Sopimusehdot

Hei!

EI NOUTOJA 22-24.6.2018!

Valikoimastani löydät DVD/BLU-RAY elokuvia, sarjoja ym. musiikki CD:itä sekä konsolipelejä!

** EDULLISET POSTIKULUNI ALKAEN: 1-2 KPL = 2€ | 3-4 KPL = 3,50€ | 5-30 KPL = 5€ | 31-70 KPL = 7€ **

Alennuksia minulta on mahdollista saada ainoastaan, jos ostaa kerralla vähintään 2 eri kohdettani jotka maksavat alla olevien esimerkkien mukaisesti ilman postikuluja! Edulliset (jo halvemmat, kuin Postin) postikuluni lisätään aina minulta ostettuihin tuotteisiin, jos ei ole sovittu noudosta! Alennus edellyttää aina 2 erillistä kohteeni ostamista, alennusta ei siis saa, jos esim. yhdessä kohteessani on vaikka 10 DVD:tä!

OSTOKSET 11-20€ = ALENNUS 1€ | OSTOKSET 21-30€ = ALENNUS 2€ | OSTOKSET 31-40€ = ALENNUS 3€ | OSTOKSET 41-50€ = ALENNUS 4€ | OSTOKSET 51-60€ = ALENNUS 5€ | OSTOKSET 61-70€ = ALENNUS 6€ | JNE. JNE. AINA, KUN SEURAAVA KYMPPI YLITTYY, NIIN SAAT 1€ LISÄÄ ALENNUSTA! Esim. Ostokset 101€, niin maksat vain 91€ + postikulut! HUOM! Voit aina pyytää, niin lasken ostoksesi valmiiksi ennen maksuasi!

OSTAMINEN tapahtuu Huutonetissä, kun sinulle parhaiten sopii ja toimitus postin kautta, tai sovittaessa voit noutaa Tampereelta Hatanpäältä. Laskethan ostoksesi postikuluineen ja mahdollisine alennuksineen ja maksat maksutiedoilla jotka näkyvät kohteessani, kun olet "klikannut" kohtaa OSTA, tai Huutonetistä sähköpostiin lähetetyillä maksutiedoilla. Halutessasi voit pyytää, niin lasken ostoksesi valmiiksi ennen maksuasi. Lähetä siitä pyyntö sähköpostiini ja pyrin vastaamaan nopeasti. Alennuksista on itse huolehdittava, jos ei ole pyytänyt minun laskemaan ostoksia ennen maksua. En, siis hyvitä niitä jälkikäteen! MAKSUSUORITUKSESTASI EI OLE VÄLTTÄMÄTÖNTÄ ILMOITTAA, mutta PIDÄTHÄN POSTITUSTIETOSI HUUTONETISSÄ AJANTASALLA, tai muista ilmoittaa minulle uudet. ILMOITAN AINA SÄHKÖPOSTILLA POSTITUKSESTANI HUUTONETISTÄ SAAMILLANI OSTOTIEDOILLA, jos sielä oleva sähköposti ei ole käytössä, niin ilmoitusta ei, siis silloin sinulle tule. Palautteessani, myös selviää postituspäiväni. Odotan maksusuoritusta tai yhteydenottoa 7 vrk kuluessa 1. kohteeni ostamisesta. Tämän jälkeen katson kauppojen peruuntuneen ja minun on annettava negatiivinen palaute, että saan välityspalkkion perittyä Huutonetistä takaisin.

POSTITUSKULUNI KIRJEKUORISSA KOTIIN: 1-2 kpl = 2,00€|3-4 kpl = 3,50€
Yllä olevien postikulujeni mukaisesti kulkevat kaikki ne tuotteeni joiden tuotetietojen alussa ei lue, että on postitettava yksistään kirjekuoressa, tai toimitus postipakettina ja silloin postikulut ovat 5,90€. HUOM! PS3 Peleihin, ei mahdu laittaan suojakoteloiden päälle mitään pehmustetta, jos kirjekuoressa niitä postittaa 2 kpl! Jos haluat että postitan pelit erikseen, niin 2 kpl peliä on postikulut 3,50€. Boksit jotka mahtuvat postiluukusta, tai joissa esim. tuplakannet, niin näistä on mainittu ilmoituksIssani, postitettava yksistään kirjekuoressa! 2,00€ kpl, 2 kpl = 3,50€ tai esim. Boksi + 1-2 DVD:tä = 3,50€

POSTITUSKULUNI POSTIPAKETISSA: (Huom. olen alentanut hintoja ja ostorajojani!)
Postipaketissa postiin tai automaattiin 5-30 eri kohdettani = 5€ tai 31-70 eri kohdettani = 7,00€
Isot boksit (lukee myös toimituskuluissa 5,90€) + 3 kohdettani = 5,90€. Samalla, jos ostaa esim, 4-29 jotain muita kohteitani, niin postikulut = 5€. Postipaketista lähetän aina seurantakoodin, kun olen sen postittanut. Sillä voit halutessasi seurata, missä paketti kulkee. Postipakettia varten on oltava oikea puhelinnumero johon postista ilmoittavat tekstiviestillä, kun on noudettavissa, joka on muuten noudettava 7 vuorokauden sisällä saapumisesta!

POSTITUS: Postitan ostokset päivän postissa, jos maksu on S-Pankin tililläni arkena n. klo 9:00. Joskus postitan, jos maksu on tullut myöhemmin samana päivänä, riippuen aikatauluistani. Ostokset ovat olleet pääsiassa 1-5 arkipäivässä perillä postituksestani. En korvaa, jos posti ne matkan aikana kadottaa, kun postilta on mahdotonta saada korvausta, jos lähetystä ei ole pystynyt seuraamaan. Kirjekuorissa lähetettävät ovat, siis sellaisia, jos niitä ei erikseen halua kirjata jotka maksaa n.7€/kirje. Postipaketissa pystyy myös ostoksia halutessaan seurata. Postipaketissa voin, myös lähettää pienempiä ostoksia, jos siitä maksaa sen 5,90€! Kirjekuorissa on myös tietysti aina minun osoitetietoni, jos vastaanottajan postitustiedot on olleet esim. väärät, niin palautuu sitten minulle. Halutessasi voin lähettää kuvan sähköpostilla kirjekuoresta ennen postittamistani, mutta pyydä se heti, kun olet maksanut ostoksesi tai sitä ennen. Koska vuorokausi (arkena) maksusta on ostoksesi luultavasti jo postitettu! Ostosten mukana lähetän kuitin, mutta jos ostos on esim. lahja jollekin toiselle (eri osoitteeseen), niin laitan kuitin mukaan vain, jos pyydät sitä. Jos lähetän ostoksesi johonkin toiseen osoitteeseen, kuin omaasi, niin lähettäjäksi kirjekuoreen laitan sinut, kun en vastaanottajan kanssa ole asioinut, niin ei minulle tule sitten turhia kyselyitä vastaanottajan toimesta.

NOUTAA myös voit, kun olet ensin tehnyt ostokset Huutonetissä, kun minulla ei ole myymälää, missä voisit katsella valikoimaani. Noutamisen ajankohdasta on aina sovittava etukäteen. Yleensä noudot parhaiten sopii arkena ma-pe klo 15-19 ja la-su 12-18. Voit maksaa käteisellä, kun noudat, tai sitten tuotteet on oltava maksettuna S-Pankin tililläni noudettaessa. Käteisellä maksettaessa toivoisin tasarahaa, tai hyvin lähelle.

KUNTOARVIONI: Tuotteeni (ns. käytetyt) on hyvin tarkkaan valikoituja uudenveroisia/hyväkuntoisia ja muutama ns. tyydyttävä, mutta nekään eivät ole missään nimessä huonokuntoisia. Kuntoarvioni ei ole koskaan uudenveroinen, vaikka itse "levyt" sitä suureksi osaksi ovatkin, kun kansista saattaa joitain jälkiä löytyä. Yleensä ilmoitan, jos "levyssä" on jälkiä ja jos on, ja en ole koennut edes tarpeelliseksi ilmoittaa, niin ne ovat hyvin pieniä/olemattomia. VALIKOIMASSANI EI OLE VUOKRALTA POISTETTUJA ELOKUVIA TAI LEFFAPOKKAREITA! Kaikki tuotteeni toimivat ehjissä, Suomessa käyttöön tarkoitetuissa toistolaitteissa.

Hyvää ja viihdyttävää kesää!

T. Juha / Jkr100 / JR SATAMARKKINOINTI


Yrityksen omilla sopimusehdoilla ei rajoiteta kuluttajansuojalainsäädännöstä tai muusta pakottavasta lainsäädännöstä taikka Huuto.netin säännöistä käyttäjälle johtuvia oikeuksia. Tutustu kuluttajan oikeuksiin tarkemmin verkossa Kilpailu- ja kuluttajaviraston sivuilta.