapumisesta! Huom! Postipaketti kulkee nykyään jopa nopeammin, kuin kirjekuoret ja monestihan sen voi noutaa myös viikonloppuisin, jos noutopiste on esim. kaupassa.

PAKKAAMINEN: Postittaessa tuotteen laitan pehmustetta myös koteloiden sisäpuolelle, jos kyseessä ei ole uusi, suojamuoveissa oleva tuote. Niinpä, jos postitan kirjekuoressa esim. 2 DVD:tä, niin silloin ei niiden koteloiden päälle voi laittaa kovinkaan paljoa pehmustetta, kun muuten posti ei niitä jaa kotiin. Niinpä riski kuljetuksessa rikkoutumisessa kasvaa, jos postitan uusia tuotteita yhdessä kirjekuoressa 2 kpl. Tosin näin ei ole tietääkseni käynyt, mutta suosittelen kuitenkin, että uudet tuotteet joiden postitus on kirjekuoressa, niin yksistään postitettavaksi, tai voin pyynnöstä vaikka avata ne suojamuoveista ja laittaa sisälle sitä pehmustetta.

LÄHETYSTEN KATOAMINEN JA LÄHETTÄMINEN ERI TIEDOILLA, KUIN OSTAJAN: En korvaa, jos posti matkan aikana kadottaa ostokset, kun postilta on mahdotonta saada korvausta, jos lähetystä ei ole pystynyt seuraamaan. Kirjekuorissa lähetettävät ovat, siis sellaisia, jos niitä ei erikseen halua kirjata. Kirjekuorissa on myös tietysti aina minun osoitetietoni, jos vastaanottajan postitustiedot on olleet esim. väärät, niin palautuu sitten minulle. Mikäli lähetän ostajan pyynnöstä esim. lahjaksi johonkin toiseen osoitteeseen, kuin maksajan, niin kirjekuoreen lähettäjäksi laitan ostajan, niin ei tule sitten minulle mitään kyselyjä, kun en ole vastaanottajan kanssa asioinut.

NOUTO: Noutaa myös voit, kun olet ensin tehnyt ostokset Huutonetissä, kun minulla ei ole myymälää, missä voisit katsella valikoimaani. Noutamisen ajankohdasta on aina sovittava etukäteen, mutta yleensä noudot parhaiten sopii klo 16-19 lähes joka päivä (arkena viikolla ja viikonloppuisin) Tampereelta, Hatanpäältä, en siis tuo tuotteita mihinkään. Ilmoitan omakuvaus sivulla ja täälä sopimusehtojen alussa, jos on jokin este noudoille esim. jokin pyhä. NOUTO-OSOITE ON SAMA, KUIN HUUTONETIN TIEDOISSANI ON KERROTTU, SITÄ EI SIIS TARVITSE ERKSEEN KYSYÄ!

ALENNUKSET: En alenna kohteitteni hintoja tarjouksien mukaan, niin ovat siten tasapuolisesti kaikille samat! Lisäksi mielestäni hintatasoni on jo muutenkin edullinen. Tuotteiden hinnoitteluissa olen huomioinut tuotteen kunnon ja ns. harvinaisuuden.

KUNTOARVIOT: Kaikki tuotteeni toimivat Suomessa käytöön tarkoitetuissa toistolaitteissa, mutta jos tietokoneella katselee esim. DVD,:tä ja se ei toimi, niin en hyvitä siitä, jos se itse DVD:lle tarkoitetussa toistolaitteessa toimii. En ole kuntoarvioissani ilmoittanut missään tuotetta uudenveroiseksi vaikkakin "levyt" sitä suureksi osaksi ovatkin. Uusi on aina uusi suojamuoveissa oleva tuote, jos sen olen ilmoittanut, että tuote on uusi. Joitakin kohteita on uusia käyttämättömiä, mutta ei ole suojamuovia muovikansien päällä, mutta ne olen ilmoittanut kohteessa ja silloinkin on kuntoarvioni vain hyvä.

T. Juha / Jkr100 / JR SATAMARKKINOINTI


Yrityksen omilla sopimusehdoilla ei rajoiteta kuluttajansuojalainsäädännöstä tai muusta pakottavasta lainsäädännöstä taikka Huuto.netin säännöistä käyttäjälle johtuvia oikeuksia. Tutustu kuluttajan oikeuksiin tarkemmin verkossa Kilpailu- ja kuluttajaviraston sivuilta.