SIISTIT LEFFAT
www.huuto.net/yritys/sopimusehdot/show/id/688859

KAIKISSA LÄHETYKSISSÄ MANNER-SUOMEEN ON SEURANTA!

Myynti-ilmoituksissa on kerrottu postituskulut Manner-Suomeen.

POSTITUSKULUT 0€ YLI 50€ OSTOKSIIN! (Nouto Postista)

Maksut myös MobilePaylla.

Kuvaus

[KLIKKAA TÄSTÄ, JOS HALUAT LISÄTIETOJA OSTAMISEEN]
KUVIEN 3xDVD (UUSI-MUOVEISSA!) SUOMITEKSTIT KAIKISSA

***************************
(2) POSTITUSKULUT MANNER-SUOMEEN:
 Tämän myyntikohteen hintaan lisätään postituskulut 4,90€. Lähetys saapuu postiluukkuun tai -laatikkoon jonka Posti on pääasiassa tuonut n. 1-5 arkipäivässä postituspäivästä perille. Lähetystä on mahdollista seurata netistä ja, jos sinulla on OmaPosti käytössä, niin lähetyksen tiedot näkyvät myös siellä. HUOMAA!  4,90€ postituskuluilla voi ostaa myös toisen tuotteen, jos toisessakin myynti-ilmoituksessa on merkintä (2) POSTITUSKULUT
***************************
HUOM! Jos VALIKOIMASTA ostaa tuotteita yli 50 eurolla tai myyntikohteen jonka hinta on yli 50 euroa, niin silloin hinta sisältää toimituskulut postipaketilla Manner-Suomeen. Lähetys on noudettava ostajan lähipostista, tai sovittaessa jostain Postin automaatista 7 vrk kuluessa lähetyksen saapumisesta.
***************************
MYYTÄVÄ TUOTE:


Riehakas ryöstö  - Alfie -  Zulu - 3 DVD

Sisältää kolme Michael Caine elokuvaa

The Italian Job  - Riehakas ryöstö - DVD

Vankilasta vapautunut veijarimainen englantilaiskelmi Charlie Croker (Michael Caine) suunnittelee vuosisadan kultaryöstöä. Hän kokoaa ryhmällisen kokeneita konnia, jotka matkaavat Italiaan toteuttaakseen päällisin puolin mahdottomalta näyttävän teon.

Ryhmä aikoo varastaa 4 miljoonan dollarin arvoisen kultalastin aivan Italian mafian silmien edestä. Pako kohti Sveitsin rajaa toteutetaan ajamalla Mini-autoilla läpi Torinon katujen.

Ohjaus: Peter Collinson

Pääosissa: Michael Caine, Noël Coward, Benny Hill, Raf Vallone, Tony Beckley, Rossano Brazzi

Valmistusvuosi: 1969

Kesto: 1 h 35 min

 

Zulu - DVD

ZULU on yksi vaikuttavimmista sotaelokuvista, jossa kuvataan uskomatonta rohkeutta taistella suurta ylivoimaa vastaan. 

Tämä tositarinaan perustuva elokuva kertoo 100 brittisotilaasta, jotka vuonna 1879 yrittivät puolustaa Rockers Drift -tukikohtaansa 4000 zulu-soturin hyökätessä jyräävällä ylivoimalla.

Vain harva elokuva on pystynyt vangitsemaan jännityksen ja kauhun väreet yhtä loistavasti kuin tämä Techniramallakuvattu mestariteos, jossa zulu-soturit toisensa perään vyöryvät kohti pientä varuskuntaa. 

Upeisiin Etelä-Afrikan maisemiin sijoittuva ZULU, on yksi merkittävimpiä sotaelokuvia, jotka omalla tavallaan osoittaa kunnioitusta maailmanhistorian sotien sankareille.

Michael Cainen suoritus kopeana, mutta rohkeana luutnantti Bromheadina toi hänelle kansainvälistä mainetta. Myös muut brittinäyttelijät kuten Stanley Baker ja Jack Hawkins tekivät vaikuttavan näyttelijäsuorituksen.

Ohjaus: Cy Endfield

Pääosissa: Stanley Baker, Jack Hawkins, Ulla Jacobsson, James Booth, Michael Caine

Valmistusvuosi: 1964

Kesto: 2 h 13 min

 

Alfie - Naisten viettelijä - DVD

Alfie ei oikeastaan ole ilkeä tyyppi. Hän vain sattuu tuntemaan pakahduttavaa intohimoa vastakkaista sukupuolta kohtaan. Voisi sanoa, että ”tiput” ovat hänestä vastustamattomia, se on ikään kuin hänen toinen luontonsa. 

Nimiosan Michael Caine tekee Alfiesta seksiä ja syntiä tihkuvan, riettaan ja railakkaan komedian.

Viihdykettä kaipaaville Alfie on hurmaava, miellyttävä ja nopealiikkeinen elokuva. Niille, jotka haluavat jotakin enemmän, pinnan alla kytee yksinkertaisesti ja sydämeenkäyvästi kuvattu tragedia ottajasta ja otetusta.

Ohjaus: Lewis Gilbert

Pääosissa: Michael Caine, Millicent Martin, Julia Foster, Jane Asher, Shirley Anne Field, Vivien Merchant, Eleanor Bron, Denholm Elliott, Shelley Winters

Valmistusvuosi: 1966

Kesto: 1 h 54 min
*********

D33(26052022)

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


17,90 €
Sulkeutuu 13 vrk 10 h 23 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

17,90 € Sulkeutuu 13 vrk 10 h 23 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.