Kuvaus

Tuotteen Techly Compact Smart Card Reader/Writer USB2.0 White I-CARD CAM-USB2TY älykortin lukijalaite Sisätila USB Valkoinen kuvaus


Techly Compact Smart Card Reader/Writer USB2.0 White I-CARD CAM-USB2TY

Tarvitsetko kätevän ja monipuolisen älykortin lukijalaitteen? Techlyn Compact Smart Card Reader/Writer tarjoaa sinulle juuri tarvitsemasi ominaisuudet. Tämä kätevä USB2.0-yhteensopiva laite mahdollistaa nopean ja helpon älykorttien lukemisen ja kirjoittamisen.

Tärkeimmät ominaisuudet:

  • Käyttöliittymä: USB 2.0
  • Johdon pituus: 1,5 m
  • Tuotteen väri: Valkoinen
  • Paino: 107 g

Techlyn Compact Smart Card Reader/Writer on suunniteltu helpottamaan älykorttien käyttöä. Olitpa sitten ammattikäyttäjä tai kotikäyttäjä, tämä laite tarjoaa sinulle luotettavan ja kätevän tavan käsitellä älykortteja.

Tämän laitteen avulla voit lukea ja kirjoittaa älykortteja nopeasti ja helposti. Voit käyttää sitä esimerkiksi henkilökorttien tai pankkikorttien lukemiseen ja kirjoittamiseen. Laitteessa on USB 2.0 -liitäntä, joten se on yhteensopiva useimpien tietokoneiden ja laitteiden kanssa.

Techlyn Compact Smart Card Reader/Writerin kompakti koko ja kevyt paino tekevät siitä erittäin kätevän ja helppokäyttöisen. Voit ottaa sen mukaasi minne tahansa ja käyttää sitä tarpeen mukaan. Laitteen valkoinen väri antaa sille tyylikkään ja modernin ulkonäön.

Älä enää murehdi älykorttien käsittelystä. Hanki Techlyn Compact Smart Card Reader/Writer ja nauti sen monipuolisista ominaisuuksista. Tilaa omasi jo tänään ja tee äly

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 55 vrk 5 h 12 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.