Kuvaus

Tuotteen Topeshop RTV140 ARTISAN TV stand/entertainment centre 2 shelves kuvaus


Topeshop RTV140 ARTISAN TV-taso/viihdekeskus 2 hyllyllä

Valitse Topeshop RTV140 ARTISAN TV-taso/viihdekeskus ja tuo kotisi viihdekeskukseen tyylikkyyttä ja toiminnallisuutta. Tämä laadukas TV-taso sopii täydellisesti moderniin sisustukseen ja tarjoaa monta käytännöllistä ominaisuutta, jotka tekevät siitä erinomaisen valinnan.

Tilava säilytystila

Tämä TV-taso on varustettu kahdella hyllyllä, joiden avulla voit järjestää kaikki viihde-elektroniikkasi kätevästi paikoilleen. Voit pitää televisiosi, DVD-soittimesi, pelikonsolisi ja muut laitteet siististi järjestyksessä ja aina käden ulottuvilla.

Kestävä rakenne

Topeshop RTV140 ARTISAN TV-taso on valmistettu kestävästä materiaalista, joka kestää pitkäaikaista käyttöä ja päivittäistä kulutusta. Voit luottaa siihen, että tämä TV-taso kestää aikaa ja säilyttää ulkonäkönsä vuosien ajan.

Tyylikäs muotoilu

Tämä TV-taso on suunniteltu modernilla ja tyylikkäällä tavalla, joka sopii täydellisesti nykyaikaiseen sisustukseen. Musta ja harmaa väriyhdistelmä antaa tälle TV-tasolle elegantin ja ajattoman ilmeen, joka sopii moniin erilaisiin sisustustyyleihin.

Helppo kokoaminen

Topeshop RTV140 ARTISAN TV-tason kokoaminen on helppoa ja vaivatonta. Paketti sisältää kaikki tarvittavat osat ja selkeät ohjeet, joiden avulla voit koota TV-tason nopeasti ja helposti. Sinun ei tarvitse olla alan ammattilainen saavuttaaksesi täydellisen lopputuloksen.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 54 vrk 21 h 21 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää
Kilpailuta sähkösopimus

Aloita syöttämällä kenttään postinumero tai osoite. Osoitetta käytetään vain sähkönkulutuksen arviointiin.

Hae

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.